Så løber man kraftedeme! Surt opstød. Så er I advaret.

6 fede herresko til jakkesættet

Min mand går i jakkesæt hver dag. Det har han gjort de sidste 10 år, da han har haft jobs der krævede, at han hver dag mødte op og så vigtig ud. Jeg synes det er super pænt, men for helvede hvor er det bare altid røv svært at finde nogle fede sko, der ikke signalere “smart i en fart sælger” eller “jeg har absolut ingen stil og hvem kigger alligevel på skoene”. Enten er de for spidse, firkantede, blanke, har for høje hæle eller unødvendige syninger i en smart kontrastfarve. Stop nu.

Der laves efter min mening ufatteligt mange virkelig kiksede sko til  mænd i jakkesæt, og som indehaver af en af de største danske blogs (host host) føler jeg mig nærmest forpligtet til at vise jer nogle, efter min mening, fede herresko som signalere “ja, jeg har jakkesæt på, men har faktisk en ret lækker stil.”

Hvis du er stødt på nogle fede sko til jakkesæt, så skriv lige til mig. Jeg er på evig jagt efter fede sko til min kære mand, som heldigvis har en helt klar holdning til hvad han synes er fedt.

fede herresko til jakkesæt - voxtrup

reklamelinks

1. Royal Republiq 1000,- LIGE HER// 2. HUGO BOSS 1495,- LIGE HER// 3. Vagabond 1299,- LIGE HER // 4. Hudson London 1300,- LIGE HER// 5. Hudson London 1000,- LIGE HER//6. HUGO BOSS 1599,- LIGE HER

Nogle af dem er i skrivende stund på udsalg, og jeg har lige klikket nr. 1 hjem til manden. De var sat ned til kun 600 kr., optur 🙂

 

 

 

 

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   
   

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Så løber man kraftedeme! Surt opstød. Så er I advaret.