Fulde forældre

5 modne IG-profiler/blogs jeg elsker

ig

Halløj i stuen og glædelig fredag.

Jeg gav jer mulighed for at stille mig spørgsmål i dette indlæg, og der er kommet rigtig mange fine spørgsmål både i indlægget og på min IG. Jeg vil simpelthen tillade mig at dele svarene lidt op, da det ellers bliver verdens længste indlæg, hvilket jeg bestemt ikke er fan af.

Håber det er fjong med jer. 🙂

Spørgsmål 1:

Jeg er nysgerrig efter, hvilke blogs og insta-profiler, du mon følger. Jeg er på jagt efter flere som dig – altså voksne kvinder nærmere de 40 end de 30 😊  -Fordi jeg selv er 40, skulle jeg måske lige nævne 😄

Svar:

Jeg følger ret mange interessante mennesker både på IG og på div. blogs, men jeg synes det er svært at finde modne profiler, som jeg faktisk finder interessante. Jeg kan godt lide, at der er lidt sjov i gaden og en plat humor, og her er 5 af de profiler (i tilfældig rækkefølge), som jeg holder ret meget af. Og med modne, mener jeg altså ikke kun deres alder, men også hvor de er henne i deres liv ift. mand og børn osv. Måske kender I dem allerede?

……………..

1. Fyrsten&Fruen

Elisabeth, som er kvinden bag denne profil/blog, har jeg fulgt ret længe, og hun er helt nede på jorden, en fantastisk sangskriver (på den tossede måde), og så bor hun i det skønneste hus, som også (endelig!) har fået sin egen IG profil. Hun skriver fantastisk og er nærværende, yndig og finurlig. Find hendes blog HER og hendes IG profil HER

……………..

2. Be10na77

Ja, det hedder hendes IG profil, og selvom det muligvis er det mest kiksede IG navn, så har jeg fulgt hende længe, og elsker det. Hun er helt gakket og hudløs ærlig. Hun er nyskilt og har for nylig planlagt at gå benhårdt efter Blachman… eller Burhan G, som også lige er blevet skilt. Svær beslutning. 🙂 Hun er virkelig skøn og skør. Hun er mest aktiv på IG, men har også en blog ved navn Medglimmertak 🙂 Find hendes blog HER og hendes IG profil HER

……………..

3. Karmamilli

Christina, som er kvinden bag denne profil/blog skal I simpelthen følge, hvis I ikke allerede gør det. Hun er en powerwoman og er samtidig sjov og sarkastisk på den måde jeg elsker. Hendes IG stories prøver jeg altid at få set, for de er skønne. Hun er gift og har to børn, og så har hun lige startet en spændende virksomhed. Find hendes blog HER og hendes IG profil HER

……………..

4. Sneglcille

Cecilie kender I jo helt sikkert allerede, men hende kan jeg næsten ikke få nok af. Hun har en million børn, en virkelig lækker mand og så har de lige købt hus i Hornbæk. Uhh, jeg elsker at følge med i projekt hus-istandsættelse. Og så er der hendes IG stories, som jeg bare skal se. Det er mit daglige fix. 🙂 Find hendes blog HER og hendes IG profiler HER og HER

……………..

5. Meyermor

Heidi er 41, men ligner en på 30. Hun er jordemoder, stewardesse og bare røv hamrende sej. Hun har en masse børn og hun er skøn at følge. Mest fordi hun er så naturlig i sin tilgang til det meste, og ikke er bange for at sige når alt er lidt noget lort. Find hendes blog HER og hendes IG profil HER 

 

Jeg er altid på jagt efter flere modne profiler, så hvis der er nogle jeg skal tjekke ud, så smid mig lige en kommentar ok. 🙂

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

12 Mega lækre kommentarer

 • Pia Bo

  Jeg siger tak. Der er nu klikket “følger” på en disse spændende damer👍🏻. Sneglcille har jeg fulgt længe, så din tolkning af “modne” blogs var helt perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JAda! Det er nemlig nogle søde damer. Og deres unger osse.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Aaaaaeee altså! Du er sgu sød…sødere end mig 😚😚😚 Tak ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Be10na77. Jeg er faktisk ret sød, hahaha… men det er du også <3 God mandag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Check min ud.. 40+.. og prøver at levere varen med humor. Læs F.eks. Mit indlæg “begyndelsen”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Camilla. Dig vil jeg lige tjekke ud 🙂 Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • For silvans Nana!!!! TAK FOR FAEN! Og pisse meget i lige måde. Du ved jeg er vild med John!!!! PS genboen har solgt sine marsvin…. #johnforhelvede #måkøbeetdyrafenart #baresåjegkansendejohnbeskederigen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Christina. Køb straks et dyr. Eller adoptér John, muhahahaha…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fulde forældre