Status på livet i DK og en diller i natten...

Hurra for morgen-skidning UDEN afbrydelser og en anbefaling…

morgenskidning

Jeg er efterhånden ved at få liv i mine ben, efter jeg har siddet på lokum i hvad de fleste ville mene var uforskammet lang tid. Men hold nu kæft, hvor er det fedt at sidde der på tønden med magasiner og Instagram. Helt uden forstyrrelser! YAY.

Det her er lidt en fortsættelse på mit indlæg i går, men når man oplever noget godt, synes jeg nærmest, man har pligt til at videregive det. Så her kommer en lille anbefaling helt fra hjertet.

Som jeg skrev i går, skulle Lasse og jeg på restaurant OTTO. Og det var sgu en virkelig rar oplevelse.

Lækker mad, god betjening, hyggelige omgivelser og virkelig rimelige priser.

Alt det tilsammen udgjorde en skøn aften, og jeg vil virkelig anbefale alle at overveje en middag der næste gang, I skal ud at spise i København.

Restauranten ligger på St. Kongensgade, tæt på Kongens Nytorv og er langt fra mit favorit-kvarter i København. Jeg holder mere til på broerne (Nørrebro, Østerbro, Vesterbro), hvor der er langt færre turister og langt flere hyggelige cafeer og spisesteder. Det er bare min mening.

Men dette her sted var godt, og der var ikke et stort uoverskueligt menukort der krævede en ordbog. Det var skønt.

Efter lækker mad på OTTO, cyklede vi til Nørrebro hvor vi mødtes med min søster og hendes kæreste på MALBECK, som ikke er en ny kending for mig, men stadig et dejligt sted.

Perfekt aften. Hurra for weekender uden børn. Hurra for god mad. Hurra for morgenskidning for åben dør UDEN forstyrrelser. Hurra for kærlighed.

Og nu er anbefalingen videregivet. 🙂

Håber I alle får en skøn søndag.  Med eller uden børn. Med eller uden skidning for åben dør…

 

Møs fra hausfrauen og tak fordi du læste med. Det gør mig så glad! TAK ❤️


I kan følge mig på facebook, bloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

 

4 Mega lækre kommentarer

 • Signe

  JUbii, I kom på Otto. Og dejligt I syntes det var godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Jaaaaaa, og det var sådan en god oplevelse. Det skal du høre mere om i aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Det er unægtelig noget af det, jeg ser allermest frem til, når vi engang skal retur til DK og hjemstavnen igen…. altså at aflevere de små og have en weekend uden børn, kunne gøre lige som man har lyst til – uden afbrydelser!! Nyd det!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Ja, det var også noget vi VIRKELIG savnede da vi boede i udlandet. Det er rart at have noget dejligt at se frem til ikke sandt? Mange af vores venner lod maiden passe ungerne om natten, men det nåede vi aldrig til. Og det er netop nætterne og specielt morgenerne uden børn der er fede 🙂 Tak for din kommentar Lene og god påske.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Status på livet i DK og en diller i natten...