Abe-korsfæstelse på en langfredag... De genopstår vel... Ikke?

Mig og Christopher… Ja, DEN Christopher!

Eller.. Hvis man spurgte Christopher, ville han nok ikke være helt enig i, at der på NOGET tidspunkt har været et ‘mig og Christopher’, men det er i følge mig ikke heeeelt sandt. Det kommer jeg tilbage til.

Først lidt om Chrizzer…

Jeg følger selvfølgelig Christopher på Instagram ligesom 452.000 andre mere eller mindre liderlige kvinder gør. Til info, kan jeg fortælle, at han pt. følger 468 profiler, og jeg er desværre IKKE en af dem. Han følger sådan nogle som Nicklas Bendtner, Arnold Schwarzenegger og Bubber. Men ikke mig. Det burde han. Dermed ikke sagt at jeg ikke er overordentlig glad for mine følgere på Instagram, hvor jeg både kan prale af, at Szhirley og Simon Jul følger med. Szhirley er både lækker og lummer. Det kan jeg godt li’! Simon kan godt li’ kød. Jeg er vild med kød!

Nå, tilbage til Chrizzer, for ham elsker jeg faktisk at følge. Af følgende grunde:

-Han er en overordentlig nydelig ung fyr og han pynter i mit feed. Jeg kan godt lide at have noget pænt at se på i mit feed. Ligesom jeg godt kan lide, når Simon lægger billeder op af kød. Det er lækkert.

-Han har nogle fuldstændig fantastisk vanvittige følgere, som skriver kommentarer som er på grænsen til psykotiske. Den bedste er til dags dato den hvor en ung pige skrev “I wanna sit on your face, and ride like a horse” Den kunne jeg godt li’. Rock on girl!

-Han virker trods psykotiske kommentarer og skrigende teenagere, (og ja ok måske et par liderlige kvinder i midten af 30’erne) ret velbalanceret, veldistanceret og veltalende. Ja, ligefrem lidt kvik.

-Han har en overordentlig smuk kæreste. Cille-musen, Cille-mus, Cille-mouse, whatever, men hun virker sgu som en ret nede på jorden fynbo. Ingen dårlige ord om Medina, men jeg synes ærlig talt at Musen og Chrizzer er en ualmindeligt godt match.

-Hans mindreårige fans, minder mig om mine egne mere eller mindre ucharmerende år som teenager. Jeg føler mig i øvrigt overordentlig glad for, at der ikke var noget der hed Instagram i mine teenageår. Christopher var vel knapt nok født på det tidspunkt, men så var det nok New Kids on the Block eller Take That jeg havde fået skrevet højst upassende kommentarer til. “oh, Jonathan Knight, I wanna sit on your face and ride like a horse.” UPASSENDE. Stop så!

-Nå, ja, og så er der hans musik, minor detail, som jeg faktisk lytter til. No shit. Jeg lytter også til Justin Bieber. Og jeg er slet ikke flov over det.

Oh well, men tilbage til “mig og Christopher” for I mit hoved er der faktisk sådan et.

Here goes…

Vi skal et par år tilbage. Christopher-feberen raser for alvor i det danske land. Jeg begynder at følge ham og lytte til hans musik og føler mig med et ung med de unge. Jeg er ikke alene om at crave ham. Udover de flere hundrede tusinde unge fans han har, har han altså også mødre gruppen, som måske mere i det skjulte savler over hans sprøde unge kød. For mit vedkommende starter det for alvor med dokumentaren “Jeg er Christopher” og så er jeg hooked. Og det tager lidt overhånd. Det siger min mand.

Jeg er simpelthen sådan lidt hemmeligt forelsket i ham…

Eller, Ok, så hemmeligt er det måske ikke. Min mand er inde i sagen, og han ryster sådan set bare på hovedet af mig. “Det der styrer du selv” siger han, og det gør jeg så. Fnis…

Det står på et stykke tid. Et par måneder måske. Og når jeg skriver “det” så betyder det ret meget tid med Chrizzer i ørerne og dagdrømmerier med mig (Nanamouse) og Christopher som hovedroller, if you know what I mean 🙂

På et tidspunkt udtrykker en af mine tidligere kollegaer, Mikkel (som i øvrigt er gift med denne her lækkerhed) bekymring for mit og Lasses forhold. Det er også i den periode, hvor onsdagsdilleren starter sit indtog på min IG profil (@nanavox), så hans bekymring er faktisk nok helt forståelig. Da jeg forsikrer ham om, at Lasse og jeg er HELT ok, tilbyder han mig billetter til en… (trommehvirvel)

INTIMKONCERT med Christopher.

