Hvad endte du med at gøre? (advarsel: Fitte-snak!)

Mænd med jord i hovedet og en rabatkode til Nilens Jord.

Er det på onsdag du skal i teatret, spurgte min mand i weekenden, og jeg svarede ham med et noget undrende blik. Teatret? Jeg skal sgu ikke i teatret honey. Øhh, jo der står Nilens jord kl. 18 i vores kalender. Er det på Østre gasværk? spurgte han. Og her måtte jeg så ryste opgivende på hovedet af min bedre halvdel og fortælle ham lidt om hvad Nilens jord er, og at jeg var blevet inviteret til et Nilens Jord event med en masse skønne tøser.

Nilens Jord, ikke at forveksle med Jordens Søjler (musical med Maria Lucia, red.) Mænd! Jesus altså.

Nå, men de fleste af jer ved nok, at Nilens Jord er en makeup-virksomhed, der har en del år på bagen. Den blev faktisk stiftet for 35 år siden af en gut ved navn Lars Jacobsen og senere kom hans kone Berit til. Sammen har de oparbejdet Nilens Jord til det vi kender i dag. En virksomhed med over 40 ansatte, heriblandt produktudviklere og kemikere, som sikre at alle deres mange produkter er i den højeste kvalitet uden at gå på kompromis med deres vision om, at INGEN produkter må indeholde parfume, æteriske olier og parabener.

Det er efter min mening fantastisk med makeup uden parfume og æteriske olier, da det for mig er helt unødvendigt at min make-up dufter godt. At der ikke er parabener i, betyder ikke så meget for mig, da det er helt misforstået at alle parabener er farlige, men lad nu det ligge.

Det der i virkeligheden betyder mest for mig er, at makeuppen er nem at påføre, bliver siddende i mit fjæs til jeg selv fjerner det, og det har en fornuftig pris. Det er vel ikke for meget at forlange vel?

Og nu må jeg med det samme sige, at jeg jo langt fra har prøvet hele sortimentet fra Nilens jord, men at de produkter jeg har prøvet ind til videre, lever 100% op til mine krav. Og så har jeg et par veninder, med meget sart hud der sværger til Nilens Jord, og det siger mig altså, at vi har med nogle rigtig fine produkter at gøre. ❤️

Nilens jord Voxtrup

Foto credit: Nilens Jord

 

Der sidder sikkert en masse af jer, som har langt større kendskab til Nilens Jord end jeg, og hvis I har et favoritprodukt derfra, må I meget gerne tippe mig om det, da jeg er helt vild for at prøve meget mere fra det mærke. 🙂

Og prøv lige at høre noget lækkert? Jeg har fået lov til at dele en 15% rabatkode til jer. 🙂

Koden hedder nana15 og giver 15% på alle produkter på nilensjord.dk frem til tirsdag d. 9 maj 2017 kl. 23.59. Jaiiiiii… Er det ikke skønt?

 

Jeg kan varmt anbefale følgende produkter:

Nilens jord Voxtrup

 

1. Denne her læbestift er ret vild. Jeg har testet den i dag, og den holder helt vildt godt. Og det bedste er næsten, at jeg på ingen måder føler at den udtørre mine læber. Kæmpe optur! Og til dem der har set min snap-historie idag, så ved I, at den klarede magnum-testen. Og det var ikke fordi jeg havde lyst til is, SLET IKKE, men man må jo ofre sig ikke? 🙂

2. Virkelig fantastisk blush, som du kan have med i tasken uden at den smadrer. Jeg har brugt min hver dag i de sidste mange måneder, og jeg elsker, at den er nem at arbejde med, og giver mig friske kinder.

3. Næstsidst MEN IKKE MINDST, vil jeg gerne anbefale denne concealer, som alle trætte mødre burde anskaffe sig. Den er så lækker at arbejde med, og skjuler mørke rande under øjnene og dækker div. ujævnheder og bumser. Halleluja 🙂

4. Denne her foundation børste sikre dig et super smukt resultat, og jeg fatter ikke at jeg nogensinde har kunnet leve uden. Kender I det?

 

Og lad mig så til sidst introducere jer (i bedste klassebillede-stil) til de skønne tøser jeg var så heldig at være i selskab med i går. Danm, en magisk aften fyldt med forkælelse, sludder og ny viden. ❤️

Nilens jord Voxtrup

Øverste række fra venstre: Sebrina, May, Kim, Filippa (Heidis datter), Heidi, Cecilie og undertegnede

Nederste række fra venstre: Elisabeth, Miriam, Tina og Christina.

 

Nå, kan I ha’ en skøn torsdag aften smukke mennesker?

Ciao  ❤️


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

 

 

 

 

 

 

 

 

10 Mega lækre kommentarer

 • Louise

  Koden virker ikke? 🙂 Den siger: “Advarsel: Kupon er enten ugyldig, udløbet eller har nået grænsen for antal brug!”, når jeg vil bruge den 🙂
  Vh. Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Louise. Koden virker igen 😉 Tak for din besked, det var en kæmpe hjælp! God shoppelyst 👌🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  De har bare så lækre produkter! Jeg har også haft en del af den der concealer gennem tiden – måske er det tid til at få fat i én mere 🙂
  Blushen vil jeg helt klart se på – den jeg har nu er nemlig lige præcis smadret i tasken – og så har jeg hørt gode ting om deres highlighter-stift også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Sidsel. Deres highlighter-stift er virkelig lækker! Den har en lækker konsistens og er perfekt sammen med blush-stiften 👌🏼👌🏼 kh. Nana 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Jeg har brugt deres solskinspudder i mange år – Den er fantastisk! Til gengæld synes jeg deres børster er dårlige og vil i stedet anbefale dem fra MAC.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Thea. Er det den i krukken? Har du prøvet deres ROSE GOLD børster? Jeg er helt vild med deres foundation blending brush. 🙂 Tak for din kommentar, skønt skønt. Nu skal der en solskinspudder på ønskelisten 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er også vild med den tykke foundation blending brush! Den er klart bedre end en flad pensel til at undgå streger i makeuppen og det føles pisse godt at duppe med den haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Heidi. Også mig. Den er så lækker <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt! Men altså hvor godt holder den læbestift? Kan jeg spise et måltid og drikke et par glas vin uden den forsvinder? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Marie. Det skulle jeg mene. Det er den mest holdbare læbestift jeg nogensinde har prøvet. Men nu har jeg jo heller ikke prøvet alle læbestifter. 🙂 Men den er god og jeg elsker det matte look.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvad endte du med at gøre? (advarsel: Fitte-snak!)