Her hvor jeg sidder #11

Fede plakater og prints

Jeg er i gang med at finde ud af, hvad jeg vil have op på væggene på vores kontor, og har fundet 9 plakater/prints, som jeg synes er pisse lækre. Tænkte at jeg lige ville dele dem med jer, hvis I selv overvejer at skulle have lidt nyt øjenguf på væggene. 🙂

Plakater er selvfølgelig ikke helt på højde med et originalt tryk eller maleri, men til gengæld passer de bedre til min pengepung. Vi har ret mange plakater i vores hjem, og jeg elsker at lave billedvægge, og på den måde danne nye udtryk i de forskellige plakater. Jeg mixer og matcher på kryds og tværs og kan sagtens finde på at hænge en billig plakat sammen med en mere kostbart kunstværk eller et loppefund.

Faktisk har jeg allerede nr. 2 og 6, og jeg er SÅ glade for begge plakater.

Kan I li’ dem? Og er der en eller flere af de her 9 prints I kunne finde på at købe eller ønske jer? 🙂

img_5867


1. ATELIER CPH plakat 50 x 70 557,- HER

2. Fairyland 50 x 70 445,- HER

3. Laugh out loud plakat 50 x 70 299,- HER

4. Trine Holbæk plakat 50 x 70 505,- HER

5. Mega Ballooning, Print af Sofie Jensen 21 x 21 260,- HER*

6. Pink Stairs Plakat 50 x 70 855,- HER*

7. Shibuya Girl 50 x 70 290 .- HER*

8. Jesus Perea Print A3 369,- HER

9. Angelica Print 50×70 550,- HER*

Mangler du rammer til dine plakater, kan du finde et stort og fint udvalg HER

Psssst… Hvis du vil lave en billedvæg, så kan du måske bruge min lille guide? Du finder den  LIGE HER 🙂

plakater maling voxtrup blog bolig

Duftlys HER, ligende urtepotteskjuler HER, Print med hund er fra Etsy, men er desværre udsolgt. Plakat med træer HER

 

 

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

1 En lækker kommentar

  • Lis Y

    Jeg er en knold til at få noget på væggene! Så tak for inspiration 👍 Men når jeg lige ser plakaterne tænker “hmmmm… Nej” og når jeg så ser dit billede af plakaten over skænken tænker jeg “ja da!!!!” Så gerne flere billeder af plakater i “brug” 😁 jeg skal ligesom have ret meget hjælp, hvis jeg skal have noget på væggene 😏

    Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Her hvor jeg sidder #11