Forældredillemma! Når et ja alligevel ender i et nej.

Fedt drengetøj fra Ellos med rabat. Yes baby!

Der er virkelig meget grimt børnetøj til drenge efter min mening. Jeg er ikke til for mange farver og prints, og den er mine drenge heldigvis nogenlunde med på. Og den periode, hvor Arthur kun ville iføre sig fodbold T-shirts er heldigvis for længst overstået. Phew 🙂 Skrev for et år siden, i min frustration, dette indlæg. Nu går han heldigvis mere op i at se sej ud. Hættetrøjer, sweatshirts og enkle T-shirts er sagen, og en skjorte er også helt fint hvis den er kombineret med en hættetrøje. 🙂 Og undertegnede er fint tilfreds med den nye stil.

Nå, men en af mine yndlingsbeskæftigelser er at surfe rundt på div. webshops, og jeg er ikke bleg for at indrømme, at jeg meget sjældent køber noget til fuld pris. Og nej, jeg er ikke jyde, selvom man virkelig skulle tro det lige på det her punkt. 🙂

Jeg har netop lagt en lækker ordre hos Ellos, og tænkte jeg måske kunne inspirere alle jer med drengebørn. Der er meget lækkert at finde på Ellos.dk, og jeg har, sammen med mine drenge, valgt 9 ting ud, som er fine, klassiske og ikke mindst har en pris der ikke vælter vores budget. Og så kan man jo altid supplere op med noget fra MarMar Cph, som nok altid vil være mit absolutte favorit børnetøjsmærke.

Nå, men skynd jer at lægge en ordre, for det er kun frem til d. 1 juni at der er 25% rabat på det meste børnetøj og sko på Ellos. Rabatten bliver i øvrigt automatisk trukket når du går til kassen.

Nå, men jeg synes det er ret cool og billigt, så tjek det ud hvis du lyster. 🙂

Ellos drengetøj

reklamelinks

1. Badeshorts 129,- (kun 96,75 kr. med rabat)

2. NYC Sweatshirt 149,- (kun 111,75 kr. med rabat)

3. Stribet T-shirt 129,- (kun 96,75 kr. med rabat)

4. Skjorte 199,- (kun 149,25 kr. med rabat)

5. Sneakers 299,- (Kun 224,25 kr. med rabat)

6. Hættetrøje 179,- (kun 134,25 kr. med rabat)

7. Polo-shirt 99,- (kun 74,25 kr. med rabat)

8. Chinos 199,- (kun 149,25 kr. med rabat)

9. Shorts med palmer 149,- (kun 111,75 kr. med rabat)

 

Ciao og god shopping  ❤️


HUSK…

At I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Forældredillemma! Når et ja alligevel ender i et nej.