Opskrift på lækre havregrøds-klatkager. Perfekte til madpakken.

Badass-kys i skolegården

I morges så jeg noget, som gjorde mig så varm om hjertet og samtidig fik mig til at føle mig så snevertsynet og flov.

Min søn går i skole med en dreng, som udadtil virker som en rigtig badass knægt. Jeg kender hverken drengen eller hans forældre, da min søn ikke går på samme årgang som drengen, og det er altså endnu ikke sket, at jeg tilfældigt er faldet i snak med dem.

Jeg ved godt, at man ikke skal dømme folk på deres udseende, og jeg gør virkelig en indsats for ikke at sætte folk i båse. Alligevel forestiller jeg mig alle mulige ting om andre mennesker, som jeg slet ikke kender. Jeg forestiller mig, hvad de mon arbejder med, hvordan de bor, hvilken type partner de fortrækker, om de mon har nogle laster og meget meget mere. Min fantasi løber ofte af med mig, og at observere mennesker er en af mine absolutte yndlingsbeskæftigelser.

Men, faren her, er altså sådan en fætter, jeg ville dø af stræk over at møde en sen aften. Stor og muskuløs, fyldt med tatoveringer, skaldet og med stålfaste øjne. Han ligner simpelthen en vaskeægte forbryder.
muskel-arm

I morges følger han sin søn til skole og lige midt i skolegården, tager han fat i sin søn. Holder hans ansigt fast med sine store hænder og…

Kysser sin søn på munden. Et stort varmt smækkys. Sønnen giver ham et langt kram og siger farvel og de skilles.

I samme øjeblik går jeg forbi, og bliver helt varm om hjertet. Og så bliver jeg flov. Flov over, at jeg faktisk ikke troede, at sådan nogle badass fædre kyssede deres børn på munden. Måske havde jeg nærmere forestillet mig at de gav hinanden en kærlig lammer eller smed et håndtegn. Tro om Nana. Tro om!

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Opskrift på lækre havregrøds-klatkager. Perfekte til madpakken.