Jeg har lige læst en god bog #2 Det rette sted

Myselfie.dk – festens samlingspunkt. Og en rabatkode, jubiii…

myselfie.dk - voxtrup

Reklame for Myselfie.dk

Nu har jeg været til to fester, hvor der var blevet lejet en selfie booth fra Myselfie.dk, og jeg må bare sige at det er intet mindre end et genialt koncept. Det var simpelthen så sjovt begge gange, og der er altså kommet ret mange geniale og måske også en anelse pinlige billeder ud af det. Og så er det altså vanvittigt nemt at bestille og håndtere den, hvilket er et ret stort plus i min bog.

Man booker Selfie boothen på myselfie.dk og så bliver den sendt i en kuffert, der mest af alt ligner en kuffert til en kæmpe gun. Jeg følte mig i hvert fald rimelig lejemorder-agtig, da jeg fragtede kufferten fra min lokale GLS pakkeshop og hjem. 🙂

myselfie.dk - voxtrup

Man skal måske være i lidt god tid, hvis man vil have fat i en af de populære sefiemaskiner i højsæsonen for sommerfester og bryllupper, men ud over det, er det seriøst nemt, selv for den vildeste tekniktumpe.

SÅDAN FOREGÅR DET:

1. Man bestiller selfie boothen på myselfie.dk til lige den GLS pakkeshop man ønsker.

2. Når man får besked fra GLS om at kufferten er klar til at blive hentet, henter man den hos den valgte GLS pakkeshop.

3. Man stiller den op på det medfølgende fotostativ, og sætter den i en stikkontakt. Måske pynter man lige baggrunden med noget flot. De flotte baggrunde på mine billeder er bestilt sammen med photoboothen. Se udvalget af baggrunde og tilbehør HER

4. Man giver den gas med at tage selfies. Og når jeg mener gas, så mener jeg, at man kan tage lige så mange billeder man lyster. Der er intet loft.

5. Man pakker maskinen og fotostativet ned i kufferten efter festen.

6. Hvis festen foregår en weekend, skal maskinen returneres til en GLS pakkeshop om mandagen. Der medfølger en retur-label, så det er MEGET nemt.

7. Et par dage efter, kan man med ens personlige login, se alle de billeder man har taget og downloade dem man ønsker. Man kan faktisk også se billederne allerede samme aften. Det kræver blot WIFI.

Det koster 1500,- at leje en selfiebooth hos Myselfie.dk, og det er inkl. fragt tur/retur. Jeg synes faktisk det er en ret fair pris og klart alle pengene værd. Det er ikke kun sjovt at tage en masse selfies til en fest, men i den grad også sjovt at se alle billederne efterfølgende. Og så tager den faktisk super flotte billeder, med et lækkert filter. Kæmpe plus. 🙂 Der er i øvrigt flere filtre at vælge imellem.

OG NU TIL DEN GODE NYHED.

Jeg har nemlig fået lov til at dele en rabatkode med jer, så I kan få 10% rabat på leje af en selfie booth fra myselfie.dk. JUBIIIII…

SÅ…

Hvis I skal holde bryllup, polterarbend, temafest eller andet, så skal I helt klart overveje, at benytte jer af dette tilbud. Rabatkoden hedderVoxtrup, og den glæder helt frem til d. 1 april 2019, så der er altså lidt tid at løbe på. Og tid til at I kan dele rabatkoden med alle jeres festglade venner. 🙂 Mon ikke der er nogle af dem, der har brug for sådan en bandit af en selfie booth til deres næste fest?

Jeg kan i hvert fald fortælle jer én ting. Det er ikke sidste gang jeg tager til fest med en selfie booth. 🙂

myselfie.dk - voxtrup - dillerbanden

Fra dillerbandens årlige julefrokost. På billedet ses Christina, Alex, Signe M., Heidi, Miriam, Cana, Signe, Elisabeth, Tina, Iben og May

 

myselfie.dk - voxtrup

Fra min nytårsaften. På billedet ses jeg mellem Louise og Lisbeth

 

myselfie.dk - voxtrup

Mig og dejlige Signe

 

myselfie.dk - voxtrup

Mig, Signe og Louise

 

myselfie.dk - voxtrup

Mig og smukke Lisbeth

 

myselfie.dk - voxtrup

Signe og jeg til 90’er fest

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg har lige læst en god bog #2 Det rette sted