MØGSÆK

Ret vigtige facts om mig mig mig #1

IMG_4541

Der er efterhånden mange, der læser med herinde, og tak for det. Det betyder faktisk meget mere end I tror, og når I oven i købet giver jer tid til at kommentere på mine skriverier, betyder det altså ekstra meget. Så ved I det. TAK ❤️

Selvfølgelig er der nogen, (… eller nogle? Kom med verdens bedste huskeregel, anyone…please) der læser alle mine indlæg, og de føler måske, at de langsomt er ved at danne sig et billede af, hvad jeg er for en lady.

Jeg vil dog løbende dele nogle sindssygt vigtige, ligegyldige, spændende og helt random facts om mig. Jeg hiver dem løbende op ad turbanen… eller dåsen om du vil… 🙂

Men jeg vil sgu også gerne vide, hvem I er. Bare lige noget med jeres køn og alder og måske et par sjove facts som kunne beskrive jer, hvis det ikke er for meget at forlange?

Og lige en ting mere. Vil I skrive, hvad I kunne tænke jer at høre lidt (mere) om på bloggen her? Anything. Hit me 🙂

Nu vil jeg ikke bede jer om mere.


 

Her er de første 10 facts om mig. I fuldstændig tilfældig og u-kategoriseret rækkefølge.

1. Jeg har et ualmindeligt godt forhold til torskerogn. Jeg kan simpelthen ikke få nok af det. Det er lidt weird. Jeg er trods alt 35 år. Måske jeg skulle dele mine mange torskerognsanretninger med jer en dag. (?)

2. Jeg løber 10 km i timen. Eller… Jeg har faktisk aldrig løbet 10 km. i streg, men jeg løber 5 km. på lidt under en halv time, så 10 km. burde jeg, sgu godt kunne løbe på en time. Jeg må prøve det en dag. Måske. Måske ikke. Og ja, jeg afleverer stadig mine unger i løbetøj 🙂

3. Jeg bander ALT for meget. Det er ikke så godt når man har børn. De påtaler det ret tit, og de har lidt svært ved at forstå, at det kun er voksne der må bande. Det er jo også løgn. Voksne må da selvfølgelig heller ikke bande, men det bilder jeg dem altså ind. Det er selvfølgelig dumt. Jeg burde sgudda for helvede bare stoppe med at bande så fandens meget. Fuck.

4. Jeg er skilsmissebarn. Det betyder i mit tilfælde, at jeg er heldig at have to fædre og to mødre. Dem ville jeg ikke være foruden. Men jeg ville faktisk ønske, at min mor og far havde nået at lave et barn mere inden de gik fra hinanden, så jeg havde haft en fuldblods-allieret bror eller søster. Det vil jeg faktisk gerne skrive lidt mere om på et tidspunkt. Må for en god ordens skyld lige nævne, at jeg har tre fantastiske halv søskende. 🙂

5. Jeg mødte min mand da jeg var 21. Han er på mange måder min vildeste modsætning. Han er blandt andet vanvittig klog. Det er jeg ikke. Vi kan snart fejre, at det er 15 år siden vi kyssede første gang. I øvrigt foran King of Kebab på Nørrebrogade i Kbh. Crazy shit.

6. Jeg elsker chokolade. ALT chokolade. Punktum!

7. Jeg bor i en kæmpe lejlighed på Østerbro. Og når jeg skriver kæmpe, så mener jeg virkelig KÆMPE. Det er ok hvis I hader mig for det. Jeg kan ta’ det.

8. Jeg er virkelig mørkeræd. Det kan godt være et problem.

9. Jeg har engang gået til springgymnastik. Faktisk i 3 år,  men jeg blev sgu aldrig rigtig god til det, og det lykkedes mig på et tidspunkt at brække armen i et flikflak. -Et flikflak er en akrobatisk bevægelse, hvor en person udfører en komplet omdrejning af kroppen ved at kaste sig bagover med hovedet først, fra en oprejst stilling til en håndstand og derefter skubbe fra gulvet med hænderne, for at komme tilbage i oprejst position. Tak for den forklaring Wikipedia. Er der noget at sige til, at det gik galt? I think NOT.

10. Jeg kan ikke li’ sød lakrids, skolekridt og poletter. Ellers kan jeg faktisk li’ alt andet slik. Eller vent. Jeg hader gajoler. Men hører det egentlig til i kategorien slik?


