Opskrift på de svedigste okse-frikadeller med squash, feta og soltørrede tomater

About last night…

Det kan vel nærmest ikke være gået nogens næse forbi, at jeg i går var blevet inviteret til en meget fin fest. Hvis I ikke ved det, følger I simpelthen ikke nok med på mine sociale kanaler. 🙂

Nå, men det var altså Hermès som havde inviteret, og vi anede ikke hvad vi skulle. Kun at vi skulle møde op på skuespillerhusets parkeringsplads kl. 18.30.

Iført en lidt for kort kjole, et par lidt for høje sko og en karrygul mink-taske mødte jeg spændt op på parkeringspladsen, og fik uddelt en rød blomst og blev smidt ombord på en båd, der sejlede os ud til Refshaleøen. Og alle var bare så MEGA flotte, og der var så usandsyneligt mange kendisser og jetsettere. Og så var der mig, hahahaha… 🙂

På Refshaleøen var der blevet bygget det svedigste partytelt til lejligheden, og der var seriøst folk der åbnede døre, stod klar med drinks, overtøj und alles under hele aftenen. Jeg blev lige sat tilbage til Abu Dhabi, hvor der også altid vimsede folk rundt om én og nærmest stod klar til at tørre én i numsen. Jeg vænnede mig aldrig rigtig til det, men i går var det faktisk helt fantastisk, og alle var så smilende og hjælpsomme.

hermèsmaja cornelius - voxtrup

Jeg blev sat ved et bord med min mand (thank God) og en masse andre mennesker, og selvom det hele var lidt formelt og stift i starten, blev der hurtigt både grinet og snakket om alt muligt uformelt og lummert. Om det var mig, der startede, husker jeg virkelig ikke, host host. Jeg ved bare, at jeg var ved at få den meget dyre vin galt i halsen, da en meget fin fransk diplomat ved vores bord fortalte min mand, at han samlede på Hermès og tog hele verden rundt for at opstøve en eller anden lille læderdims til mange tusinde kroner, og han derefter spurgte Lasse, hvad han ejede fra Hermès, og om han sørgede for at købe lidt til mig en gang i mellem. Hahahahaha… Indtil i går vidste jeg ikke engang helt hvordan man udtalte Hermès, og jeg ejer i øvrigt INTET derfra. Men jeg kan forstå, at der nærmest er et helt Hermès community med en helt hård kerne af samlere. Det er sgu vildt nok.

Nå, men så kom maden ind fra et eller andet fint Noma-agtigt Michelin sted, og jeg kan ikke helt lade være med at tænke på Kejserens nye klæder, sådan som alle sad og lovpriste 6 små stykker rå makrel, som efter min mening manglede både tomatsovs og majo. Oh well, det bunder nok mest i uvidenhed, for jeg aner jo ikke hvor meget arbejde og ideudvikling, der ligger bag et stykke helt perfekt råt stykke makrel. Der var under alle omstændigheder stående bifald til kokkene, og jeg klappede bare med, det bedste jeg havde lært. 🙂

rå makrel

Efter maden blev der pludselig tændt lys udenfor, og en trommeslager slog de svedigste rytmer, mens en 4-5 breakdansere hev hele selskabet med udenfor, med beskeden om at vi ikke kom tilbage. What? Har de bygget verdens vildeste partytelt, fragtet 200 mennesker derud i både og så ikke tænkt sig at resten af festen skal foregå der? Jamen ok… Tilbage i bådene med alle 200 mand og tilbage til parkeringspladsen, hvor der ventede os endnu en overraskelse.

 

img_5415img_5445

 

Jeg var ikke klar over, at der lå en parkeringsplads under jorden, men det kan jeg så fortælle jer at der gør, og at en del af den parkeringsplads i går var blevet omdannet til det svediste disco med livemusik, bartendere med hvide skjorter og seler og de fineste lys-installationer . Helt syret at tage en rulletrappe ned til den vildeste hemmelige fest under jorden. Virkelig crazy. Men ok… det er måske bare everyday life som jetsetter?

img_5441 img_5433 img_5446

Og så blev der selvfølgelig danset og drukket virkelig mange, virkelig gode drinks og serveret (no offence) aftenens bedste måltid i form af fish and chips.  🙂

Hjemme ved 2-tiden (ish) og helt høj på en virkelig fed og syret aften.

voxtrup

 

Og i dag skal vi til fest i børnehaven og derefter til fest i fritten. Det er sgu lige fra den ene yderlighed til den anden, men sådan er livet så helt fantastisk magisk. Ikke? 🙂

Kan I allesammen ha’ en vidunderlig weekend 🙂 Og læg lige mærke til at jeg har lagt dette indlæg ind under kategorien “hverdagsliv” 🙂 But of course.

I øvrigt… Hvis du er lidt i tvivl om, hvordan man egentlig udtaler HERMÈS, så se lige de her gutter. Elsker den måde de kigger på kvindens numse. Hellååååååu…

 

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   
   

6 Mega lækre kommentarer

 • Lis Y

  Ha, ha klasse med en video, så en jyde også kan udtale Hermés korrekt nu 😂😂😂 Kan i øvrigt varmt anbefale parfumen Kelly Caléche fra Hermés 👍 og så skal jeg se en video mere, så jeg kan lære at udtale YSL 😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Lis Y. 😂😂😂 Ja, en video er altid godt 👌🏼 I sær med sådan to friske gutter. Tak for parfume-anbefaling. Den skal jeg da lige dufte til næste gang jeg besøger butikken.👏🏼👏🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvoooor er den fede gule taske fra? 😍💥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  I hvilke realition var I inviteret til det event 😎Lyder Nice!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Sofie. Min mand har igennem sit arbejde et samarbejde med Hermès, så det var pga. ham, at jeg var med. 🙂 Og jep, det var så nice. 🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Opskrift på de svedigste okse-frikadeller med squash, feta og soltørrede tomater