Opskrift: Rosenkålssalat med pærer, valnødder og feta

7 x lækre flade vinterstøvler og 3x tilbehør til dem

 

fede Vinterstøvler og tilbehør - voxtrup

Indlægget er sponsoreret af engelbert strauss

Vinterstøvler er noget af det sværeste at finde, hvis I spørger mig. Eller… Lad mig omformulere det, PÆNE & PRAKTISKE & LÆKRE & FLADE vinterstøvler er noget af det sværeste at finde. Hvis man kigger efter vinterstøvler på nogle af de store sites som Boozt, Zalando eller Ellos, er der godt nok langt mellem de fede vinterstøvler efter min mening. Jeg er en ret høj pige, og jeg undgår alle støvler med hæl, hvilket selvfølgelig også snævrer udvalget lidt ind. Oh well, der er heldigvis nogle støvler, der både er pæne, klassiske og praktiske, og jeg har simpelthen samlet 7 par her. Selv tak. 🙂 Jeg har selv nr. 9, og de er så lækre og varme. Og så ønsker jeg mig nr. 3, som er sååå pæne, men desværre også i den lidt dyre ende.  Nr. 8 er også virkelig lækre, men jeg kan kun opspore dem i str. 36, hvilket er lidt er et problem når man er udstyret med en fod i str. 41. 🙂

Hvis man ligesom jeg altid døjer med kolde tæer, kan jeg virkelig anbefale at man putter en ekstra varm sål i sine støvler. Sidste år klarede jeg mig faktisk igennem vinteren med et par overgangsstøvler med en lammeskindssål, og det gik overraskende godt. Kulden kommer oftest nedefra, så en god sål kan altså gøre de vildeste underværker. De to par såler fra engelbert strauss, jeg har fundet frem her, er både lækre og har en virkelig fair pris efter min mening.

Nå, her er der links til det hele. Også til en rengørings- og plejespray, som jeg helt sikkert selv skal have købt ASAP.

1/  Rengørings- og plejespray fra engelbert Strauss 58,75

2/ Uldsål fra engelbert Strauss 40,-

3/ Grå ruskindsstøvle fra MA&LO 2195,-

4/ Sorte læderstøvler fra Angulus 1499,-

5/ Olivengrøn støvle med lynlås fra BILLI BI 1399,-

6/ Lammeskindssåler fra engelbert Strauss 60,-

7/ Langskaftede støvler fra Panama Jack 1793,-

8/ Læderstøvler med rød snøre fra Angulus 1499,-

9/ Læderstøvler med varmt for fra Rugged Gear 800,-

10/ Nubuk støvler med snøre fra Timberland 1695,-

 

Psssst… Har du styr på dine julegaveønsker? Ellers kan du måske hente lidt inspiration i mit indlæg med julegaveideer under 258,- kr og i mit indlæg med julegaveideer under 500,- kr.

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Opskrift: Rosenkålssalat med pærer, valnødder og feta