Hurra for morgen-skidning UDEN afbrydelser og en anbefaling...

Om at svede svigermors svin…

svin

“Ville det være ok, hvis jeg beholdte drengene et par dage ekstra på landet” ringede min mor og spurgte i går. “Øhhh, ja det er vist ok” fik jeg svaret, mens jeg havde armene over hovedet… Og således fik vi lige smidt to ekstra børnefrie dage i nakken 🙂

HALLELUJA

Og hvad bruger man så en pludselig opstået “fridag” på?

Jeg har brugt første halvdel af dagen på skiftevis at tage mig sammen til at komme i løbeskoene og valfarte til og fra køleskabet, som desværre ikke rigtig indeholder den der plade chokolade. Heller ikke tredje gang jeg kiggede. Kender I det?

Og så har jeg brugt tid på at fordøje de uanede mængder af svin jeg indtog i går aftes. Måske kunne min krop mærke, at jeg var i underskud af gris, eftersom svinekød hører til sjældenhederne i Abu Dhabi. Det kan sagtens købes, men det er dyrt og gud ved fra hvilken gris det kommer fra. Ikke et økosvin i hvert fald.

Nå, men I går var vi hjemme ved Lasses forældre og Lasses mor havde lavet de der gode spareribs, som vi elsker og snakker meget om. Lidt for meget. Både hvor meget vi glæder os til dem, og efterfølgende om hvor udspilede vores maver er, og hvor meget vi kød-sveder og kød-prutter. Det er lidt klamt. Det er måske ved at tage lidt overhånd. Det sker dog så sjældent, at jeg lægger det i kategorien “helt normal adfærd”.

I går havde vi tvunget min svigermor til at lave dem. Kærlig tvang.

Vi elsker dem, men det er ikke så tit, svigermor giver sig i kast med dem. Det er nemlig besværligt og det sviner, og det kræver op til flere matematiske formler at udregne, hvor mange der kan ligge i ovnen, og hvor mange plader hun kan sætte i ovnen ad gangen, og hvor tit de skal vendes og pensles osv.  Det er også et problem, hvis vi er for mange mennesker. Så kan det ikke lade sig gøre. Der er grænser for, hvor mange ben der kan være i ovnen, og derfor kan vi ikke være flere end 5 voksne mennesker til en omgang ben. Det kan godt være et problem. Og man kan f. eks ikke være 6 voksne og så bare spise lidt færre ben. Nej nej nej, det går slet slet ikke. Man skal helst ha’ det lidt dårligt efterfølgende. Sådan er reglen. Nå, men Lasses mor skal altså presses lidt, og det er vel ok… ikke? Det er jo kærligt ment 🙂

I øvrigt er det kun hende, der kan lave dem. Opskriften på den helt specielle smørelse gemmer hun et sted, som kun hun kender til. Det er lidt hyggeligt med sådan nogle hemmelige familie-opskrifter synes jeg 🙂

Nå, men pga. alt det gris jeg indtog i går, må jeg for helvede da lige tage mig sammen og få mine store fødder af en str. 41 ned i mine løbesko og slæbe min lange krop ud og afsted. Bare 5 km. Stille og roligt med god musik i ørerne og til lugten af min egen lugt af svinesved.

Øf øf og sæt nu i gang Nana!

 

Møs fra hausfrauen og tak fordi du læste med. Det gør mig så glad! TAK ❤

www.Cahetu.dk

 

 

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hurra for morgen-skidning UDEN afbrydelser og en anbefaling...