Dirtyfive og hjemmeboende. FUCK!

Bøf, blowjob og kokosmel…

kokosmel

Det er i dag international B&B dag. B for Bøf og B for Blowjob. Det er sådan en MANDENS dag, som en eller anden mand har opfundet for at give Valentines day én stor fuck-finger, tænker jeg. Jeg ved det ikke, men lyder det ikke meget rigtigt? Jeg er hverken tilhænger af Valentines day eller B&B dag, men fint nok. Mænd køber blomster til kvinder. Kvinder giver deres mænd en bøf og et blowjob. Ok. Fred være med det.

Nå, men jeg har til aftensmad gnavet mig igennem en stor og dejlig hjemmelavet burger. Og min mand ordnede to stk. Mums.
Det var bøffen!

Så er der blowjobbet… Det bliver et nej herfra. Vi bor for helvede hos min mor i en 3 vær. lejlighed. Stop så!

Og så er der kokosmelet, som er helt uden for kontekst på denne internationale “Bøf og Blowjob” dag.

Alligevel er det kokosmelet, jeg vil skrive lidt om. Eller, det kunne som sådan ha’ været en dåse makrel eller en pakke gajoler, men nu var det lige, en pose kokosmel jeg manglede, da jeg i morges besøgte Fakta på Østerbrogade på vej hjem fra min løbetur. Så fik jeg også lige skrevet, at jeg har været ude at løbe 🙂 Vigtig detalje.

Here goes…

Jeg går altså (mega forpustet) i Fakta, og snupper hurtigt en pose kokosmel ned fra hylden. Det er det eneste jeg lige mangler, for at kunne lave min morgengrød, som jeg er helt afhængig af i øjeblikket. Jeg har ikke spist grød i de halvandet år vi har boet i Abu Dhabi, og nu er jeg bare i grød-underskud 🙂 Ok, det var lige et sidespring.

Jeg lægger posen på båndet, og bliver distraheret af et godt tilbud i en kurv et par meter væk.
Før jeg når at reagere, er posen med kokos blevet scannet ind sammen med en anden kundes vare. En ung kvinde. Altså sådan på min alder ish 🙂

Kassemanden kan af en eller anden grund ikke trække kokosposen ud af systemet. Der er intet han kan gøre, og kvinden har ikke brug for kokos.

“Ok, kan jeg hæve 10 kr. oveni og give til den unge kvinde?” Spørger jeg kassemanden. Der kan jeg sagtens, og det er den unge kvinde med på. Pisse god løsning.

Så langt så godt.

Jeg køber en pakke tyggegummi, og beder som aftalt om at få en 10’er oveni beløbet.
“Nååååh, nej, det kan du faktisk ikke alligevel… Mit system siger, at du faktisk kun kan hæve 100 kr. oveni” siger kassemanden.
“Jamen, det er fint. Whatever. Bare jeg får en 10’er, som jeg kan give videre” svarer jeg.
“Njaaaa, det kan jeg faktisk ikke love dig. Det er systemet der bestemmer det.” Siger kassemanden.

WTF altså. Fucking system! Har en kassemedarbejder ingen medbestemmelse overhovedet? Åbenbart ikke.

Måske har den unge kvinde travlt eller også stinker jeg forfærdeligt efter min 7 km lange løbetur rundt om søerne i mit perfekt farvekoordinerede løbetøj. Man er vel tilbage på Østerbro 🙂 🙂 Og der fik jeg lige nævnt løbeturen igen. Bare så I ikke er i tvivl om hvor sygt aktiv jeg er 🙂
Nå, men i hvert fald siger hun: “Ved du hvad? Jeg vil sgu gerne gi’ dig den pose kokosmel.”
Først siger jeg “Nej for pokker, det skal du da ikke” men hun insistere og jeg takker og siger “Så lover jeg at give den gode gerning videre” og hun smiler bare og svarer “giv et kram videre” og så er hun smuttet.

Tilbage står jeg med kokosmel, tyggegummi og en kassemand, som ikke lige fatter, at jeg nu hverken har brug for at hæve over beløbet, og for den sags skyld heller ikke har brug for tyggegummi.
Nå, whatever… Han har allerede scannet tyggegummiet ind og lagt 100 kr. oveni og fred være med det. Man skal ikke fucke med systemet, og man kan vel altid bruge gummi og pengesedler ikke sandt? 🙂

Det er jo ikke fordi den unge kvinde gjorde noget fuldstændigt vanvittigt heroisk som sådan. Jeg kunne jo godt ha’ overlevet uden mit kokosmel. Jeg er ikke hjemløs… Eller jo, det er jeg faktisk næsten… Men jeg sulter ikke!

Denne lille hændelse gjorde mig bare pisse glad. Ja ja, det er bare en 10’er, men hun kunne også ha’ brokket sig til kassemanden og lavet en scene. Det gjorde hun ikke og tak for det.
Tak for venlighed og kokosmel. Det er bare god karma og jeg lover jeg giver den videre.

Havde bare lige lyst til at dele denne lille historie med jer på denne sene mandag aften ❤️

Må jeg høre hvornår I sidst har oplevet god karma?
Ej, fuck det!
Må jeg høre om jeres “Bøf og Blowjob” dag? Fnis 🙂

 

Møs fra hausfrauen og tak fordi du læste med. Det gør mig så glad! TAK ❤️


I kan følge mig på facebook, bloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

Plakat-test

2 Mega lækre kommentarer

 • Stinne

  Jeg er fan af god karma og sikker på du har sendt det videre i systemet…
  Her går vi heller ikke ind for b og b dag…..
  Ikke at vi ikke dyrker det, men ingen skal bestemme over os.

  God dag og skøn karma herfra….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Præcis Stinne 🙂 Ingen skal bestemme hvornår man skal uddele bøffer og blowjobs ud. Punktum.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dirtyfive og hjemmeboende. FUCK!