5 potcasts jeg lytter til i øjeblikket

Besat af plisserede nederdele. Her er 9 under 399,-

I mit tøjskab har jeg nok omkring 8 plisserede nederdele, og det er slet ikke for mange. Faktisk er det alt for lidt. Min mand er nok ikke være helt enig, men han blander sig heldigvis meget sjældent i min garderobe. Til gengæld sætter han pris på en velklædt kone, og jeg har lagt mærke til at han ofte giver mig komplimenter når jeg har en af mine plisserede nederdele på.

Det gode ved plisserede nederdele er, at de kan styles på så mange forskellige måder. Jeg elsker at have dem på med sneakers og en stor sweatshirt, eller med en fed T-shirt, blazer, høje hæle eller mine nye gummistøvler, som jeg stadig er helt forelsket i.

Jeg har fundet 9 plisserede nederdele, og jeg er selv kommet til at klikke et par stykker af dem hjem. 🙂 Nogle af dem, har jeg allerede og de andre af dem skal helt klart på min ønskeseddel til jul.

I onsdags havde jeg den rosa velour-nederdel fra Mint&Berry (nr. 3) på, og den høstede så mange komplimenter, at jeg blev helt forlegen. I skrivende stund er den i øvrigt sat ned til 339,- hvilket virkelig er en fin pris for så lækker en nederdel. Den mørkeblå velour-nederdel (Nr. 9) har jeg også, og den er virkelig smuk og koster lige nu kun (hold fast) 177,-. Say whaaaaaat!?

plisserede nederdele - voxtrup

De priser jeg har skrevet her, er uden rabat, men mange af nederdelene er i skrivende stund sat ned. 🙂

1/ Sølv-nederdel fra ELLOS 399,- HER

2/ Navy/beige nederdel fra VILA 249,- HER

3/ Rose-gold nederdel fra Mint&Berry 399,- HER

4/ Grøn/blå nederdel fra Freequent 299,- HER

5/ Leopard nederdel fra Saint Tropet 399,- HER

6/ Blå metallic nederdel fra Mint&Berry 299,- HER

7/ Lys skinnende nederdel fra Ellos 249,- HER

8/ Rosa nederdel fra Vero Moda 229,- HER

9/ Mørkeblå velour-nederdel fra Vero Moda 229,- HER

Her er jeg iført nr. 3. Og gummistøvlerne over dem alle 🙂 🙂 Velour og gummi holder bare 100%

plisseret nederdel Mint&Berry

Og kan I så ha’ en fantastisk weekend folkens. Med eller uden gummi og velour 🙂

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

2 Mega lækre kommentarer

 • Margit

  Fede nederdele.
  Jeg er ikke så god til kjoler og nederdele, men til den pris, kan jeg jo godt prøve at springe ud i det 😃
  #johnforhelvede

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Margit. Hop ud i det 🙂 Jeg hepper på dig! Og John hepper med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

5 potcasts jeg lytter til i øjeblikket