De bedste Tøsefilm

Kan I holde på en hemmelighed? Se hvad jeg giver min mand i adventsgaver.

Annonce for Coolstuff.dk

coolstuff.sk

Se hvad der gemmer sig i pakkerne længere nede i indlægget. 🙂

Min mand læser ikke med på min blog, og det har jeg i perioder været ret træt af. Men med dette her indlæg er jeg til gengæld ret tilfreds med, at han ikke kigger med, for så kan jeg fortælle jer om mine adventsgaver til ham. 😉 Hvis I kender min mand, så håber jeg, at I kan holde på hemmeligheden.

I år har jeg sammen med ungerne besluttet at farmand skal forkæles lidt ekstra i december måned, og vi har derfor i fællesskab fundet de helt perfekte gaver til ham på Coolstuff.dk, som OMG har så mange geniale sager til både børn, mænd og kvinder. Mange af tingene er ret fjollede, men det passer jo perfekt til vores familie.

Lad mig vise jer, hvad vi har valgt til farmand. Umiddelbart vil man måske synes, at det er de kedeligste gaver EVER, men der er en mening med dem alle og de passer PERFEKT til ham.

Der har været mange nysgerrige læsere, der gennem tiden har spurgt meget ind til min mand, fordi han er sådan lidt hemmelig på mine sociale medier. Med dette indlæg, bliver I måske lidt klogere på ham. 😉

typer clean coolstuff.dk

CYBER CLEAN AKA Tastatur-slim-rens

Vi havde måske været kærester i et par måneder, da han på en indkøbsseddel skriver “tastaturens”. WFT. Hvem køber den slags, tænkte jeg i mit stille og ret forelskede sind. Men det gjorde min kommende mand, som jeg nu har været sammen med i 17 år. Han har en ting med sit tastatur, og jeg kan da på en måde godt forstå, at han gerne vil holde det rent. Hvis man vidste hvor mange klamme ting der findes i sådan et tastatur, ville man måske få renset det lidt oftere. Jeg faldt over denne her Tastetur-slim-rens, og der stod nærmest Lasse på den. Tror oprigtigt at han bliver virkelig glad for denne bøtte.

 

vækkeur med lys Denver

Væggeur med daggryssimulator

OMG, han er så ekstremt dårlig til at komme op om morgenen. Det driver mig seriøst til vanvid. Han snoozer mindst en halv time, og vi er begge enige om, at det er så belastende og ikke hans mest charmerende træk. Jeg håber at dette vækkeur med indbygget lys kan hjælpe. Det ser super smart ud, og jeg synes det var ret billigt. Hvis jeg kan gøre noget ved hans morgenvækning for sølle 249,-, så er det for lækkert. Det kan i øvrigt også vække en med fuglekvidder. Hvad siger I så?

 

magnetisk armbånd coolstuff

Magnetisk armbånd

Jeg har måske nævnt det et par gange, men min mand er lidt af en handyman. Mange af jer følgere har døbt ham Jakkesættet eller Direktøren, og begge navne er jo ret sigende om ham. MEN… i weekenden forvandler han sig altså til en sand handyman. Han elsker at bygge alt muligt, og jeg er helt overbevist om at han vil elske dette magnetiske armbånd, som kan holde styr på søm og skruer.

 

multitopnøgle coolstuff

Multitopnøgle AKA Magisk skruedims

Denne her dims MÅTTE jeg bare købe til ham. Jeg er ikke helt klar over hvordan den fungerer, men jeg ved, at lige præcis denne her magiske multitopnøgle vil passe perfekt til resten af hans samling af skørt og (i hans øjne) helt uundværligt værktøj. Han har virkelig mange mærkelige dimser, som han har den vildeste optur over.

Hvad synes I? Ville jeres mænd blive glad for nogle adventsgaver i denne dur?

Der er i øvrigt virkelig mange sjove ting at finde på Coolstuff, og jeg har fundet lidt favoritter som jeg enten selv ville blive glad for eller mine unger ville elske.

coolstuff julegaver

1/ Unicorn Slippers 169,-

2/ Bubble Waffle jern 289,- MÅ EJE!

3/ Bike Balls 129,-

4/ Store runde isterningforme 99,-

5/ Popping Unicorn 69,-

6/ Banan Lampe 129,-

7/ Racing Grannies 79,-

8/ Frugt- og grøntsagsforme 49,-

9/ Skønheden og udyret Chip krus 119,-

I kan i øvrigt finde mange andre pakkekalender-gaver HER og ideer til julegaver HER 

 

 

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

5 Mega lækre kommentarer

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

De bedste Tøsefilm