Jeg kender en pige...

Mit domæne har fødselsdag, og det har det jo, og det er i dag…

WTF. Det er lige gået op for mig, at det er et år siden at jeg udgav mit første indlæg på dette domæne.


For et år siden boede vi i Abu Dhabi. Jeg husker, at jeg sad i min stue på 48. etage og kiggede ned på byen og havet, mens jeg med bankende hjerte udgav mit første skriv. Det var pisse spændende og SÅ grænseoverskridende at smide sig selv ud i æteren. “Jeg aner ikke, hvor det kommer til at føre mig og jer hen, men jeg håber, det bliver en sjov rejse.” skrev jeg blandt andet i mit første indlæg. At jeg ville komme til at elske det SÅ meget, og at bloggen ville føre så meget med sig, havde jeg ikke den fjerneste anelse om på daværende tidspunkt.

udsigtWTC

Jeg elsker at skrive, og jeg elsker at så mange har lyst til at læse med og kommentere på mine skriverier. Hvis ingen læste med, likede eller kommenterede, ville jeg sgu nok ikke blogge. Eller… det ville jeg måske nok, men det er bare pisse lækkert at få noget respons. Ellers kunne jeg jo i princippet bare sidde og fedte noget ned i en dagbog. Så kæmpe tak til alle jer der læser med. Både dem der dropper tilfældigt ind i ny og næ, og dem der læser ALT hvad jeg udgiver. Det gør min mand sgu ikke engang, and I don’t blame him.

Nogle af de indlæg jeg holder mest af, er ikke nødvendigvis dem der tiltrækker flest læsere, likes eller kommetarer, og nogle gange bliver jeg overrasket over at mine mindst gennemtænkte indlæg hitter. Det er så fint.

Det der betyder mest for mig, er hvis jeg kan inspirere jer på flest tænkelige måder. Få jer til at grine. Få jer til at tænke anderledes. Få jer til at hoppe ud i det. Få jer til at føle. Få jer til at råbe pik.

Min blog er ikke noget perfekt univers, og det bliver den heller aldrig, Jeg er nemlig langt fra perfekt. MEN… jeg forsøger hele tiden at blive en bedre udgave af mig selv. Bedre til at hjælpe andre, bedre til at grine, bedre til at være mor, bedre til at være kone, bedre til at være ked af det, bedre til at passe på mig selv.

Og hvad så med bloggens fremtid? Ja, jeg vil først og fremmest gerne blogge mere, for jeg har så meget jeg gerne vil dele med jer. Jeg har for eksempel aldrig vist jer mit hjem. Vores hjem 🙂 Eller vores sommerhus. Det må da snart være på tide, at jeg inviterer jer lidt indenfor. Nu har vi trods alt kendt hinanden i et helt år. 🙂 Jeg vil også gerne tage jer meget mere med i køkkenet og i mit tøjskab. Og så vil jeg virkelig gerne give andre folk taletid, så det ikke kun er mine fortællinger der kommer til at ligge her på domænet. Med meget mere. 🙂

Håber I har lyst til at følge med. ❤️

 

Jeg har i øvrigt samlet 10 af mine favorit-skriverier, som er én stor pærevælling af spas, alvor, kærlighed og lummerheder.

Måske har I læst dem alle. Måske er I først lige kommet til. Måske kommer I aldrig igen. Ingen tvang.

God læselyst og 1000 tak fordi I følger med i alle de skriverier og tosserier jeg hiver op af min turban.

Kæmpe TAK og de varmeste hilsner fra Rom❤️

“Du er en klog pige” siger han

Hvorfor græder du mor?

SÅ VILD ER JEG

Nu skal dusken sgu på disken… eller skal den?

Dengang min mor forsøgte at smugle en penis med ind i Abu Dhabi

Ufrivillig massage-prut…

Min nat med William fra SKAM

Jeg sætter en kæp i hamsterhjulet!

Julen set fra et skilsmissebarns øjne.

Sådan er børnehavebørn!

IMG_2930


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

 

 

 

 

7 Mega lækre kommentarer

 • Stine

  Tillæk mæ et’!

  Og har også været glad for flere af se indlæg du nævner. Men også meget den om at have en maid og så havde du også engang sådan “spørgsmål du bliber træt af at svare på som expat “.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jubii, tillykke og TAK for en dejlig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej I to skønne damer, der venter på vin. I er sgu så søde. 1000 tak for jer 🙂 Og selv tak for en dejlig blog. I er skønne! Klask i måsen fra mig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har været med fra start og læser sgu det hele! Nyder det også 😉 Tillykke med bloggis. Godt, du gjorde det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Frk. C. Alle indlæg? Wauw, hvor er det dejligt at høre. 1000 tak <3 Jeg er også glad for at jeg gjorde det. Tak fordi du har lyst til at følge med i min verden 🙂 Knus Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg er så en af dem der læser alle dine indlæg og jeg elsker virkelig at følge med 🙂 tillykke med det første år. Jeg er sgu vild med din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Emilie. Af hjertet KÆMPE tak. <3 Det er kommentarer som denne der rocker min verden 🙂 Hvor er jeg glad for at du læser med. Knus Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg kender en pige...