Enden er nær. (Endelig) en ny podcast fra Third ear

8 lækre julegaveideer under 258,- kr. til din bolig

Sender du mig lige jeres julegave-ønsker? spurgte min søde svigermor mig forleden, og jeg tænkte først at det godt nok var tidligt at begynde at indkræve ønskesedlerne. Der er jo 100 år til d. 24 dec. Og så fandt jeg ud af, at der faktisk ikke engang er 6 uger (fuckfuckfuck) til juleaften.

Jeg er derfor gået igang med at udarbejde en ønskeseddel, og har i den forbindelse fundet 8 dejlige udsalgs-sager, som jeg lige vil dele med jer. Det kunne jo være at mine julegaveideer kunne inspirere jer? 🙂

I vores familie giver vi ikke hinanden vanvittigt dyre gaver, men her synes jeg altså man får meget for pengene. Kurven har jeg allerede, og den er så flot. 🙂 Faktisk så flot, at jeg godt kunne finde på at ønske mig endnu en.

Er der noget af det her, der skal på jeres ønskeseddel?

Jeg kommer i øvrigt til at smide flere julegaveideer på domænet i løbet af ugen, for når Lasse sætter sig til at se fodbold inden længe, har jeg tænkt mig at surfe rundt og finde flere ønsker. 🙂

 

julegaver-julegaveideer -udsalg boligfavoritter fra ellos

1/ Morter i marmor 349,- 244,- HER

2/ Langt skærebræt i træ 319,- 223,-  HER

3/ Pudebetræk 199,- 139,- HER

4/ Stort skærebræt i træ 369,- 258,-  HER

5/ Poster trykt på silkepapir 50×70 249,- 174,- HER

6/ Sengetøj i 100% bomuld 399,- 200,- HER

7/ Tallerken lille 129,- 65,- HER stor 269,- 135,- HER

8/ Kurv 349,- 244,- HER

 

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Enden er nær. (Endelig) en ny podcast fra Third ear