Let the show begin....

Brusende pik og kjortelmænd i min fitte….

fitten2

Da jeg forleden morgen stod på løbebåndet på 90. etage i vores bygning og kiggede ud over vandet, så jeg en speedbåd, der tossede rundt på havet i kæmpe høj fart. Han speedede op og ned og lavede mønstre på havet. Rundt og rundt og frem og tilbage og i cirkler og fra side til side. OG…

ALT, hvad jeg ser, er PENISSER!

Skummet fra hans speedbåd danner simpelthen de fineste penisser. Nosse, nosse, diller… Nosse, nosse, diller derudad…
Jeg må jo selvfølgelig snappe de her vandpenisser, inden de forsvinder, så jeg hopper ivrigt ned fra løbebåndet og får i kampens hede viklet ledningen til mine høretelefoner rundt om pulsmåleren på båndet. Agrrrr…

Jeg er desperat nu!

Jeg flår ledingen ud af telefonen og taber den. Pis! Da jeg får fat i telefonen og rejser mig, støder jeg hovedet mod et spinningcykelstyr, av for satan altså!
Jeg får klemt mig forbi løbebåndet og cykelstyret og når endelig ud til vinduet. Yes baby!
Hele denne akt har måske taget 15 sek. men penisserne er all gone …

VÆK!

Kun en meget slatten diller er til at få øje på nu, og den er slet slet ikke værd at samle på.

Jeg får vist sagt “Shit…fucking hell… God Damn it” lige højt nok…

OG…

…først nu opdager jeg de to lokale mænd bag mig.

De har lavet snigeren og må ha’ listet sig ind i lokalet, mens jeg løb med Justin Bieber i ørerne, og nu står de så der i deres lange hvide kjortler, hovedbeklædninger og hele balladen og ser måbende på min lille forestilling.
De er der TYDELIGVIS ikke for at træne, men blot for at se fitnesscentret AKA Fitten an.
En af dem sender mig et lille smil, og jeg mærker mig selv lave et lille buk i knæene. Jep, jeg nejer sgu nærmest for dem, mens jeg siger “Did you see this absolutely breathtaking view?” med min bedste britiske accent.

Jeg løsriver mig fra min neje-position og hopper op på løbebåndet, mens de to mænd kanter sig forbi mig og ud til vinduet.

Ro på! Alt er godt igen!

Jeg starter båndet i et tempo, jeg normalt slet ikke mestrer. Bare for at mændene ikke skal tro, at jeg både er sygt klodset, bander i et bandeforbudt land OG løber meget langsomt.

Jeg kigger ud af vinduet og ser ned på vandet, og så er speedbåden fandme i fuld sving igen…

Den har lige i dette øjeblik kreeret en helt perfekt diller i vandet, og godt nok er jeg lummer, men selv en mand i kjortel kan simpelthen ikke undgå at se, hvad der ligger der i vandet og skvulper rundt.
Og nej, jeg turde selvfølgelig ikke forsøge med et billede i deres tilstedeværelse, Damn it!

Jeg bor simpelthen i det forkerte land, når det kommer til diller-humor.

Nå, men endnu engang velkommen til min splinternye blog, folkens. Velkommen til mit liv i en nøddeskal eller nok nærmere mit liv i en lummer turban 🙂

Hvornår har du sidst set en diller? Altså ikke en rigtig en (bevares), men en wannabedick?

Fitten

12 Mega lækre kommentarer

 • Betina Klitfelt

  Det er virkelig LÆNGE siden jeg har set en diller!

  Måske ville jeg rent faktisk se mere diller, hvis det var mig der boede i en lummer turban 😉

  Pisse nederen du ikke fik et billede af en stor stiv og skummende diller – det gad jeg godt at have set. FNIS!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Ja, jeg ville ønske, at min klodsethed ikke var kommet i vejen for et godt skud 🙂 Jeg ser ikke mere diller her i Abu Dhabi. Nok tværdigmod. Jeg har vel været på en slags diller-afvænning, kan man sige. Men jeg ser stadig diller hver dag. In my head at least 🙂 Og hey, du har en sodavandsmaskine… Lucky you! Tak for din kommentar Be10na, møs

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu kæft hvor jeg er glad for du har fået gang i bloggeriet 🙂 elsker det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   1000 tak Helle. Det var en skøn kommentar! TAK 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Du er altså for sjov.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   thi hi, tak Rikke 🙂 Glad for at du læser med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Århhh hvor er det skønt med lummer-blogs, jeg glæder mig allerede til bogen.
  Vi er faktisk en lille kreds af piger, der når vi er sammen lige vender dit sidst insta oplæg mm. Det kan kun blive sjovere, med nu en skøn blog. Tillykke med den.
  Sidst jeg så en wannabee…. Var i sandkassen forleden da ungernr kørte med biler i det hårde sand…. Sjovt nok pralede jeg ikke med at Mikkel havde lavet en flot diller i sandkassen , da hans far hentede ham ;-). ( dagplejer)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   hahahahahaha… Det er sjovt! Kunne godt forestille mig, at det ikke lige var den info man som dagplejer gav videre 🙂 Fnis. Hverdagens små dillere er skønne! Tak for din kommentar Stinne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thi hi hi hi!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ej nej nej, jeg må ikke læse hylemorsomme penisindlæg når jeg prøver at få mindste yngel til at sove – det er jo nærmest umuligt at undertrykke grin og fnis..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggers Delight
  Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Let the show begin....