HALLELUJA MOTHERFUCKER!

Jeg kan ikke være i min egen krop af begejstring og skynder mig at ringe til mine veninder og invitere dem med.

Vi er alle som en flok kåde teenagere, da vi en onsdag aften går op ad den røde løber til D’angleterre, hvor der møder os nydelige tjenere, der står klar med drinks i høje glas.

Da Christopher går på scenen, deler hele det store virkelig velklædte og tjekkede selskab sig i to dele. En med mændene, som er kommet pga. lækre drinks og kåde kvinder, og en med alle os kvinder der er kommet for at savle over Christopher.

Og så kommer han ind… Og han er lige præcis så lækker som i mine drømme. Og jeg er helt helt tæt på ham. Kan faktisk røre ham… Og der er det så alligevel, at min nogenlunde veludviklede voksne fornuft vinder over min indre teenager. Det ville ha’ været upassende at begynde at pille ved ham, trods alt.

Men den dag i dag, ville jeg da ha’ ønsket, at jeg bare havde gjort det. Eller i det mindste kastet mine trusser af et blondehelvede op på scenen. Bare fordi jeg kunne. Men jeg gjorde det ikke. Fornuften vandt, og siden koncerten har jeg faktisk formået at lægge mine fantasier omkring en dreng på 24 år på hylden.

MEN…

Lige der. I det øjeblik hvor hans øjne mødte mine, og vi havde det der blik som varede lidt for længe, og hvor han sang “Told you so” i a cappella…

Lige dér var der et “mig og Christopher”

Lapperne op hvis I også har haft en Christopher-craving. Kom nu… Don’t leave a sister hanging 🙂

IMG_4314

Møs fra hausfrauen og tak fordi du læste med. Det gør mig så glad! TAK ❤️


I kan følge mig på facebook, bloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

 

 

12 Mega lækre kommentarer

 • Zenna

  Begge hænder i vejret!!! Jeg er fandme med på et stykke med Chrizzer 😍 Der er vel intet galt med hausfrau i 30’erne der lige snupper en drømme håndmad med lækker ung fyr 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   HØRT! Halleluja 🙂 Velkommen i klubben Zenna 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Hi hi, er ham må du dele med andre. Tilgengæld har jeg op til flere gange… Incl mens jeg var højgravid med nummer 4 – iført mig den ypperligste scoretrusse til Robbie Williams kocert, i håb om at hans blik lige fandt mig og syntes at jeg var ” the shit”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   🙂 🙂 hahahaha, men er Robbie ikke blevet lidt tyk på sine gamle dage? Sådan lidt med en vom i en lidt for stram vest med satinfoer? Eller er det bare mig? Og lad mig lige smide dig et kæmpe RESPEKT-håndtegn ud i cyperspace. 4 børn! You rock! Tak for din kommentar Stinne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Je. Er med på holdet af 30+ der er in loveeeeee med Chrisser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   SÅDAN! Velkommen på holdet Hanne, og tak for din kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha hvor skønt altså! 😀
  Jeg synes også Christopher er ret så lækker… Meget faktisk. Hører ikke musikken, men jeg kigger gerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Tak for din kommentar Anna-mouse 🙂 Glad for at jeg ikke står alene i min Chrizzer-craving 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Åh Christopher <3 Jeg er med i klubben af 30+ med Chris-cravings 😉 Han er bare så sød – og ja mit eskalerede også efter. "Jeg er Christopher"! Min mand synes jeg er lidt tosset og ryster på hovedet af mig, haha… Kh. Tanja(-musen) 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Nemlig… Åh, Christopher <3 T A K Tanjamouse 🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blonde trusser…. Yeah right!!! Du mener: forvaskede, grå-hvide, har-oplevet-Roskilde-anno-2004-trusser!!!! Ingen mor har da blonde trusser?! Eller et det bare mig der trænger til seriøs shopping?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Det lyder som om du trænger til en seriøs undertøjs-shoppetur 🙂 Hilsen hende der ALTID har blondetrusser på når hun er til intimkoncert med Chrizzer, og resten af tiden er til at finde i et par sloggi. Sorte, ret forvaskede og med slap elastik. Fuck. Bare fuck.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Abe-korsfæstelse på en langfredag... De genopstår vel... Ikke?