Glemte helt at fortælle...

Kender I det… #2

-Når man i et øjebliks morgentræthed glemmer, at man IKKE har en sprød ungpigekrop længere, og fejlagtigt ifører sig en lidt for stram heldragt? I leopardstof!

-Når man falder i søvn midt i at bygge en LEGO bil med ens 4 årige søn? “Mor, hvil dig bare lidt mens jeg bygger din bil” sagde INGEN 4-årige nogensinde. Til gengæld sagde han “mor, skal jeg klø dig lidt på ryggen med mine dinosaurer klør” Ja tak skat  ❤️

-Når man med 100% sikkerhed ved, at man ikke er gravid, og alligevel overvejer at tage en test, fordi det ville forklare den enorme træthed og den ekstra delle på maven?

-Når man inderst inde godt ved, at de ekstra kilo på kroppen og den vanvittige træthed skyldes ens nye job, hvor der i er fucking kage på bordet næsten HVER dag? Eller slik. Eller is. Fuck.

-Når man ingen rygrad har, og desuden heller ikke vil være hende den nye på jobbet som takker nej til kage? Kæmpe dilemma.

-Når man har malet et helt gulv og der flyver en fucking flue lige forbi en med en kæmpe fuckfinger, og gnider sig i den våde maling og derefter sætter sig fast? Lige et sted hvor man ikke kan nå den! For helvede altså.

-Når man en sjælden gang i mellem synes at ens egen prut dufter godt? Fandme weird 🙂

-Når man sidder på lokum med en hel leopard heldragt nede om anklerne og ret tydeligt bliver mindet om, at den der sprøde krop kun er et fjernt minde? Hello delle delle delle.

-Når man har ferie om 2 dage. 🙂 🙂 Hell yes motherfuckers.

buksedragt toilet

Mit liv i en nøddeskal! Fuck.

Nå, men kender I det? Hit me 🙂

Over and out.

Møs fra mig, og tak fordi du læste med. Det gør mig så glad! TAK ❤️

Og hey, apropos “mig i en nøddeskal” fik du så læst dette indlæg, hvor jeg fik slået en lille bitte ufrivillig prut på et femstjernet hotel?  Eller dette her indlæg som handler om neglelak og lort?


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

   

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Glemte helt at fortælle...