Kender I Irma-manden?

KONKURRENCE! VIND DEN BEDSTE MASCARA FRA IDUN MINERALS. Jaiiiii…

mascara

-Konkurrencen er slut, og de tre heldige vindere er blevet kontaktet-

❤️ Præmien er sponsoreret af Get the GLOW  ❤️

Jer der følger mig på Snapchat, har helt sikkert bemærket, at jeg har fablet en del om en ny IDUN MINERALS mascara jeg har fået.

Jeg havde hørt rygter om denne “magiske” vandfaste mascara, som gav ens vipper fylde og længde og oven i købet kunne fjernes med varmt vand, men jeg må indrømme, at jeg faktisk havde lidt svært ved at tro på det. En vandfast mascara der kan fjernes med varmt vand? Hmm… Det kan min ikke-vandfaste mascara sgu ikke engang.

Jeg har prøvet uendeligt mange mascaraer gennem mine ca. 20 års afhængighed af mascara. Mange af dem har jeg måtte skrotte med det samme. Også selvom de var fra dyre mærker.

I mange år har jeg svoret til LANCÔME- DÉFINICILS, og havde egentlig besluttet mig for at holde fast i den forever, meeeeen…

Så hørte jeg om denne her mascara fra IDUN MINERALS, og blev alligevel nysgerrig. Man skal jo ikke være for fin til at prøve noget nyt vel?

Og OMG, I’m in loooove. Shit, den er vild. Ikke nok med at den er nem at påføre, så har den også den vildeste holdbarhed, og er super nem af fjerne med varmt vand.

Jeg er helt på røven over den, og jeg spurgte derfor Mette (ejer af Gettheglow, red.) om jeg ikke måtte udlodde en af disse IDUN MINERALS mascaraer til ikke bare én, men hele TRE af mine dejlige læsere. I er sgu så søde til at læse med, kommentere og dele mine indlæg, og det betyder mere end I aner.

Mette var heldigvis med på ideen, og ville oven i købet gerne smide en ekstra surprise med i pakken til de heldige vindere. 🙂 Jaiiii…

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er kæmpe fan af Get the GLOW, og jeg kunne købe mig SÅ fattig i alle de ekstrem lækre og nøje udvalgte produkter, der er på denne webshop. Mette har ikke en million produkter på sin shop, men dem hun har, er blevet testet af hende selv. Hvis man man følger hende på Snapchat (MetteMilan) vil man hurtigt opdage, at hun tester tonsvis af produkter, og at kun de bedste klarer nåleøjet. Og her taler vi altså ikke kun dyre produkter! Et hudplejeprodukt behøver nemlig ikke være det dyreste for at være det bedste. 🙂 Jeg stoler derfor altid på, at de produkter jeg køber på Gettheglow er gode, og indtil videre har jeg altså ikke oplevet andet end ren happiness.

Nu tænker jeg, at det ville være en anelse upassende at deltage i min egen konkurrence, men ellers havde jeg sgu smidt et lod i puljen. 🙂

Sådan nemt deltager du:

For at deltage, skal du blot skrive Get the GLOW i kommentarfeltet. Nemt ikke? Du må selvfølgelig gerne skrive mere, hvis du har lyst. Blandt andet kunne du jo skrive, hvad du ellers ønsker dig fra Get the GLOW, men det er ikke et krav. 🙂

Jeg finder de tre heldige vindere på onsdag d. 8 marts 2017 kl. 12, og vinderne får direkte besked.

Ciao, rigtig dejlig weekend og pøj pøj  ❤️

 


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

 

Lidt mere info om IDUN Minerals – VATN, (Vandfast) 9,5 g.

IDUN MINERALS VATN er en sort mascara, som er vandfast op til 38 grader celsius. En dejlig hverdagsmascara, der giver fin længde til vipperne. 
Den vandfaste mascara er en såkaldt fibermascara.
Den er mineralbaseret og består af sorte jernoxider opløste i en vandresistent blanding af voks og polymer som forstærker vipperne og giver både længde og volumen.
IDUN Vatn mascara er velegnet til brug ved stranden eller ved sportsudøvning.

IDUN Minerals mascaraer er udviklet med hensyn til følsomme øjne og kontaktlinsebrugere.
IDUN Minerals mascaraer er fri for parabener, nanopartikler, parfume og bismuth oxychloride.

Anvendelse:
Påfør mascaraen fra vipperødderne med zigzag bevægelser for at opnå fuld længde og de bedste resultater.

 

 

   

212 Mega lækre kommentarer

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Kender I Irma-manden?