Sådan bor jeg (ok... vi) lige nu :-)

Familieforøgelse… ja, det skulle jo ske ❤️

plager-gif

Drengene har plaget meget længe, og vi voksne har vendt og drejet situationen et utal af gange. Egentlig har vi været ret enige om, at tiden ikke var inde til sådan et projekt. Ikke lige nu. Det er jo et stort arbejde. Og vi har det jo godt, som vi har det nu. Vi har fået to dejlige børn, som efterhånden er ret selvkørende. Det nyder vi så meget.
Vi kunne nok i virkeligheden ikke overskue projektet.

Nå, men så skete der noget, der fik os til at ændre mening…

JEG MØDTE JOHN!

Og blev fuldstændig forelsket. Jeg mødte ham hjemme ved min kusine, og efter et par minutter, spurgte hun om vi ville ha’ ham.

Øhhh…

Det må jeg nok hellere lige drøfte med min mand sagde jeg, og sendte straks en besked og et billede til ham på snappen. 10 sek. efter svarede han vi gør det sgu. Vi udvider familien! Lad mig bare sige, at Lasse glæder sig pænt meget 🙂 Han er helt vild.

happy-gif

 

Og her til eftermiddag skal vi altså hente ham. John. Vores nye familiemedlem.

Drengene ved det ikke endnu. Eller…  jeg kunne ikke kunne dy mig, for at fortælle Arthur, at vi havde en overraskelse til ham og Herman i dag, noget de virkelig havde ønsket sig. Han spurgte straks om han skulle være storebror. Øhhh… nej, det skal du så ikke, men tæt på 🙂 Og så gættede han det ret hurtigt, og fik tårer i øjnene af glæde. Så sødt ❤️

Jeg glæder mig så meget til, at de de skal møde ham, for jeg ved, at de vil se nogenlunde sådan her ud:

happy-excited-gif

Nå, men jeg føler faktisk, at det er et kæmpe spring at tage. Vi har jo aldrig haft et dyr før.

Fik jeg forresten skrevet at John er en kanin? 🐰

Åh, hvor jeg glæder mig til at vise ham frem til jer. Han er simpelthen noget af de sødeste ❤️

Jeg har i øvrigt NADA forstand på kaniner, så hvis I ligger inde med gode råd, lege, udstyr osv., så please HIT ME i kommentarfeltet. På forhånd 1000 tak 🙏🏼 Og lad lige være med at skrive, at det er det dummeste projekt EVER 🙈😂

Ciao ❤️

Ps: John har en “veninde” der hedder Esther. Esther er en tøjgris. John er meget glad for Esther. John bliver sexuelt opstemt når Esther besøger ham. John er vist en værre grissebasse. Gotta love it 


HUSK AT…

-jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling 🙂

-I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

14 Mega lækre kommentarer

 • Matilde

  Min nevø og hans kæreste holder kanin i en lejlighed – den er renlig, som i “toilettrænet”, og render altså frit rundt i lejligheden hele dagen. Den har en kattebakke som den besøger ved behov, og de få gange det er gået galt har den spist efterladenskaberne af bare flovhed 😀
  Det er sgu ret sejt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grinede så meget over din insta-snap – jeg har dræbt dværghamstre på stribe i 90erne, og blev ulykkelig hvergang. Men er gudskelov så ikke vild med ideen om kæledyr rigtig i voksenlivet, så det er vist meget godt :p

