Historien om Mari...

Lort og nøgendans med tilskuere. Fuck…

IMG_4797

Jeg går tidligt i morges på lokum for at lægge en lort. Det er i følge mig den bedste måde at starte dagen på 🙂 Ja, så ved I det 🙂

Nå, men her til morgen lister Herman efter mig, og kravler op på toilettet mens jeg sidder på brættet. Det gør han ret tit, selvom jeg ikke begriber, at han frivilligt vil være i nærheden af orkanens ildelugtende øje 🙂 Det må han sgu selv ligge og rode med.

Men så sker det virkelig uheldige!

I det øjeblik jeg stikker hånden ned i kummen for at tørre min røv, får Herman trådt ned på stort-skyl-knappen, og jeg reagerer ALT ALT for langsomt. Jeg har trods alt kun været vågen i sådan ca. 30 sekunder, og min krop er slet ikke vågen endnu.

Og ja ja, det er et nyt lokum med diverse miljømærkninger, spar-på-vandet og så videre, men der kommer stadig overraskende meget vand ud i lokummet. FUCK. Så blev ens hånd lige spulet i lortevand fra morgenstunden. Dejligt. Rigtig skønt. Tak for den oplevelse.

Efter denne lille lorte-episode går jeg i bad, og går derefter nøgen ind i det værelse, hvor vores skab står. Det gør jeg altid. Samme rutine hver morgen. Denne morgen føler jeg dog ikke helt, at jeg har fået tørret min krop ordenligt med håndklædet, så jeg ryster den i håb om at det sidste vand vil forsvinde. Ryster og svinger og drejer rundt. En tørredans om man vil. Det går fint.

Altså lige indtil….

…det lidt for sent i processen, går op for mig, at der jo for helvede lige er blevet sat et stillads op foran vores vinduer. PIS PIS PIS.

Og grunden til at jeg midt i min morgendans, bliver gjort opmærksom på dette er, at der sådan set går en hel del håndværkere lige ude foran mit vindue. Pik.

Jeg løber ud af værelset med begge hænder på røven. And who the fuck am I kidding… Mine hænder kan jo ikke tilnærmelsesvis dække noget der ligner en brøkdel af mine baller. 😳

Jeg forsøger at regne på hvor stor skaden er.

-Har de set mig? Øhhh, ja, det har de med 100% sikkerhed! No doubt.

-Hvor meget af mig har de set? DET HELE. Alles! Og de har set det hele i bevægelse, hvilket må ha’ gjort oplevelsen end del mere interessant eller måske mere frygtindgydende.

-Hvor længe stod jeg egentlig og rystede hele min nøgne krop? ALT ALT for længe, Oh help me God. 

-Fuck… så de mig også sidde og morgenskide? Døren stod jo åben, så de har højst sandsynligt, kunne se lige igennem værelset og gangen og ud på toilettet. Lort. De har altså kunne se hele lorte-uheldet med Herman. Uden tvivl. Så pinligt.

Men så er det jo godt at:

1. Man har en ualmindelig stram krop, som på ingen måder bærer præg af to graviditeter når man hopper!

2. Man ALTID ser virkelig intelligent ud når man sidder og presser en morgenlort ud med trusserne nede om anklerne. YES BABY.

3.  Man har fornøjelsen af håndværkerne foran sit vindue HELE 6 uger mere. 6 UGERS YDMYGELSE. Pik!

4. Man under andre mennesker et godt grin fra morgenstunden. Selv tak 🙂

 

Nå, op i røven. Jeg håber de fik én på opleveren 🙂 Og at de ikke fortæller det til alt for mange i vores hood. “Hold kæft mand, I skulle ellers ha’ set hende i nr. 109 her til morgen…” Pis altså…

Jeg håber jeres dag startede lidt mere heldigt 🙂

Hey, vil I dele en pinlig historie med mig? Pleaaaaaase… Jeg trænger virkelig til det 🙂 Hit me 🙂

Møs fra mig og tak fordi du læste med. TAK ❤️

 

HEY, fik du egentlig læst om den gang jeg slog en ufrivillig massage prut, eller om dengang min mor forsøgte at smugle en penis med ind i Abu Dhabi? Nå ik. Jamen så er det jo heldigt, at jeg lige har linket til de to indlæg  🙂


I kan følge mig på facebook, bloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

7 Mega lækre kommentarer

 • Louise

  Tak for et genialt morgen grin!! Det hjalp med at få min morgen der startede alt for tidligt og allerede har indeholdt to insekter der druknede sig i min kop kaffe, med den sidste mælk i huset! Samt en sushi (nøgleringe) i min kop te 🍣😑 #denpåetåreropfindsom af pinlige historier er der mange, ikke nogen der kan hamle op med din. Men at sige “tak skat” til sin kvindelige chef (50+), på IT mandens kontor foran to helt nye kollegaer, er en af de nyere historier. #ammehjerneftw

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Genial. Jeg var ved ar putter min datter mens jeg læste (hun blev ammet). Overskriften burde have advaret mig om det var en dum ide, men nej. .. skulle lige læse og min mave rystede sådan af grin at jeg har fået udskudt hendes søvn en hel del.
  For nu er hun da HELT vågen (sikker lige at vågen som du pludselig blev der under din dans).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Stine. Hahahahaha, jeg ser det for mig 🙂 Det er jeg virkelig ked af. Håber du fik din datter til at sove hurtigt igen 🙂 Tak for din kommentar og fordi DU fik MIG til at at grine 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Haha, Nana – takk for at du nettopp gjorde min ellers litt for tamme og kjedelige fredagskveld en hel del morsommere! 😂😂😂 TAKK! 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha ha!!! ELSKER det 😊. Nå, men jeg lod en gang en filformater stå på sengebordet, da der var håndværkere I MIT HJEM. Også pænt pinligt at vise håndværker radiator i stuen… Og derefter soveværelset. Hovsa!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh kære Nana😂😂😂 er sikker på at du gjorde det med stil!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Maria. Hahahaha, ja det havde været rart… Det var nok desværre ikke lige det der var tilfældet. Fuck.
   Hvor er det fedt du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Historien om Mari...