Uge-rapporten #17 Om blandt andet en filet der blev ordnet, en dinosaur og et røv-selfie

Hvad endte du med at gøre? (advarsel: Fitte-snak!)

Det spørgsmål fik jeg forleden dag i kommentarfeltet til DETTE indlæg, som jeg udgav for snart et år siden. Og tak for det spørgsmål. 🙂 Og tak fordi der faktisk er én, der har tænkt over, hvordan det står til med min kønsbehåring. Min dusk. Måtte. Busk. Bæver. Puddel.

Og her må min familie sådan set gerne klikke væk fra domænet. Tak 🙂

behåret fitte

Sandheden er, at der ikke er sket de helt store indgreb siden jeg skrev indlægget. Tror simpelthen jeg blev skræmt for vid og sans.

MEN…

Der skete alligevel noget for et et halvt år siden, hvor fanden tog ved mig. Jeg fjernede rub og stub. Bum. Væk var det. Og jeg syntes faktisk, at det var ret cool og pænt. Og jeg poserede foran spejlet i bedste blogger-stil og tænkte, hvorfor fanden jeg ikke havde gjort det noget før? Sandheden er, at jeg siden min katastrofale Vax it yourself-oplevelse med en bøtte billig voks i Florida for 16 år siden, ikke har turde andet end at trimme dusken.

koensbehaaring-shaving

Nå, men så stod jeg altså der, og følte mig ret sej og sexet og ung, og det blev jeg ved med at føle i 3 dage efter. Altså LIGE INDTIL de satans hår begyndte at vokse ud igen, og gjorde mit liv til et mareridt.

Fuuuuuuuuck…

Troede aldrig jeg skulle udsættes for så meget kløe på fitteletten. Oh my fucking God et helvede.

Siden da, har jeg med jævne mellemrum barberet hele rotten, men hver gang fortryder jeg sgu 3 dage efter. Ja, og i skrivende stund er jeg sådan set tilbage til udgangspunktet. Den veltrimmede bæver.

Jeg står med præcis samme dilemma som sidste år. SKAL DUSKEN PÅ DISKEN? Jeg kan jo godt li’ den glatte udgave, men jeg tør fandme ikke. Hvor herre bevares. Hvorfor skal det være så besværligt at have en hårløs mis? Og smertefuldt. Og dyrt.

Sidder lige og læser mit “Nu skal dusken på disken… Eller skal den?” indlæg, og dør seriøst af grin over kommentarerne. Hvis I har brug for et godt grin, så læs det. Ellers er der et uddrag af kommentarerne her:

 • Har prøvet voks før, men er færdig med det stads. Fuck det gør nas!!!
 • Forrige jul lignede det, jeg havde et lille skævt juletræ på min tissekone- det var ikke mit ønske!
 • Jeg har prøvet brazillian én gang, og fuck hvor gør det ondt!!!
 • Har overvejet laser men det kræver vist at ens hår er helt sorte og det er mine ikk?
 • Jeg er blevet vokset i syv år og elsker det. Når det altså er overstået.
 • …jeg har altid været til (trimmet!) fartstribe, fordi jeg synes glatbarberet ligner en lille piges tissekone.
 • Blød mis er altid godt..
 • Jeg trimmer mest, men kan også finde på at tage alt! Og forventer også at manden gør det. Vi er sammen på. 10. År.
 • Jeg går ind for den (delvist) glatte bane, men egentlig kun fordi jeg føler mig uhygiejnisk med en kæmpe vildtgroet dusk, hvor alverdens tissekone skekreter, menstruationsblod og fissesved bare hænger i hårene.
 • End ikke 4 timers tatovering kan lukke munden på mig. Det gjorde brazillian! Det lille sted føltes som en hel fodboldbane, hun skulle igennem efter første ritch og jeg ville væk!
 • ok den barske sandhed- det gør jo så pisse ondt!
 • Tror jeg startede i en alder af ca. 20 år (ca. 14år siden🙈) og ja af en mand, i hans fritid, og ikke mindst i hans “skur”.

Hahahaha… Jeg får så upassende billeder i mit hoved af en mand, der i sin fritid vokser fitter i et skur. Hahahaha….

Men hvad fanden stiller jeg op? Vi går jo sommeren i møde, og det kunne være rart, hvis det var med en glat rotte under bikinien.

Agrrrr… Død over kønsbehåring. Hvem fanden har også opfundet det, og hvilken funktion har det egentlig?

Dø rotte, DØ!kønsbehåring

 

Gode råd modtages med kushår… mener kyshånd 🙂


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

   