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Tillykke med jeres nye familie forøgelse:-)
  Vi har haft en del kaniner gennem årene. De boede ude i sommerhalvåret og inde i hønsehuset i vinterhalvåret.
  De er nemme skal blot have vand, hø, grønt og masser af nus og omsorg:-)
  God fornøjelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Tina. 1000 tak 🙂 Jeg glæder mig virkelig til at være kanin-mor 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg kan virkelig anbefale “Den store kaninbog” af Marit Emilie Buseth https://www.plusbog.dk/den-store-kaninbog-marit-emilie-buseth-9788778578143/ og Facebook gruppen af næsten samme navn “Den stora kaninboka” 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej M. Fedt, 1000 tak for anbefalingen. Den skal jeg lige tjekke ud 🙂 TAK TAK TAK <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg støtter Line i, at en god idé er at læse på frikanin.dk. Jeg har også frikanin, som har adgang til hele vores lejlighed. Det er simpelthen noget af det bedste jeg har gjort. Albert er total renlig, bider ikke i ledninger og er bare en skide glad kanin. Husk masser af god hø (ikke det fra supermarkedet), så de kan få slebet deres tænder. Jeg kan anbefale at købe sager til John på rabbitdk.dk
  De har alt hvad en kanin elsker. Husk de ikke må få for meget agurk, iceberg, gulerødder og kål. Faktisk helst ikke kål, da kaniner ikke kan prutte 😉 tillykke med familieforøgelsen! Det bliver i glade for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Anne. Super fedt, tak 🙂 Albert lyder som en virkelig lækker og velopdragen kanin 🙂 Jeg har allerede tjekket rabbitdk.dk ud. Shit der er meget at vælge imellem. Hvilket foder giver du Albert? Og vildt at kaniner ikke kan prutte. Stakler. Kh. Nana (kanin-mor til John)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kaniner er de mest fantastiske husdyr! Jeg har selv en fritgående kanin som efterhånden er ved at være 5 år. Han har bare en bedroller som toilet, og så er resten af lejligheden (pånær badeværelset) til fri afbenyttelse for langørede beboere.
  Det aller bedste råd jeg kan give dig er at melde dig ind i gruppen ‘frikanin’ på facebook og evt læse på frikanin.dk omkring hold af kaniner, og især vær obs på at få læst afsnittet omkring fodring og kaniners behov.
  Da jeg var barn havde jeg kaniner i mange år, de fik det blandede foder og slik fra dyrehandleren og sjovt nok blev mine kaniner max 2,5-3 år.
  Da jeg som voksen fik min nuværende kanin satte jeg mig ind i alt omkring fodring osv – her fandt jeg frikanin – og det har altså givet pote (!) mit lille luksusdyr trives og har kun været syg to gange, hvor den ene var den gang jeg købte bæstet.

  Så GO GO GO, find Frikanin, du fortryder det ikke!

  Og tillykke med det nye familiemedlem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Line. Jeg har simpelthen meldt mig ind i gruppen FRIKANIN på facebook og er allerede blevet meget klogere. Hvilken kanin har du? Vores er en dværgvædder, men synes ikke der er meget dværg over den. 🙂 Hvilket fødder køber du til din? Kæmpe tak for dine gode råd. Det er guld værd 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Vil bare lige sige, at kaniner egentlig ikke er egnet til at være i bur. Kaniner har typisk territorier på str med en fodboldbane, så det ville svare lidt til at vi som mennesker kun kunne være i vores lejlighed i stedet for hele byen, I guess. Kaniner kan trænes til at gå pp toilettet ét sted, og så ellers være løse i et værelse eller i lejligheden. Prøv evt at følg @bunnymama på insta. Min søsters bor kun i sit bur når den er alene hjemme, og ellers har den frit adgang til hele lejligheden og de har hverken problemer med lorte eller at den spiser ledninger. Den ligger sig i sofaen med min søster om aftenen, når hun vil slappe af efter hendes tvillinger er lagt i seng.

  Kaniner kan blive gamle, hvis de bliver passet godt! Det er ca ligeså meget arbejde med en kanin som med en kat 🙂

  Tillykke med ham!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej A. 1000 tak for dine gode råd. Vi bor heldigvis ret stort, og jeg tænker John skal løbe frit omkring når vi er hjemme. Det er altså ret hyggeligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • NANA!!! Troede fandme lige! 😊 og tænkte: Det kunne hun sgu da lige have nævnt da vi sludrede i tlf! Ha ha!! Men tillykke! Jeg spiste Kh anin da vi var i Grækenland, så hvis ikke I kan lide bæstet, kan jeg varmt anbefale det på middagsbordet. Ej, det er gas… Kan faktisk bedre lide kylling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Lillemor. Muhahahahahaha… Jeg elsker kanin 🙂 Har smagt det en del gange og det smager sgu dejligt. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sådan bor jeg (ok... vi) lige nu :-)