Tyndskid, racermave, mylderbæ, diarré, tynd mave...

Alle taler om det der WOLT, men hvad er det?

wolt - voxtrup.dk

For det første kan jeg fortælle jer, at Wolt er en super smart take away app. Sådan lidt en pendant til just eat, hvor der er X antal madudbydere tilknyttet. Det lækre ved Wolt er bare, at der er seriøst mange lækre og sunde alternativer til det usunde take away. Og i den grad intavenlige (læs:fotogene) måltider, der kan blive bragt til din dør. 🙂

Og hvorfor taler ALLE lige pludselig om Wolt? Det skal jeg fortælle jer. Wolt har ikke blot et stort udbud af lækker mad, men de har faktisk også været super smarte. Nu skal du høre hvorfor.

Da jeg  hentede appen, havde jeg fået en rabatkode af en ven, så jeg til at starte med, fik sat 50 kr ind på min wolt-konto. Ved at bruge min vens kode, fik han også selv indsat 50 kr. på hans egen wolt-konto. Se, det er sgu hvad jeg kalder win-win.

wolt

Efterfølgende tilføjede jeg selv en kode på min wolt-app, som jeg kan give til andre i mit netværk. Det kunne f.eks. være jer, som jeg i al beskedenhed vil kalde et pænt stort netværk. 🙂 Når I så henter appen og indtaster min kode, får I 50 kr. (OBS: det er blevet ændret til 25,- kr) ind på jeres wolt-konto og jeg får 50 kr. (OBS: det er blevet ændret til 25,- kr) på min konto. Igen, win-win.

Og sådan fortsætter det som ringe i vandet. Folk får en kode, henter appen, opretter deres egen kode, giver koden til en veninde som henter appen osv. Det er genialt.

SÅ…

Hvis du bor i København eller Odense, og savner et alternativ til justeat, kan du med fordel hente Wolt-appen og bruge min rabatkode, der hedder DILLER.

Ja, det er plat, men jeg er plat. Det ved I efterhånden godt ikke?

Jeg har fået mad fra Wolt en del gange efterhånden, men prøvede først selv at bestille mad fra den igår. Og det er smart og nemt, og jeg elsker, at man kan følge buddet på sin app, og hele tiden følge med i hvor langt maden er.

Nå, men det var faktisk bare en lille servicemeddelelse. Og selvfølgelig også en lille bøn til at I bruger min DILLER-kode når og hvis I henter appen.

Ciao

wolt - voxtrup.dk

 

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

1 En lækker kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tyndskid, racermave, mylderbæ, diarré, tynd mave...