Minder jeg aldrig glemmer #1 Glimmer-røven.

Indkøbskurve, klæbeklæbe-mænd, kefir og meget mere.

Jeg…

-Undrer mig over hvorfor den der lille afsats til varekurvene i Fakta ikke passer til den kurv med hjul. Jeg er med på at afsatsen nok blev designet før rullekurven kom på markedet, but still. Det er noget rod.

faktakurv

 

-Syntes det første afsnit af “gift ved første blik” var VILDT godt. Jeg tror virkelig på Københavner-parret. Er bare lidt bange for at Københaverfyren bliver lidt klæbe-klæbe, hvis I forstår. Det er lidt ærgerligt med de mænd, som er pissesøde, men på en eller anden måde kommer lidt for tæt på hele tiden og overtræder ens intimsfære, og hvor man lige skal træde et skridt baglæns hvert andet sekund. Kender I det?

-Fatter ikke at man har designet en dåse til en pakke digistive, som faktisk er for kort til en pakke digistive. Det tvinger faktisk én til at vold-æde mindst 5 stk. før der er plads i dåsen. I just don’t get it!

digistive

 

-Sidder lige lige nu i et af mine yndlingshjørner i vores lejlighed. Jeg har flere yndlingshjørner, men her hvor jeg sidder nu, kan jeg kigge ned på Østerbrogade og på folk der skøjter rundt i sneen. I min vindueskarm står der en skål med mandler og rosiner, en kaktus jeg købte for 25 kr. i Irma i går, og aben jeg fik af min gode veninde til min 25 års fødselsdag. Elsker at sidde og skrive her 🙂

vindue

 

-Overvejer at tage et digital markedsførings-kursus. Det lyder pisse spændende og noget jeg helt sikkert trænger til at få på mit CV.

-Fatter ikke at jeg først fik en mobiltelefon i en alder af 20 år. 20 år! Det er jo fuldstændig ufatteligt at forstå, at jeg nogensinde har kunnet leve uden. Det var i øvrigt en Nokia3210.

-Er fra den ene dag til den anden blevet afhængig af kefir fra Valio. Det er jo så pisse lækkert, og mine unger er også vilde med det.

kefir

 

-Har faktisk besluttet mig for at forsøge at lave min egen Kefir, og har allerede kontakt med en dame fra Nørrebro der ligger inde med nogle mælkekefir-gryn, som jeg må få. Optur.

-Er blevet inviteret til Valentines fest på Chateau Motel af Jane Kønig og Bloggers Delight i aften. Sådan en invitation siger jeg sgu ikke nej til. Det stikker helt sikkert muligvis af.

 

Ok, alt for nu. Jeg må ud af min sweater og ind i noget stramt blonde. Rigtig dejlig lørdag aften folkens. Og man skal selvfølgelig være velkommen til at følge min aften på Chateau Motel på snappen 🙂 Men kun hvis man er over 18!

Ciao 🙂


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

 

 

 

2 Mega lækre kommentarer

 • Du ligner sgu stadig en på 25! Så hyggeligt at se dig her til aften 😜😌

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Emma Sofie. Det var SÅ skønt at møde dig! Og tak. Den kommentar kan jeg altså leve længe på 🙂 Super fin blog du har dig <3 Håber vi ses igen. Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Minder jeg aldrig glemmer #1 Glimmer-røven.