Julen set fra et skilsmissebarns øjne.

Eksem i lungerne? WTF.

piller

Vores lille familie har været hårdt ramt på sygdomsfronten de sidste par måneder. Først var vi alle nede med bræksyge, og et par uger efter blev vi ramt af influenza. Jeg troede egentligt jeg slap fri, men for et par uger siden blev det min tur til at ligge i fosterstilling med feber og hoste. En virkelig irriterende hoste! Sådan én man bliver virkelig arrig over at høre på.

Nå, men efter 4 dage gik jeg til lægen. Det er første gang, jeg har været til lægen med med influenza i mit voksne liv, og jeg følte mig så ussel og lille, da jeg sad overfor lægen, der bad mig om at stikke tungen ud og sige ahhhh, mens han stak den der ubehagelige træpind ind i kæften på mig. Han lyttede til mine lunger og tog en blodprøve, som kunne fortælle, at mit infektionstal var alt for højt. Derfor blev jeg podet i halsen med en uhyggelig lang vatpind, UBEHAGELIGT!
To dage senere ringede lægen og fortalte, at jeg havde lungebetændelse. WTF. Det har jeg sgu aldrig haft før.
Jeg er færdig med at tage medicinen, men først nu læser jeg hvad der rent faktisk står på pakken.
Mod eksem! EKSEM? Eksem i lungerne?
Hahahahaha… Tager de pis på mig? Nå, men op i røven med det. Det må  ha’ virket, for jeg er endelig ved at føle mig ovenpå igen. Halleluja.

Nå, men min såkaldte eksem i lungerne har gjort mig virkelig syg og dårlig, og dette er blandt andet grunden til, at der har været lidt stille på mit domæne. Død over sygdom!

Rigtig dejlig dag folkens ❤️ Håber ikke I har været ramt af sygdom, eksem eller opkast.

I øvrigt har jeg fået så mange dejlige kommentarer på dette indlæg. Både her på bloggen, på mail, facebook og snappen. Jeg var virkelig i tvivl om, hvorvidt jeg skulle udgive indlægget, men det var helt rigtigt at gøre. Den dejligste kommentar kom fra min far, som også havde læst mit skriv. Han kunne selv mærke den der knude i maven juleaften, og det gjorde mig på en måde lettet, at jeg ikke var alene om den følelse. Skilsmisse barn eller ej, jeg har virkelig den bedste familie.

 


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

2 Mega lækre kommentarer

 • Marie

  Flyttede hjem til min fødeby for nyligt. På et tidspunkt går jeg til læge med en tå der generede lidt og lægen sagde det var en ligtorn som jeg i første omgang skal dubbe med noget væske. Kommer ned til apoteket og møder en gammel gymnasie bekendt bag skranken, vi taler et stykke tid og jeg får bla gennemgået det typiske ja jeg er single nej jeg har ik børn jeg efterhånden kan til hudløshed efter at være flyttet herop og tilføjer et kækt men det er jo sommer. Da vi har fået vendt det hele finder hun medicinen og forklare hvordan jeg skal dubbe væsken på området og tilføjer at der er et spejl jeg kan bruge til hjælp, svare super og at ledene ik er helt stive endnu så det går nok og siger farvel. Da jeg kommer hjem konstatere jeg at lægen har skrevet mod kønsvorter på pakken…. valgte at sige han var en lort og skyldte en øl næste gang jeg sku til læge 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   😂😂😂 Hej Marie. Hvor er det sjovt! Elsker din kommentar. Nu ved jeg ikke hvor stor din hjemby er, men håber ikke at alle ved at du render rundt med kønsvorter 😂😂 Det er ikke det bedste scoretrick i verden 🙈 Tak for latterkramper 😂😂😂 Og godt nytår 🍾

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Julen set fra et skilsmissebarns øjne.