Uge-rapporten #27 om blandt andet John, Tindertøsen, cheesecake & drinks

9 favorit produkter til min hud om morgenen

Alle dem der har fulgt bare en lille smule med her på domænet og på mine andre SoMe kanaler ved, at jeg er rimelig interesseret i hudpleje. Min mand mener, at jeg er besat, og jeg vil måske give ham lidt ret. Jeg går i hvert fald pænt meget op i hvad jeg smider i mit ansigt, og har efterhånden prøvet så mange forskellige produkter, at jeg ved hvad min hud kan li’, og hvad den bestemt ikke kan li’.

Jeg tænker, at jeg løbende vil være bedre til at vise mine yndlingsprodukter frem her på bloggen. I spørger jo ret ofte ind til de produkter jeg viser frem, og det skal I selvfølgelig endelig blive ved med det. Det er super fedt. 🙂

De første 9 produkter jeg vil vise jer, er nogle af mine yndlingsprodukter til min morgenrutine. Og bemærk at jeg skriver NOGLE af mine yndlingsprodukter, for jeg har skam mange flere end lige de her 9. 🙂

Jeg bruger ikke de samme produkter hver dag, men i min, skal vi kalde den, “morgen-rense-rutine” bruger jeg næsten altid en:

– Micellar water

– Facial spray

– Serum (nogle gange 2 forskellige)

– Dagcreme eller solcreme (og hver 3. dag blander jeg tre dråber self tan i)

– Læbepomade

– Håndcreme

Og alt dette er altså før jeg overhovedet er startet på noget make-up. 🙂

Nå, lad mig komme i gang med at vise jer mine første 9 favoritter. 

 

favoritprodukter til ansigtet - Voxtrup

Reklamelink

 

 

1. Nilens Jord – Micellar water  Mild rens, som efterlader huden ren, frisk og strålende uden at den føles tør. Og så er den i øvrigt allergi-certificeret. Kan købes HER.

2. Dermalogica – Antioxidant Hydramist spray En lækker opfriskende ansigtsspray, der har opstrammende egenskaber og fugter dehydreret og tør hud i dybden. Jeg startede med at bruge denne spray da vi boede i Abu Dhabi, og den er bare pisse lækker og fugtgivende. Kan simpelthen ikke undvære denne spray. Mums. Kan købes HER.

3. OSKIA – Get up & Glow serum. Denne her serum er så pisse lækker og den efterlader huden forfriskende, sundere og glattere – og med en ungdommelig, strålende glød.  What’s not to like? Kan købes HER.

4. CLARINS – SELF TAN . Jeg har nævnt den før, men den er altså virkelig lækker og giver huden en flot og naturlig glød. Jeg putter tre dråber i min dagcreme hver tredje dag. Prøv den. Den er god! Kan købes HER.

5. Moi – Plump It Up creme . Det her er en af de lækreste ansigtscremer jeg længe har prøvet. Ikke mærkeligt at den er prisvindende. Den fugter helt vildt uden at fedte og dufter så dejligt. Kan med fordel bruges som natcreme. Hurra. Kan købes HER.

6. Mario Badescu – Fugtighedscreme med faktor 30. Let og lækker fugtighedscreme, som har fulgt mig gennem mange år. Den er en keeper 🙂 Kan købes HER.

7. Nilens Jord – Anti age creme. Let og fugtgivende creme til den mere modne hud. Og så har den en virkelig fornuftig pris. Kan købes HER.

8. RAZSpa – Håndcreme. Der kan godt være langt mellem de gode håndcremer, men denne her er en sikker vinder. Den trænger hurtigt ind i huden og efterlader hænderne bløde og lækre. Og så fedter den ikke som mange andre håndcremer. Bløde hænder, JA TAK 🙂 Kan købes HER.

9. NUXE – Læbepomade. Denne her læbepomade kan jeg ikke undvære. Fik den anbefalet for et år siden og er nu altid at finde i min taske. Bløde læber. JA TAK 🙂 Kan købes HER.

 

Håber I kan bruge det til noget. 🙂 Spørg endelig løs ok?

Ciao ❤️

 


HUSK AT…

-jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling 🙂

-I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

 

 

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

4 Mega lækre kommentarer

 • Signe Op.

  Årh ja, jeg labber denne slags indlæg i mig! Jeg har en ret omfattende hudpleje-fetish (oooog lidt en makeup-fetish), og min mand er ved at få spat 😄 Jeg har SÅ svært ved at begrænse mig på dét punkt, men det værste er næsten, at jeg har overført min glæde (besættelse?) ved skønhedsprodukter til min teenagedatter – hun har fandme en federe makeupsamling end mig! 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Signe. Det er meget svært at begrænse sig på det punkt 🙂 Har du nogle yndlings-produkter du kan anbefale mig? Jeg er fan af dig og din teenagedatter 🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Hej Nana.
  Super godt indlæg. Det er dejligt med noget inspiration når man selv har lidt af en problemhud. Et indlæg med alle dine masker ville være fantastisk 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Janne. Tak 🙂 Maske-indlæg coming up 🙂 Jeg er jo bidt af en gal maske, så selvfølgelig skal der laves et indlæg med alle mine favorit-masker <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Uge-rapporten #27 om blandt andet John, Tindertøsen, cheesecake & drinks