Dengang min mor forsøgte at smugle en penis ind i Abu Dhabi...

Dirtyfive og hjemmeboende. FUCK!

kuffertrod

Kan vi lige blive enige om ÉN ting?

Det er bare så nederen at flytte hjem til sin far og mor i en alder af 35…

Det er ikke desto mindre det, jeg og min familie er ude i pt.

Fuck!

Jeg er rigtig glad for alle mine 4 forældre ( Ja 4! Jeg er skilsmissebarn og dermed også skilsmissevoksen) og svigerforældre, bevares, og jeg er smadder taknemmelig over, at de lukker min mand, som okkuperer toilettet ret tit, mine to livlige drenge og undertegnede med humørsvingninger ind i deres hjem. Bestemt. De varter os op, og gør hvad de kan for at hjælpe og støtte op om vores nye liv som fastboende i DK.

MEN!

Den der nomadetilværelse er bare slet slet ikke mig. At bo i en kuffert er bare noget lort. Eller, det bringer virkelig det værste frem i mig, og det skal jeg være den første til at indrømme. Det stikker langt dybere end mangel på bekvemmelighed, men den fortælling kan I få en anden dag… måske.

For at aflaste alle parter, rykker vi en del rundt mellem Birkerød hvor min far bor, København hvor min mor bor og Holbæk hvor Lasses forældre bor.

Vores 20 fods container befinder sig pt. i OMAN. Den er fandme ikke nået længere, og jeg er allerede ved at dø ved tanken om, at vi skal leve dette nomadeliv i God-damn-it 3 uger mere. 3 uger!!! Ja, tre udråbstegn.

Vi havde satset på, at vi kunne bo en stor del af vores boligløse/møbelløse måned i vores sommerhus, men da vi var deroppe i sidste uge var den dåse makrel vi fandt i skuffen frossen. Det er umiddelbart ikke det bedste tegn 🙂 Fucking hell, det var koldt!

Når vi flytter tilbage til vores lejlighed d. 1 april bliver det til at starte med uden møbler (da de som skrevet snegler sig afsted i container), men for helvede hvor jeg glæder mig til at skulle campere i vores motherfucker store herskabslejlighed.

Aldrig har jeg glædet mig så meget til, at skulle sove på en luftmadras.

Nå, men i går skinnede solen og himlen var blå, så i dag drager vi i sommerhus og ser til makrellen og fyrer godt op i brændeovnen. OG skider for åben dør 🙂 OG sover i ske (alle 4) i vores EGEN sommerhusseng. I øvrigt sover vi altid sammen alle 4. Det fungerer bare bedst for os. “Jamen, hvad så med jeres sexliv?” vil de fleste sikkert spørge. Altså, uden at gå i detaljer, you dirty people, så kan denne agt jo sagtens udfoldes andre steder end i ægtesengen. Det var et sidespring.

Ville egentlig bare give jer en status på vores liv som fastboende i Danmark. Det går. Alt er fint. Jeg overlever og blev lige husket på (af min mand), at jeg har en pisse fantastisk mand og nogle pisse fantastiske unger, og han har helt ret. Når man skærer helt ind til benet, er det faktisk alt hvad der virkelig betyder noget.

 

Møs fra hausfrauen og tak fordi du læste med. Det gør mig så glad! TAK ❤️


I kan følge mig på facebook, bloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

2 Mega lækre kommentarer

 • Helle

  Tænk på at du snart kan skide for åben dør og bande så tosset du har lyst til. I har det alle godt (går jeg ud fra). Og foråret er på vej.

  Jeg har prøvet at bo hjemme hos mine forældre i 3 uger med mand og barn da vi flyttede i hus. Nu skal vi lave køkken og stueetagen så gør vi nok det samme on and off i 2-3 uger med hund.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Du har nemlig helt ret Helle 🙂 Foråret er på vej og vi har det alle godt. Held og lykke med nyt køkken (og det der med at bo hjemme med barn, mand OG hund) og tak for din kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dengang min mor forsøgte at smugle en penis ind i Abu Dhabi...