Uge-rapporten #19 Om blandt andet eksamen, tyndskid og Birgitte Hjort Sørensen helt tæt på.

Mine yndlingssolbriller til en skarp pris

Ray-Ban solbriller Voxtrup

img_3386

Indrømmet… Jeg ejer nok 20 par solbriller. Mindst. Måske kan jeg retfærdiggøre det med, at jeg har boet i Abu Dhabi, hvor man, død og pine, skal have solbriller på i hver en vågen time.

Nå, men det tossede er bare, at jeg kun går med to af mine mindst 20 solbriller. Det endnu mere tossede er, at de to par er næsten helt ens. Samme størrelse, model og lækkerhed. Kun farven adskiller dem. 🙂 Og jeg elsker dem! De er neutrale og alligevel super cool og er sådan set bare fra Ray-Ban. De har ikke kostet en million, men de er så klædelige på alle jeg har set dem med. Og det er en del, for nærmest hele min vennekreds har prøvet mine. Både kvinder og mænd i øvrigt.

Og nu kan jeg faktisk se, at man kan købe dem på Boozt med 25% rabat frem til onsdag, og den info skal I selvfølgelig ikke snydes for. I kan finde mine yndlingssolbriller LIGE HER

Der er i øvrigt også mange andre super fede solbriller og de er allesammen på tilbud. Måske jeg skulle investere i et par nye. I ved… for at fejre at sommeren er her. 😉 Måske DE HER fra Persol som jeg har kigget på meget længe.

Hvilke nogle synes I er flotte? Indsæt gerne et link i kommentarfeltet 😍

Det var bare det. Husk nu at passe på jeres øjne i solen (læs: køb nogle fede solbriller)

Ciao ❤️


HUSK…

At I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

2 Mega lækre kommentarer

 • Karina

  Halløjsa
  De briller må tjekkes ud. Solbriller kan man ikke have for mange af. Mine absolut ynglings af slagsen er Ray-Ban’s pilot solbriller. Brun med guldkant. Klassisk med mega fed til både pæn og casual.
  Jeg har en tendens til at købe de billige fra H&M og Pieces osv, men jeg mister dem hen ad vejen!! Glemmer dem, taber dem og så er der selvfølgelig børnene…..der knækkes også et par stykker på den konto😢
  Men mine Ray-Ban har jeg nu haft i 2 år…..😳 2 år uden en skramme. Så måske jeg bare skal benytte mig af tilbuddet, og få købt et par mere. Jeps……det gør jeg sgu lige😜😎
  Tak fordi du altid er så sjov, lækker og ærlig😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Karina. Solbriller kan man faktisk SLET ikke få for mange af 🙂 Og du har helt ret. De billige solbriller forsvinder, går i stykker osv. Jeg har aldrig smidt et par dyre solbriller væk, så de er jo faktisk meget billigere i længden 🙂 Ikke? Tak for din søde kommentar. Hvilket par endte det du med at købe Hilsen den sjove, lækre, ærlige og meget nysgerrige type 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Uge-rapporten #19 Om blandt andet eksamen, tyndskid og Birgitte Hjort Sørensen helt tæt på.