Sig mig, skider du for åben dør?

Honey, er der luksusrogn i din dåse?

torskerogn

Når man er bosat i Abu Dhabi, må man selvfølgelig give afkald på nogle ting. Selvfølgelig.

Og her tænker jeg ikke på, at jeg ikke kan skide for åben dør. Det er jo på en måde selvforskyldt, da vi SELV har valgt at have en maid boende 🙂

Jeg savner min familie og venner helt vildt meget. Det er klart.
Og vores store skønne lejlighed på Østerbro og vores sommerhus ved Smidstrup strand. Kæmpe savn!

Men altså ud over det, så er her min top 10 over, hvad jeg savner allermest ved Dk.

Here goes…. I tilfældig rækkefølge 🙂

1. At kunne købe billige økologiske danske grøntsager.
2. At kunne holde min mand i hånden på gaden, uden at risikere at ende i cellen.
3. Ikke at kunne bande uden risiko for at ryge en tur i brummen. Jeg er blevet god til at sige LORT og FOR HELVEDE og SATAN I HELVEDE! FUCK, SHIT, FUCKING CRAP og FUCKING HELL var ellers ord, jeg benyttede flittigt, inden vi flyttede til denne bandefri zone. Selvfølgelig KUN når mine børn ikke hørte det 🙂 Naturligvis.
4. Min cykel, åh min elskede cykel.
5. Sprød frisk morgenluft.
6. Økologisk saltet smør.
7. Torskerogn, åh Amanda.
8. Flødeboller. Dem fra Irma.
9. Økologiske æg.
10. At kunne drikke et glas koldt vand fra vandhanen.

 

Det er jo egentlig bare hverdags-sager, når man bor i Dk. ikke sandt?

 

Før jeg flyttede til Abu Dhabi, satte jeg sgu ikke specielt meget pris på, at jeg kunne købe et økologisk kålhoved til en flad 10’er, og torskerogn var bare sådan en hverdagsspise og BESTEMT ikke noget, jeg som sådan opfattede som en luksus-spise…

MEN, come on! At ordne sådan en dåse, er jo det lækreste EVER! Smørstegt torskerogn med remo og citron, er en fantastisk spise. Eller er det bare mig?

Det er efter min mening fisk med et smil! Bum. Det har du ret i Amanda 🙂

 

Når vores venner og familie kommer på besøg, er torskerogn ALTID på listen over hvad de skal medbringe. På en måde lidt fjollet ikke?

 

Nå, men husk lige at nyde de små dejlige hverdagsting i Dk ok?

 

Hvad ville du savne mest, hvis du boede i udlandet?

 

Ps: Indlægget er IKKE sponsoreret! Jeg har bare et sygt kærlighedsforhold til torskerogn. Honey, må jeg ordne din dåse? 🙂

 

Møs fra hausfrauen og tak fordi du læste med. Det gør mig så glad! TAK ❤️


I kan følge mig på facebook, bloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

17 Mega lækre kommentarer

 • Hmm øko grønt havde jeg ikke tænkt over, men jo det ville jeg savne.
  og rugbrød, vand fra hanen klart… frisk mælk (og andre mælkeprodukter)… cyklen og hund (hvis det et problem i landet)
  Årstiderne. .. elsker at følge åretsgang. .. men det kan man jo også andre steder…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor sjovt, igår fantaserede jeg hele dagen om smørstegt torskerogn!! Jeg vil gerne bestille et blog indlæg omkring HVORFOR I er bosat i AbudhabiAbudhabi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Det er hermed noteret 🙂 Jeg har netop flækket en dåse og tændt for panden. HAPPINESS! God weekend Tina og tak for din kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ville savne lyse sommeraftner med gode venner og kold hvidvin, koldskål med jordbær, dansk mælk (smager bare anderledes i udlandet), ordentligt brød – ikke kun rugbrød men også hvidt brød med sprød skorpe og sej krumme, cykel tror jeg også jeg ville savne – og korte afstande, så alt er i cykelafstand. Derudover ville jeg savne mit arbejde, som jeg ikke ville kunne lave i udlandet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Næsten alt det du nævner savner jeg også. Heldigvis er vi hjemme 6 uger om sommeren, så de lyse sommeraftener, jordbær og gode venner får vi heldigvis meget af. De er ok til brød her i Abu Dhabi, men rugbrødet bager jeg selv. Og yes til at savne de korte afstande. Jeg laver ikke andet end at køre rundt i min store bil. Dødssygt! Savner faktisk ikke at arbejde. Det havde jeg faktisk troet, da jeg godt kunne li’ at arbejde i Dk, but no… Har ikke savnet det en eneste gang 🙂 Tak for din kommentar Camilla og god aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Savner dansk slik og kigger sjældent insta fredag aften, da ALLE flasher slikskåle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Ja, fredag aften på Insta er tortur 🙂 🙂 ENIG. Man kan heldigvis få bland-selv-slik i IKEA, hurra!! Tak for din kommentar, god aften og held og lykke med i morgen aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Mine svigerforældre bor også i UAE – og vi har altid remolade, (meget!) torskerogn og pålægschokolade med.. rugbrød bager svigermor selv.. og så labre larver til min svigerinde 🙂
  Jeg ville selv savne godt rugbrød – kæmpe kliché, I know 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hi hi, det lyder meget velkendt 🙂 Min mand ønsker sig altid remo, ristede løg og blandselv slik. Og så låner jeg lidt remo til min torskerogn.. hvis jeg spørger pænt 🙂 Rugbrødet bager jeg selv, for det ville vi ikke kunne undvære. Tak for din kommentar Julie og god aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sjovt, som tingene ses i et helt andet perspektiv, når det pludselig ikke et let tilgængeligt! Jeg ville nok savne rugbrød en hel del også… og måske lakrids? Ønsker mig et indlæg omkring hvad der er forbudt i Abu Dhabi… det lyder da helt vildt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Ja, hverdagsting bliver pludselig det man savner allermest. Skørt. Tak for din kommentar og ønske. Det er noteret 🙂 God aften Nadja og møs

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Da jeg tilbage i 2001 boede 6 måneder down under i Australien savnede jeg salt lakrids, dansk rugbrød (ikke tysk – det er skulle kedelig), leverpostej, pålægschokolade, min cykel og rigtig vinter. Det var meget underligt at tilbringe det meste af december i sommertøj med masser af fake gran og julepynt over det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Ja, det har du ret i 🙂 Det er på en måde helt forkert. Men også en sjov oplevelse at gå på stranden juledag og danse om kunstigt juletræ samme aften. Skørt! Jeg bager selv rugbrød og leverpostej 🙂 Hurra hurra. Tak for din kommentar Helle. Et halvt år i Australien lyder i øvrigt slet ikke så tosset.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lj

  Har oplevet at Lidl pludselig var det mest fantastiske sted at handle, fordi man ind i mellem kunne få ting som tarteletter og rødkål. I dk går jeg i en stor bue udenom.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hi hi, det er skørt 🙂 🙂 Hvor i udlandet har du boet Lea?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har også boet i udlandet i en længere periode, for ca 10 år siden. Kan så meget genkende det med at savne frisk sprød luft. Og ellers årstider der skifter sådan rigtig og friske danske jordbær ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Åh ja, friske jordbær 🙂 Det lever jeg af, når vi er på sommerferie i Dk. Mums. Og dansk fløde! Tak for din kommentar Mette og god aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sig mig, skider du for åben dør?