 

Vil I dele et par facts om jer? Vil skide gerne vide, hvem der sidder og læser med 🙂 Hit me! Hit me hard… 🙂

Møs fra mig og tak fordi du læste med. TAK ❤️

HEY, fik du egentlig læst om den gang jeg slog en ufrivillig massage prut, eller om dengang min mor forsøgte at smugle en penis med ind i Abu Dhabi? Nå ik. Jamen så er det jo heldigt, at jeg lige har linket til de to indlæg  🙂


I kan følge mig på facebook, bloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

47 Mega lækre kommentarer

 • Henriette petersen

  Henriette: 35 år. Født og opvokset på Nørrebro, kom i et øjebliks sindsyge til at sige ja til at flytte med min kæreste til Kolding. Nu er jeg sat på 8. År med to piger, hus og have. Jeg savner Kbh og min søstre og meddelt min mand at jeg vil pace vores piger til at læse i Kbh og så flytter jeg med dem hjem, når de gør det. Jeg læser din blog fordi jeg elsker din ærlighed – helt blottet for politisk korrekthed og så bander du ligeså meget som mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Henriette. Åh nej for helvede dog. Det var da en forfærdelig beslutning 🙂 🙂 Kolding er en super dejlig by, men kan godt forstå du savner Kbh. Hvor gamle er dine piger? (læs: hvor længe er der til, at de flytter hjemmefra?) Tak for søde ord og rigtig skøn lørdag aften <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Forsimplet regel:
  Nogen = ental
  Nogle = flertal (med mindre, det er en negativ sætning, så er det altid nogen. Don’t ask why…)

  Hilsen Henriette, 33, gymnasielærer og mor til en dreng på 3, kan ikke få flere børn uanset hvor meget andre mener, at man aaaaaldrig ved hvad der sker (JO det ved man, når lægerne siger det!), elsker chokolade, ville ønske jeg løb ti km i timen. Eller bare løb. Det gør jeg ikke. Jeg er en doven hund, der elsker din politiske ukorrekte blog. Hurra for den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Henriette. Tak 🙂 Jeg er nogenlunde ved at fatte det, men ikke 100%. Vil det så sige at det hedder: Er der NOGLE søde drenge der har en diller til salg? Og: Er der for satan i helvede ikke NOGEN af jer idioter, der har en diller til salg? 🙂
   Tak for din kommentar og kom nu i gang med at løbe 🙂 Fnis 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

   Ja! Det er præcist sådan, det skal bruges! Hvis bare jeg uden problemer kunne give mine elever dine eksempler, så er jeg sikker på den ville sidde fast… reglen altså. Det andet bliver noget gris…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Henriette 🙂 Hahahahahaha… Ja, lige det eksempel går nok ikke, men hvis du finder på et lignende, (sådan lige på grænsen til frækt) er jeg sikker på de ALDRIG glemmer reglen. Min dansklærer var dødssyg, men hvis han havde sagt noget med diller, patter eller fitte, er jeg sikker på at jeg havde lyttet bedre efter 🙂 Fnis

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Kan ikke svare på dit spørgsmål, så nu skriver jeg her (igen).
  41 år, gift, søn på 11 år, hund og arbejder sekretær. Afdelingssekretær og chefsekretær.
  Har altid været glad for mit job, men pga besparelser og organisationsændringer er jeg kært træt i det. De fyrede en kollega og så fik jeg lige alt hendes oven i.
  Så nu kigger jeg mig om efter andet arbejde. Vil gerne skifte retning til noget lidt andet, men ved ikke hvad det skal være. Men det er 18 år siden jeg blev udlært på kontor.
  Bor forresten i Odense, og elsker at læse blogs 👍
  Fedt med jeres lejlighed. Nogen gange drømmer jeg mig tilbage til da vi boede i lejlighed. Er lidt træt af havearbejde når foråret starter og msn skal gennem det hele for at få haven pæn. Men det er nu rart med en have.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Iben. Det lyder som om du er klar til et stilskift 🙂 Jeg bliver så ked af det, når jeg hører om arbejdspladser der ikke passer ordentligt på deres medarbejdere. Jeg håber du finder noget andet og genopretter din tidligere arbejdsglæde 🙂 Jeg har faktisk boet i Odense, på Hunderupvej i 3 år 🙂 Jeg elsker at bo i Kbh. i lejlighed, og savner ikke en have umiddelbart. Vi har et sommerhus med stor have og det er hyggeligt at ha’ den i weekenden. God weekend <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Lotte 37 år, har også en direktørmand 😉, og 2 dejlige drenge – Arthur på 4 og Villum som bliver 1 år om et par uger. Vi bor på 8.år på Østerbro 👏🏼👏🏼👏🏼 Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet i vuggestue i 13!!! år 😱😱😱 Pt er jeg på barsel, derefter orlov uden løn, da jeg egentlig gerne vil nyde mine børn lidt…men heller ikke for meget 🙊🙈😂😜 De kommer skam i institution nogle (some 😉) timer om ugen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Lotte. Du har også en Arthur 🙂 Og en direktørmand. Og bor på Østerbro 🙂 Men du er jo sååååå meget ældre end mig, tsk tsk… Hvilken vuggestue arbejder du i? Mine drenge har gået i Rosahaven på Krausesvej. Det lyder dejligt med en periode med orlov. Hilsen Nana på snart 36 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea vaskavulla