26 Mega lækre kommentarer

 • Emilie

  Har du fundet en endelig løsning eller stadig “to be continued” aka kommer der en vol. 3? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  fuck jeg kaster næsten op af grin over dig Nana!!! 😉 Det mindede mig om for ca to år siden da jeg skulle have min første Brazilian og havde to veninder på tlf fra hhv Italien og Dk samtlige gange op til dagen pga seriøst kamp angst men jeg VILLE prøve det! Er nu to år efter totalt afhængig! Ikke af selve indgrebet som jeg godt kunne leve uden for ja fuck det gør nas men af renheden! Og holder man den ved lige med 3-5 gange scrub om ugen så er der altså intet der klør. Jeg går aldrig native igen, om så ingen så den 😉 Bare fordi det er så rent og rart! knus Emilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Har lige fået det ordnet igen idag. Og det er virkelig skønt især bagefter 😊 Sig til hvis du skal bruge en anbefaling 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  For ca. 5 år siden sagde jeg, at fandt jeg en mand, der kunne lide en trimmet bane i stedet for det glatte helvede, jeg følte mig presset ud i i min singletilværelse, så ville jeg giftes med ham. Det blev jeg, og jeg elsker at være fri for besværet og især kløen!
  Voks gør ikke så ondt, når det bare er øverst – og så holder det længe uden knopper, som ofte kommer med barbering.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej A. Tillykke med det 🙂 Som single skal man jo både være glat (som en lørdagskylling) og ha’ afbleget røvhul. Har jeg hørt. Det er faktisk noget pjat!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • tak for en fed blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Sofie. Og tak fordi du besøger den 🙂 Ingen blog uden læsere. Eller… Det er i hvert fald sjovere med nogle læsere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også stor fan af sugaring! Find en dygtig kosmetolog, så kan det gøres hurtigt og flot. Og ja – det gør naller de første gange, men til gengæld ser det pænt ud i tre uger bagefter. I de vel ca. 20 år jeg har haft kønsbehåring, har jeg fjernet stadigt mindre af dusken. Vist noget med, at jeg nu synes, at det er kvindeligt og at det er ok, at jeg er voksen. Alligevel var det temmelig grænseoverskridende, da familiens tre-årige for et par uger siden proklamerede over for en flok af min mands venner at “min mor har en sort tissekone”. For helvede, altså…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Line. Hahahahahaha… Det er fandme sjovt 🙂 Så er det at man har lyst til at proppe ens barn op i ens sorte tissekone igen 🙂 Det må du true hende med næste gang hun taler over sig 🙂 Jeg undersøger lige sugaring (igen) 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg er altså fortaler for sugaring! Det GØR mindre ondt end voks, og er bedre for huden – og det gør mindre ondt for hver gang. Jeg har efterhånden fundet frem til mit “rette design”, lidt mere end en brazilian, lidt mindre end en bikini/tanga… Aldrig det hele! Det er for små piger, og lørdagskyllinger, som én skrev her 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej S. S for sugaring 🙂 Aldrig det hele siger du? Men ender du ikke tit i en skæv fartstribe? Og du har ret i at det er for små piger (og pornostjerne) men det er sgu alligevel ret lækkert synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amputer dig selv fra navlen og ned?

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Hej! 25 år her – jeg har været glat i mange år, dog aldrig med voks (det er vist noget med generationen) men nu kører jeg den trimmede måtte. Det er skønt. Det skulle vist tilmed være kommet på mode? Altså at lade det gro?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Matilde. Er en trimmet bæver moderne? Jeg vidste bare at jeg var en firstmover 🙂 Let it grow, let it grow, Can’t hold it back anymore… (skal synges) TAK for din kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er 22 og har en trimmet dusk. Hvis der skal ske sjove ting, fjerner jeg sommetider hårene på læberne, men elllers ikke. Det’ jo bare hår for faen 🙂 Jeg er done med voks og skrabere over det hele, fordi jeg også kommer i big trouble efter tre dage, så nu embracer jeg det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Rikke. Du er sej! Troede alle 22 årige fjernede rub og stub. Det gør mig helt glad, at høre om din behåring. Ok, det lød forkert 🙂 Don´t hate it, Embrace it! TAK <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klejs

  Jeg er med på at trimme busken – synes at bare misser ligner rå lørdagskylling tre dage efter man har gået all in med skraberen. Grimt i min optik. BTW jeg er 39 år, ikke 8 år. 😆

  Peter Lund Madsen forklarer det så fint. http://www.peterlundmadsen.dk/arkiv/leksikon/k/koensbehaaring

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Klejs. Du har ret i det med lørdagskyllingen, hahaha… Det er ikke kønt. Er tosset med Peter Lund Madsens forklaring. Don´t hate it, Embrace it! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nipse

  Jeg prøvede det der sugar vax i januar, da jeg havde hørt det skulle gøre mindre ondt!!
  Jeg bestilte tid hos søde lille russiske Olga og var ved godt mod.
  Jeg sætter mig til rette i stolen, mens Olga opvarmer det her voks.
  Efter første riv, er jeg ved at dø og tænker atder i hvert fald er 20 tilbage.. Da vi når til 3 plagmage, får jeg det bare dårligt. Jeg begynder at svede, det ringer for ørene og jeg skal kaste op. Olga har self lige lagt klumpen på min ene skamlæbe, da det her sker. Men den må vi bare lade ligge, mens jeg får en skraldespand, så jeg kan kaste op og hun løber efter vand.
  Der sidder jeg så i bar røv og med en brækspand og koldsveden løbende. Det værste er at jeg kan mærke at den klump voks , nu har klistret min skamlæbe og inderlår sammen.
  Jeg var meget tæt på bare at lade den sidde og så bare cykle hjem og så lade den falde af , når den var klar..
  Har ikke været der siden

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej igen Nipse. Hahahahahahahahahaha… Fuck det er sjovt. Eller… Det er det jo overhovedet ikke. 🙂 Jeg kan lige se det for mig. TAK fordi du gjorde min tirsdag aften så meget sjovere 🙂 Tuder af grin…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nipse

  Haha, gad vide om den forretning i skuret stadig køre

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Nipse. Ja, det gad jeg faktisk også godt 🙂 Lummer bibeskæftigelse alligevel, hahaha…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Uge-rapporten #17 Om blandt andet en filet der blev ordnet, en dinosaur og et røv-selfie