9 favorit produkter til min hud om morgenen

9 favorit produkter til min hud om aftenen

I tirsdags udgav jeg dette indlæg med 9 favorit produkter til min hud om morgenen, og selvfølgelig skal I også tippes om mine 9 favorit produkter til min hud om aftenen. Selvfølgelig 🙂 Der er også kommet et ønske om et indlæg, hvor jeg viser mine yndlings ansigtsmasker frem, og den er jeg helt med på.  Jeg er jo ret glad for masker, og smider gerne en i hovedet 2-3 gange om ugen. Nedenfor kan I se 3 af mine favorit-masker, men jeg har mange flere 🙂 Maske-indlæg coming up.

Nå, skal vi komme igang?

 

voxtrup favoritprodukter til ansigtetReklamelink

 

1. MARIO BADESCU Enzyme cleansing gel. Denne her rens ligger i min top 3 over bedste rense-gels til mit ansigt. Den er lækker og blød og rengør og efterlader min hud ren og frisk uden at udtørre den. Og så er den ikke så dyr, hvilket er ret lækkert 🙂 I kan købe den lige HER

2. OSKIA renaissance cleansing gel. Intet slår denne rens. Eneste ulempe er prisen, men tro mig når jeg siger at den er alle pengene værd. 🙂 I kan læse mere om den og købe den HER

3. MBR Beta enzyme. Dette produkt har fulgt mig de sidste 4 år, og det er det produkt, der for alvor har hjulpet mig til at få en mere problemfri hud. Det er lidt dyrt, men jeg ville aldrig undvære det. Den skal sidde på i et kvarter efter rens, og når man først kommer ind i rutinen, går det som en leg. I kan læse mere om det og købe produktet HER

4. ecooking fugtmaske. Dejlig dejlig fugtmaske, som jeg bruger mindst en gang om ugen. Den har den lækreste konsistens og dufter så lækkert. Mums. Læs mere om den og køb den HER

5. OSKIA renaissance mask. Jeg har nævnt den en million gange før, men det er altså fordi det er en af mine absolutte favoritter. Den må simpelthen komme ind på førstepladsen over masker! Læs mere om den og køb den HER

6. Ecooking peel mask. Uhhh, denne her maske er god, men pas lidt på med den. Den brænder lidt, men efterlader min hud så lækker. Jeg bruger den ofte inden en anden maske. Det er altså kræs for min hud. Elsker i øvrigt at den ikke er så dyr 🙂 Læs mere om den og køb den HER

7. CODAGE serum nr. 1. Jeg har endnu ikke prøvet en serum fra CODAGE, som jeg ikke blev en lille smule forelsket i, og denne her er en af dem, der virkelig gør underværker. Fugt fugt fugt er vejen frem til en lækker hud, og denne her serum giver i den grad fugt. Mums! Læs mere om den og køb den HER

8. Beauté Pacifique Super 3 Booster. Min absolutte yndlings natcreme over dem alle. Jeg har brugt den de sidste 5 år, og den er en keeper. Og så er den faktisk ikke så dyr og holder mege længe. Jeg bruger min næsten HVER AFTEN og den holder minimum i et halvt år. Det er vigtigt at man kun smører et tyndt lag på, for det er lidt stærke sager. Til gengæld er jeg ret sikker på at I vil kunne mærke en forskel. I sær hvis I døjer med acne i større eller mindre grad. Læs mere om den og køb den HER

9. RAZSpa læbepomade. Og faktisk ikke kun en læbepomade 🙂 Også god til sprukne hænder, små rifter osv. Jeg er fan! Læs mere om den og køb den HER

 

Pssssst… Servicemeddelelse! De fleste af mine favoritter er fra Gettheglow.dk og frem til i morgen (søndag d. 16 juli), kan I faktisk få 15% på HELE DIT KØB (over 499,-) hos Gettheglow ved at bruge koden sommerferie. Optur  🙂

Nå, det var det. Håber I kan bruge det til noget 🙂

 

Ciao ❤️


HUSK AT…

-jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling 🙂

-I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

9 favorit produkter til min hud om morgenen