9 ret vigtige facts om mig mig mig + en lille løgn😆

Det var ikke så nemt hva’?

fuckfinger-gif

I går udgav jeg et indlæg med 10 facts om undertegnede, men én af de 10 facts var en kæmpe løgn. Jeg ved at I har ligget søvnløse hele natte i bare spænding, så må hellere røbe løgnen og uddybe de sandfærdige facts. 🙂

Here goes…

1. Jeg har ikke været til frisøren i 4 år. (4!)

Korrekt. Jeg har jo altid sat mit garn op, og derfor ser jeg ingen grund til, at bruge en million kroner om året på at få klippet spidser. Jeg klipper simpelthen bare spidserne selv. Og så bruger jeg pengene på dyre cremer og sko. MEN, når det så er sagt, elsker jeg at være til frisør og blive forkælet, og hvis jeg havde flere penge, ville jeg elske at sætte mig i frisørstolen hvert kvartal. 

2. Apropos hår, har jeg engang haft knald orange-rødt pagehår. Det var ikke godt. Som i… virkelig uheldigt.

Korrekt. Vi skal tilbage til de glade 90’ere, hvor jeg syntes det var skidefedt at være hårmodel. Det endte ikke altid lige heldigt, men hva’ fanden. Jeg boede på det tidspunkt i Odense, og er der én ting jeg har lært om fynboer, så er det, at de ikke er bange for en frisk frisure. 🙂

3. Jeg har engang passet en multihandikappet dreng i et helt år. Det var så fin en oplevelse, og jeg elskede den dreng af hele mit hjerte. Den dreng er nu 22 år. Ok, nu føler jeg mig virkelig gammel.

Korrekt. Jeg boede i mine unge dage i Florida, hvor jeg passede den dejligste lille 4-årige dreng. Multihandikappet, skøn og dejlig <3

4. Jeg har engang givet en fuckfinger til en Sheik, som var ved at køre mig ned. Det var dengang vi boede i Abu Dhabi. Det var ikke skide smart.

Nix. Som i KÆMPE NEJ. Hvis jeg havde gjort det, var jeg højst sansynligt endt i et fængsel et sted i ørkenen. Er der noget man for guds skyld skal undgå at tage med til Abu Dhabi, er det sexlegetøj, våben og fuckfingre. Just don’t! Så her har vi altså løgnen, og der var faktisk et par stykker der tilsidst gættede den 🙂 I har vundet et klask i måsen. 🙂

5. Vores lejlighed og sommerhus har tilsammen været i Boligmagasinet mindst 5 gange. Altså dele af vores lejlighed og sommerhus.

Korrekt. Hele vores lejlighed har været i Boligliv, men vores køkken og kontor i lejligheden og vores  spisestue, terrasse og børneværelse i sommerhuset har været i Boligmagasinet. Så den er sgu god nok 🙂 

6. Jeg har på nuværende tidspunkt et ekstremt langt hår på min ene brystvorte. Det er virkelig klamt og ret imponerende på samme tid.

Korrekt. Desværre 🙂 Og jeg har altså hevet det ud nu. Fatter ikke, at det kunne nå at blive så langt, inden jeg opdagede det. Må til at være lidt mere opmærksom på de der brystvortehår. 

7. Jeg skal snart være moster for første gang. Min lillesøster er nemlig gravid. Det bliver satme hyggeligt.

Korrekt. Jaaaaaaa… Jeg glæder mig 🙂 Min søster og hendes kæreste skal være forældre til en lille pige om to måneder. Det bliver så hyggeligt. 

8. Jeg har engang brækket min arm ved at falde ned af en hest. Der gik et par uger før mine forældre tog mig til lægen. Høj smertetærskel blev der sagt.

Korrekt. Og det var ikke hesten der var skyld i det. Jeg drattede bare ned. Efter et par uger fik jeg armen i gips til stor misundelse fra mine klassekamerater. Børn er seriøstmærkelige. Det er jo slet ikke fedt at have sin arm i gips. Og det klør!

9. Jeg havde kemi på højt niveau i gymnasiet. Og den dag i dag kan jeg ikke huske hvad et proton er. Hov, var det i fysik man beskæftigede sig med protoner? Ok, jeg er lost. 3 år spildt.

Korrekt. Jeg gik på en naturvidenskabelig linje i gymnasiet, og det var nok en rimelig stor fejl. Jeg fattede seriøst hat. Kemi og Matematik på højt niveau og fysik på mellemniveau. Skidt valg. Fatter faktisk ikke, at jeg kom igennem de tre år med livet i behold. 

10. Jeg har engang syet en kjole til Niels Olsen (Kendt dansk skuespiller, red.) Ja, du læste rigtigt. EN KJOLE. 🙂

Korrekt. Jeg blev hyret til at sy en rød kjole til Niels Olsen, da han skulle spille kvinde i Far til fire gi´r aldrig op. Da jeg skulle tage hans mål, havde han iført sig de største kunstige bryster, der sad helt oppe under hagen. “Niels, sidder brysterne som de skal, eller skal vi lige trække dem lidt ned inden jeg tager målene?” fik jeg sagt, mens jeg var ved at brække mig af grin. 

Så får I ikke mere for den 25 øre 🙂

Ciao ❤️

Pssssst… Hvis I vil læse andre virkelig vigtige facts om mig, så kig HER og HER og HER


HUSK…

At I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

4 Mega lækre kommentarer

 • Elsker disse indlæg – har set den før på blogs, og kan aldrig gætte rigtigt. Det havde jeg heller ikke gjort her, for jeg har nemlig ingen ide om, hvad en sheik er (;

  – Kit

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Kit. Er det sandt? Troede jeg var first mover på disse indlæg med en indlagt løgn 🙂 Damn, man kan da heller aldrig være først med noget i blogland. 🙂 Det eneste du behøver at vide om en sheik er, at du aldrig må gi’ ham fingeren. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fru Boisen

  Er glad for du er kommet af med brystpelsen😳
  Tit synes jeg dit liv er tæt på mit. To drenge, samme alder osv. Og jeg sad dælme også hårmodel på frisørskolen i Odense i 90’erne. Hvad havde de lige gang i? Endte med blommefarvet (læs lilla) page med grå striber. Dertil et meget kort, meget lige pandehår. Mine gamle venner snakker stadig om det 😂Det var frygteligt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Fru Boisen. Hahahahahahaha… det er fandme sjovt! Trolls go home 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

9 ret vigtige facts om mig mig mig + en lille løgn😆