Uge-rapporten #28 Om blandt andet et afslag, min nye titel & døde dyr

Hvad f***** er månejuice? Eller Moon juice om man vil.

Månejuice moonjuice Voxtrup

Det spurgte min mand mig om over morgenmaden i morges. “Altså… er det sådan en fucked up amerikansk dille? Gwyneth Paltrow putter det i sin smoothie hver dag. Har du hørt om det?” Spurgte han.

Og jeg måtte desværre være ham svar skyldig. Jeg havde sgu aldrig hørt om månejuice, men blev selvfølgelig nysgerrig og måtte straks Google det. M-å-n-e-j-u-i-c-e. Det hjalp mig ikke. Moon juice gav mig straks flere hits, og jeg ved ikke hvad jeg havde regnet med, men nok et eller andet klamt i stil med sæd blandet med skedesaft, blod fra en slange og en portion moderkage. Det er det ikke. Not even close. Moon juice er for det første et brand med flere forskellige produkter, men det produkt der fangede min interesse, er simpelthen nænsomt sammensatte urter og proteiner, der er gjort til pulver (Moon dust, som det så fint bliver kaldt) og hældt på glas med smukke etiketter. Det er sgu nærmest det pureste tryllestøv, som f.eks. kan give din sexlyst fornyet energi eller din hjerne et ordenligt boost. Så mange varianter, så mange muligheder. Sex dust, Dream dust, Brain dust, power dust, spirit dust, beauty dust.
Er det sådan en fucked up amerikansk dille? Sikkert. Men sikkert ikke mere end alt muligt andet. Jeg ved ikke om jeg tror på den slags. Det er egentlig også underordnet. Men jeg ved, at jeg ikke være bleg for at smide månejuice i min smoothie hver morgen… hvis jeg var millionær. Prisen for et glas med 14 portioner er 30 dollars (ca. 200 kr) og man kan jo ikke nøjes med en enkel variant. 🙄 Man vil jo både ha’ en velfungerende hjerne, gode nætter, smuk hud, et sundt sexliv osv. 😆
Jeg ved godt hvilket tryllestøv min mand, og vel nok egentlig de fleste mænd, ville foretrække at deres koner prøvede… 🙂 Bring me some sex dust honey.

Måske man skulle kaste nogle penge efter noget tryllestøv? Måske man bare skulle lade være? Måske man i hvert fald lige skulle vente til dollaren er faldet. For det gør den vist snart ikke? 😉

Hvis I er nysgerrige, kan I læse meget mere om månejuice LIGE HER 🙂 Og hvis I prøver det, eller allerede har prøvet det, så giv lige lyd ok?

Ciao og rigtig dejlig torsdag ❤️


HUSK AT…

-jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling 🙂

-I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

2 Mega lækre kommentarer

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Uge-rapporten #28 Om blandt andet et afslag, min nye titel & døde dyr