Her hvor jeg sidder... #9

9 lækre fødselsdagsønsker til under 600 kr.✌🏻️

Jeg har fødselsdag om 9 dage, og jeg er typen, der altid er helt blank, når folk spørger mig, hvad jeg har af ønsker. Kender I det? Jeg ved, at jeg ønsker mig helt vildt mange ting, men kan slet ikke komme i tanke om én eneste ting når min fødselsdag nærmer sig. Nå, men nu har jeg faktisk fundet 9 ting, jeg virkelig ønsker mig. Og der er ikke noget over 600 kr, hvilket er ret fedt. Måske kan jeg inspirere jer til jeres næste køb eller ønske? 🙂

Fødselsdagsønskerimg_3497

1. ferm LIVING karaffel, som jeg bare MÅ eje igen, efter den smadrede for et par uger siden. Den koster kun 249,- og kan købes LIGE HER

2. Scotch & Soda Sweatshirt, som er lige mig. 🙂 Den kan købes LIGE HER og den er på tilbud til 600,- lige nu, jaiii 🙂 Faktisk får man lige nu ekstra 20% rabat hvis man køber over 799 på Boozt. Ikke dårligt.

3. Og nej, det er ikke sexlegetøj, tsk… Det er krøllejern, som jeg har fået anbefalet af en veninde. Det koster kun 299,- og kan købes LIGE HER 

4. Selected Sweatshirt, som er på tilbud til kun 285,- og kan købes LIGE HER 

5. Det smukkeste ferm LIVING spejl, som skal hænge på vores gæstetoilet. Det koster 599,- og kan købes LIGE HER.

6. Jeg er en skjortepige, og denne her er ret fin og lidt anderledes. Den koster kun 225,- og kan købes LIGE HER

7. Jeg mangler ALTID nye plakater og denne her plakat er skide fed og vil passe helt perfekt ind i vores hjem. Den koster 79 euro og kan købes LIGE HER hos min absolutte yndlings plakatshop Theposterclub.com

8. Stribet oversize skjorte, som jeg tænker er god til det meste. Den er på tilbud til kun 159,- og kan købes LIGE HER 

9. Jeg er, ligesom resten af verdens befolkning, blevet ret vild med at hænge mine planter op, og denne her hængepotte er bare så smuk. Den er på tilbud t.o.m i aften til kun 111,- og kan købes LIGE HER

 

Fik jeg skrevet, at jeg er tosset med, at intet koster over 600 kr? Halleluja 🙂 Og fik jeg skrevet at man indtil i aften (søndag d. 28 maj) får ekstra 20% på over 50.000 styles på Boozt.com hvis du handler for over 799,- Gotta love it 🙂

Ciao  ❤️


HUSK…

At I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

 

 

 

4 Mega lækre kommentarer

 • FruBoisen

  Er tosset med skjorten på billede 6. Nu er jeg lige blevet 37, så det er for sent at ønske dig den. Men man skal jo også huske at forkæle sig selv.
  Og tak for link til plakatshop. Den kendte jeg ikke men hold op hvor er der mange fede ting samlet. Det blev et dyrt indlæg at læse, så øh tak for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej FruBoisen, Ja, den er ret pæn ikke? Håber jeg får den, og eller køber jeg den helt sikkert selv 🙂 Kh. Nana Ps: beklager :-):-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hyggelige ting at ønske sig!
  Jeg er præcis som dig med det med ønsker. Ønsker mig altid en heeelt masse i løbet af året og bum. fødselsdag. *hvad ønsker du dig?” øøøøøh.
  Så NU er jeg begyndt at lave en ønskeseddel i mine noter hvor jeg skriver ned hver gang jeg ser noget jeg ønsker mig! Tip hermed givet videre;)
  GOD søndag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Emma. Det plejede jeg altid at gøre da jeg var yngre, men jeg er sgu faldet af på den. Jeg må i gang igen, for det er nemlig skide smart! Tak for påmindelsen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Her hvor jeg sidder... #9