Det var ikke så nemt hva'?

Ned i kurven med den… og den… og den… :-)

click

img_3386

 

Solen skinner, og jeg burde egentlig sidde på min altan med et koldt glas rosé i den ene hånd og en pose osterejer i den anden. I stedet sidder jeg og netshopper. Indenfor. Uden rosé og osterejer. Jeg kom liiiiiige til at gå ind på Bootz.com, hvor der i dag er nedsatte varer i overflod. BOOZT FRIDAY kalder de udsalget, og det slutter altså i aften. Say whaaaaaat? 

Jeg kan i øvrigt ikke specielt godt li’ rosé og osterejer, og jeg er på en eller anden måde blevet sådan lidt ligeglad med varme og sol efter vi har boet i Abu Dhabi. Jeg stresser i hvert fald overhovedet ikke over, at jeg sidder indenfor når solen skinner. Og jeg har jo faktisk også været ret meget ude i dag. Og jeg har løbet for første gang i en million år, og kan derfor se frem til et ømt kadaver de næste 5 dage. Same procedure every year. 🙂

Nå, men tilbage til min shopping. Indtil videre har jeg lagt det her i kurven:

boozt

 

Øverst fra venste: Les Deux sweatshirt, United Colors of Benetton hættetrøje, Tommy Hilfiger hættetrøje og Molo hættetrøje.

Nederst fra venstre: Name it shorts, PAX sneakers, Esprit sweatshirt og Les Deux sweatshirt

 

Ja, jeg er glad for sweatshirts og mine drenge går kun op i hættetrøjer lige pt. 🙂 Så deeeeeeet…

Hvis I ligesom jeg er glad for gode rabatter, så hop ind på Boozt.com i dag. 🙂

Det var bare det. Jeg skrider igen 🙂 Har jo ligesom travlt med at shoppe.

Rigtig dejlig fredag aften. Med eller uden rosé, osterejer og netshopping. 🙂

Ciao ❤️


HUSK…

At I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

 

 

 

 

   

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Det var ikke så nemt hva'?