3 gode ting ved at sommeren snart er slut.

Opskrift på de svedigste okse-frikadeller med squash, feta og soltørrede tomater

Det er ved at være et stykke tid siden, jeg viste jer de her deller på min story, og dermed også længe siden jeg lovede at smide opskriften på domænet. Bedre sent en aldrig ikke? 🙂

Måske du vil lave dem i weekenden?

Bonus: De er også virkelig gode kolde og helt perfekte til både børne -og voksenmadpakken. Halleluja.

opskrift okse-frikadeller med squash, feta og soltørrede tomater

Okse-frikadeller med squash, feta og soltørrede tomater

Du skal bruge:

– 1 pk. hakket oksekød med en fedtprocent på ca. 8 ish

– 1 lille finthakket løg

– 1 fed presset hvidløg (eller to hvis du er frisk)

– 2 æg

– 1 dl. havregryn

– 1 hel fintrevet squash

– 1 lille håndfuld soltørrede tomater (ca. 50 g)

– 100 g. feta

– Salt og peber og evt. chiliflager for den stærke version


Sådan gør du:

– Bland alle ingredienser godt sammen, og lad farsen hvile i en halv time.

– Steg på banden eller i ovnen på 200 g. i ca. et kvarter.

BUM. Nemt ikke?

De er i øvrigt gode til… ALT 🙂

 

Pssst… En af vores hverdags-favorit-retter, er DENNE HER og den oven i købet vegetarisk. 🙂

 

   

2 Mega lækre kommentarer

  • Michelle

    Mums! Tak for opskrift. Har lavet dem i dag og puttet i pitabrød. Det var sgu lækkert! Tror du de kan fryses? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Blogmaster Voxtrup

      Hej Michelle. Tak for feedback. Det er da en super god ide at smide dem i pitabrød. Det er hermed noteret 🙂 Og jep, du kan sagtens fryse dem. Vi laver altid dobbelt op og fryser den ene halvdel. Pisse smart 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

3 gode ting ved at sommeren snart er slut.