Bange.

Gratis lydbøger, hurra :-)

Allerførst: LORTEVEJR! Ok, så fik jeg lige råbt det. Det var rart. Nu til selve indlægget. 🙂

eReolen

Jeg har før skrevet, at jeg er tosset med at lytte til lydbøger, men jeg har først for nylig opdaget, at der faktisk er noget der hedder eReolen, hvor man helt gratis kan lytte til tusindvis lydbøger. Det eneste det kræver, er at du er registreret som låner på dit lokale folkebibliotek, dvs. et bibliotek i samme kommune som den, du har folkeregisteradresse i.

Sådan bliver du registreret:
1. Henvend dig på dit lokale biblioteket, hvor du ved fremvisning af gyldig legitimation vil blive oprettet som låner.
2. Oprette dig som låner med NemID via dit lokale biblioteks hjemmeside. Tjek på dit lokale biblioteks hjemmeside, om det er muligt at blive oprettet digitalt som bruger.
Derefter kan du logge ind på eReolen med dit lånernummer/cpr-nr. og din pinkode.
Der er i øvrigt eReolen APP, som jeg varmt kan anbefale. Det er klart det nemmeste efter min mening.
Man kan låne 3 ebøger og 3 lydbøger om måneden, og det er altså mere end rigeligt. I sær hvis man vælger en lydbog som Stillidsen, som tager over 33 timer at høre. 🙂
Jeg hører lydbøger når jeg gør rent, hækler, strikker, broderer, netshopper, laver mad, kører i tog, cykler, løber og går ture. Alle de sure pligter går pludselig som en leg, og når jeg er igang med at lytte til en spændende bog, tager jeg gerne opvasken helt frivilligt. 🙂
Jeg er lige gået i gang med at lytte til Yrsa Sigurðardóttirs krimier, og de er ind til videre sindssygt spændende. Lyt i øvrigt til dem i følgende rækkefølge:
 1. Det tredie tegn
 2. Den der graver en grav
 3. Aske
 4. Isblå spor
 5. Jeg skal huske dig

I sidste uge hørte jeg Ps: Trænger til flødeskum (og diller) som var ret sjov.

Det eneste minus ved eReolen er, at mange af de nye lydbøger, som man f. eks. kan finde på Mofibo, ikke er tilgængelige. Måske er det bare et spørgsmål om tid. Det håber jeg.

Nå, men det var bare lige en lille anbefaling fra mig. Hvis I allerede kender til eReolen og har lyttet til noget godt, så send lige en anbefaling min vej. På forhånd tak 🙂

Og lige en sidste ting. Der er også masser af lydbøger til børn, hurra.

Kan I ha’ en dejlig lørdag. Det er jo faktisk perfekt (lorte)vejr til indendørshygge, te på kanden og en lydbog i ørerne. 🙂

 

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

4 Mega lækre kommentarer

 • Jeg har brugt eReolen nogle år. Og en gang imellem må man kaste sig over lidt ‘ukendt’, fordi de nyeste bøger ikke lige er der. Jeg hører kun krimier, og kan bestemt anbefale Helle Vincentz krimier om Den afrikanske pirat, Nukakas kabale og en mere. De er møghamrende gode.
  Sofie Sarenbrant har også en god serie liggende derinde, og sådan lidt alternativt så har Linda Castillo skrevet en serie krimier, der foregår i og omkring amish samfundet.

  Så sæt igang 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Marie. Fedt fedt fedt. FANTASTISK med nogle anbefalinger, 1000 tak 🙂 Og ja, tror også bare man skal kaste sig lidt ud i det. Tit afhænger det også lidt af oplæseren. Nogle er bare bedre end andre. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Uh, det var gode nyheder for en som mig på SU! Jeg har ellers været på mofibo-holdet, men det er bare så dyrt..
  Kan du evt. anbefale nogle krimier fra eReolen, eller måske der en dag kommer et indlæg om selvsamme? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Katrine. Ja, det er en meget SU venlig tjeneste. Hurra hurra 🙂 Jeg har ikke lyttet til så mange endnu, men er i gang med Yrsa Sigurðardóttirs krimier. De er ind til videre ret gode. Der kunne meget nemt komme et indlæg med anbefalinger på et tidspunkt 🙂 Hvis du går i gang med at lytte til noget godt, så send lige en anbefaling min vej 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bange.