Opskrift på lækker og nem aftensmad på bålet eller grillen - Bøfmadpakker

Er det kun min 8 årige dreng der…

1. Siger DONUT efter hver sætning. DÅUNOT, DÅUNOT, DÅUNOT… Agrrrrr…

donut-gif

2. Pludselig fra den ene dag til den anden er blevet Michael Jackson fan?

michael-jackson-gif

 

3. Er blevet bidt af en gal Fidget spinner? Den er jo som groet fast på hans finger.

fidget-spinner-gif

 

4. Leger dåseskjul i hvert frikvarter? Jamen, det var jo noget JEG legede, da jeg var barn. Og så er det pludselig blevet et hit igen fra den ene dag til den anden. Love it!

daaseskjul-gif

 

5. Synger “Ulla, du skal rulle mine kugler hver dag”? Men mor, det er jo is-kugler… mmm… klart nok dude 🙂

is-gif

 

6. Spiller skak? Troede kun det var gamle kloge mænd, der spillede det. 🙂 I guess not.

skak-gif

 

7. Synger “despacito, skal jeg flække dig med en dildo” OMG, jeg var sgu i chok da jeg hørte ham synge det. WTF, hvor har han det fra?  Og det er altså IKKE fra mig. Da vi spurgte ham, om han overhovedet vidste hvad en dildo var, svarede han “ja, det er da en kunstig pik” WTF. Hvem har fortalt dig det Arthur? “Det har mormor” Nooooo way, José! Det har jeg bare meget svært ved at tro på. Altså ikke at hun har fortalt ham hvad en dildo er, for han har helt sikkert også sunget despacito for hende, men at hun har brugt ordene kunstig pik, kan jeg simpelthen ikke tro på. Forloren penis måske, men ikke kunstig pik!

dildo-gif

 

8. Nægter at iføre sig sandaler, selvom det er næsten 30 grader. Der findes jo seriøst heller ingen pæne sandaler til drengefødder i str. 34, så forstår ham måske godt lidt.

sandal-gif

 

9. Siger “Oh my God” non stop. OMG altså.

omg-gif

10. Kun vil gå i trøjer med hætte.

hoody-gif

 

Kender I det?

Ved sgu ikke, om jeg skal grine eller græde, men livet som mor til en 8 årig er bestemt ikke kedeligt I must say. 🙂

Og når man så OGSÅ har en 5 årig, som stadig er i tisse-lorte-numse-fasen, kan I nok regne ud, at vi har en fest, hahahaha… Læste I i øvrigt mit indlæg om BØRNEHAVEBØRN? Hvis du ligger inde med sådan et, vil du måske synes det er sjovt og genkendeligt 🙂

Ciao og rigtig dejlig weekend ❤️


HUSK AT…

-jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling 🙂

-I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

12 Mega lækre kommentarer

 • Maise

  Jeg blev så mødt af min 6 årige der på vej hjem fra mini-SFO lystigt sang “Ulla Ulla Ullaaa, ve du vær’ min kon’ du skal rulle mine kugler hver dag, og det skal vær’ min favoritsmag” WTF.. ?????? Spurgte hvad i alverden det var han sang, Jamen mor, Ulla har en isbutik!!! Min 8 årige stod og skrald grinede 🙈 Hehe
  Min 8 årige er så total fraværende og teenage-agtig.. Sløv og kommer når det passer ham 😡 Glemmer beskeder efter 2 meter, og har kun spinner og computer i tankerne. Heller ingen sandaler her (str 37) men nye hættetrøjer hver måned, da man ‘glemmer’ hvor man ligger dem 😡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  Åh, jeg dør lidt af grin! Det er fandme sjovt! 😄Og nu sidder jeg lige og tænker over, hvad mine unger siger hele tiden.. Jeg VED, der er en masse eksempler, men kan bare ikke komme på dem nu! Fraværende mor, much? Udover at mit 15.årige tøsebarn konstant sætter alle mulige irriterende ekstra-ord ind i sine sætninger: “Altså, den der dimsedut-ting, som ligesom er sådan rød-agtig på én eller anden måde, men som ligesom også er sådan en gul-agtig dimsedut-ting – ved du, hvor den er?” ?!?!? Tal dog så man kan forstå det, barn! 🙄 I øvrigt er min netop 13.årige knægt pt i en str. 45. And counting. Han gider heller ikke sandaler. Eller vinterstøvler, åbenbart. Sidste år brugte vi 1500 kr på vinterstøvler, han selv valgte (for jaja, jeg er nede med, at de skal være seje og sår’n) – men tror fandme ikke, han har haft dem på mere end 5 gange! Møgunge. Så må hans tæer jo fryse og falde af. Dimsedut-agtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Signe Op. Hahahahahaha… Det lyder sjovt og anstrengende på samme tid 🙂 På den dimsedut-agtigte måde. Kan fornemme at jeg har noget at glæde mig til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Nope, det lyder ret meget som min 8-årige dreng. Bortset fra, at han nu er oppe i en størrelse 37 (!!!) og jeg derfor næsten er lettet over, at han ikke vil have sandaler 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Nadja. 37!! Vildt nok. Kan godt forstå at du næsten er lettet over, at han ikke vil ha’ sandaler. 🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Oh no, lyder som min på 6 – dog uden dildo, der er mere blalalalallalalala Porto Rico 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Ann. Jeg er så meget mere tilhænger af Porto Rico. Du har mange spændende år foran dig. ENJOY THE RIDE 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk. C

  Han lyder helt helt normal – som en dreng i trivsel og med på moden ❤️
  Kh.
  Moderen til en 11 årig men ikke mindst FOLKESKOLELÆRER

  Tak (or not) til Albert Dyrlund for ULLA og andre youtubere for musikken *suk* Hurra for sommerferie til eleverne, ro på skolen i næste uge til at arbejde 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Frk. C. Ja, han er nok en helt normal 8 årig. 🙂 Hvordan går det med din 11 årige? Vil han også ha’ Ulla til at rulle sine kugler? 🙂 Og ja, tak (og helt klart not) til Albert Dyrlund! Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Vil lige ønske jer en dejlig Sankt Hans, den kan da kun blive festlig med dine kære børn:-)
  Børn er søde i alle aldre, de har hver deres hit og hver deres charme og hver deres fiduser osv.
  Jeg elsker børn både store og små, har dem kun i voksne nu:-)
  Ønsker jer en skøn aften og en god weekend og tak for at jeg vandt din giveaway:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Tina. 1000 tak 🙂 Du har helt ret. Alle aldre har hver deres charme. Heldigvis for det 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Opskrift på lækker og nem aftensmad på bålet eller grillen - Bøfmadpakker