Opskrift: Den lækreste grønkålssalat - Perfekt til julemiddagen

LUS, aggggrrrrrr…

lus

reklamelinks-voxtrup-lidt-stoerre-01

 

Lus… Ja, det er ikke ligefrem det mest sexede emne. Ikke desto mindre var det overskriften på den besked jeg i går modtog på vores forældre-intra. Lignende beskeder dukker op løbende, men på denne årstid er der altid lidt flere af dem. Ved ikke om det har noget med, at ungerne er mere inde og sidder og gnubber sig mere op ad hinanden? Vi har I vores familie aldrig været plaget af lus. Faktisk har mine drenge aldrig haft dem, hvilket jo nærmest er et mirakel. Jeg slår lige under bordet og brøler 7-9-13, og håber de holder sig væk til evig tid.

I vores vennekreds er de dog ikke lige så heldige, og da jeg forleden var sammen med en veninde, var hun helt oppe at køre over, at de ikke havde haft lus i 2 måneder. De har haft lus så mange gange, at lusemidlerne er blevet en fast del af deres budget, og de er så trætte (og fattige) af det. Hun fortalte, at de var begyndt at spraye deres hår med lavendelolie fortyndet med vand, da en af deres andre luseramte veninder havde anbefalet det. Hun var overbevist om, at det var dette billige trick der virkede. Min søde veninde Heidi, har også gode erfaringer med det, så måske er der faktisk noget om snakken.

Så… Hvis du er træt og fattig af de fucking lus, er det måske værd at prøve. Jeg kan ikke garantere noget, men du kan jo give det et forsøg. Det koster dig ikke mange penge at prøve det, og pengene er jo ret hurtigt tjent hjem hvis det fungerer.

Lavendelolie *44,95 kr

Klar plastflaske 100 ml. * 9,- kr

Spraypumpe til plastflaske  * 8,- kr

Lavendelolien (ca. 25 dråber) skal fortyndes med vand (ca. 100 ml) og sprøjtes i håret. Et par sprøjt hver morgen burde være nok.

Hvis lusene allerede er bosat sig, er jeg blevet anbefalet HEDRIN lusemidlet*

 

Og hey, hvis du prøver det og det virker, så meld lige tilbage. Og hvis du har andre gode råd, så kom endelig med dem. Lad os hjælpe hinanden. 🙂

 

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

2 Mega lækre kommentarer

 • Camilla

  😩😩😩de rædselsfulde små kryb!! Vores ældste har haft dem med hjem en enkelt gang og blev afluset med hedrin – på skolen kører det i ring og beskederne på forældreintra er uendelige… har ikke prøvet lavendel tricket, men har brugt EcoKids oliespray i hans hår er par gange om ugen og siden har han ikke haft lus. Kan også anbefale cool kidz krible-krable shampoo. Perfekt til de små!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Camilla. Fantastisk 🙂 Håber de bliver væk, de små sataner. Den shampoo lyder i øvrigt god. Tak for den anbefaling <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Opskrift: Den lækreste grønkålssalat - Perfekt til julemiddagen