Om at svede svigermors svin...

Abe-korsfæstelse på en langfredag… De genopstår vel… Ikke?

Når noget bliver eksponeret alt for hårdt på de sociale medier, kan selv den fineste genstand være offer for offentlig korsfæstelse.

Kay Bojesens smukke abe, er et udmærket eksempel. Den er efter min mening blevet gennemkneppet (ja, undskyld udtrykket) de sidste par år i sådan en grad, at den efter min mening har mistet noget af sin sjæl.

Jeg har selv 3 aber og de betyder hver især noget særligt for mig. Jeg fik en af min veninde, da jeg i sin tid blev færdig som skrædder. De to andre har vi fået i barselsgaver. En til Arthur og en til Herman.

De betyder altså noget for mig.

De ryger sgu ikke lige på trendsales, bare fordi de er blevet eksponeret i sådan en grad, der burde være på grænsen til ulovlig.
Jeg rykker lidt rundt på dem og gemmer dem lidt væk, hvis jeg lige trænger til en pause fra dem, men jeg vil altid gemme dem. Altid. Og så leger jeg lidt med dem og får dem til at danse 🙂 🙂

Oh, well… Ville egentlig bare ønske jer alle en fantastisk dejlig påske med denne lille påskevideo.
Ja, jeg påstod jo ikke, at jeg ikke selv deltager i overeksponeringen. Men nu er det vel Langfredag, dagen hvor Jesus blev korsfæstet og døde. Og ligesom Jesus, vil aberne altid genopstå. Igen og igen. Derfor tør jeg godt lade dem danse i cyberspace netop i dag.

Rigtig dejlig påske til alle 🙂

Rent personligt nyder jeg sommerhuslivet med mand, unger, gæster, påskeæg, ild i brændeovnen, Netflix, god mad og lidt flere påskeæg.

Halleluja Abe. Halleluja Anton Berg. Halleluja House of Cards. Halleluja for ikke længere at skulle være bikiniklar 24-fucking-7.

Halleluja og god påske ❤️

Hvad har I fået sådan en regnfyldt Langfredag til at gå med? Og hvad er efter jeres mening blevet overeksponeret på de sociale medier? Der var jo den der vase med de der striber… Og da striberne kom i guld gik folk vaseamok. Det er ved at være så længe siden, at vi godt kan grine af det nu ik? Ik? Jesus altså!

 

Møs fra hausfrauen og tak fordi du læste med. Det gør mig så glad! TAK ❤️


I kan følge mig på facebook, bloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Om at svede svigermors svin...