  Jeg er 28, har tre børn (ældste 6 år, yngste 4 mdr). Har kendt min mand siden jeg var 17, flyttede tilbage til provinsen efter ti år på Nørrebro i sommer; det er noget andet på godt og ondt. Har en Instagramprofil der får det til at se ud som om jeg kun går op i uld og børn, men det er kun fordi den er flagskib i forhold til mit bi-job som strikkedesigner. Overvejer at lave endnu en profil hvor jeg kan få afløb for alle mine platheder…. Og bander også vildt meget. Og kan af samme grund heller ikke tillade mig at skælde rødderne ud når de gør det samme. Selvom de får at vide at jeg fandme vil have at de snakker ordenligt for helvede! Ej, herhjemme er reglen faktisk, at man gerne må bande, man må bare ikke kalde folk noget eller gøre det i ond vilje. Jeg kan jo ikke lave regler for ungerne jeg ikke selv kan overholde:-P og faktisk skal du ikke bilde dig ind at du ikke er klog- studier viser faktisk at intelligente mennesker kan flere bandeord; det skyldes selvfølgelig at intelligente mennesker generelt har et større ordforråd- også af de grimme ord. Og i den forbindelse; nogen/nogle: Nogen er lidt a la det engelske ‘any’ og ‘nogle’ er mere a la ‘some’; det gælder ikke i alle tilfælde, men kan godt bruges som huskeregel. Nå ja, og jeg er cand.mag. i dansk og arbejder på forlag, men er på barsel lige nu:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Thea. Så må jeg faktisk i virkeligheden være ret klog 🙂 Mega tak for en god nogen/nogle regel. Der var også en anden, der gav mig den, og den virker sgu ret godt. Hun skrev også at man kunne huske det ved, at some/nogle begge ender på e og any/nogen begge har n i sig. Det er også en god huskeregel. 🙂 Skynd dig at få oprettet en IG profil mere, så du kan komme af med alle dine platheder. Og send mig lige navnet på din profil, så jeg kan følge med 🙂 Man kan aldrig få for mange platheder! Jeg er (tro det eller ej) også ret vild med garn og er faktisk med i en strikkeklub 🙂 Ja, det troede nu nok ikke hva’? Rigtig god dag og tak for din kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  41 år, gift, søn på 11 år, hus, hund og 2 biler.
  Elsker fridage og weekender, bland selv slik og pepsi max (drikker det hver dag).
  Drikker aldrig kaffe men the (cool Mint).

  Vil gerne høre mere om hvad du arbejder med, eller skal arbejde med. Hvad arbejder din mand med?
  Hvordan fik i jeres lejlighed i Kbh? Og bliver I i Kbh ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Iben. Tak for din kommentar og info. Elsker at høre lidt om hvem jeg har med på linjen 🙂 Før vi flyttede til Abu Dhabi arbejdede jeg som designcoordinator i MarMar Cph., og nu arbejder jeg som deltids-webcoordinator i et mindre firma. Jeg prøver lige at finde ud af om jeg skal gå en anden retning. Det er ikke en nem beslutning at tage et stilskift, men måske meget sundt i virkeligheden 🙂 Min mand arbejder som selvstændig konsulent lige pt, men vil gerne tilbage i direktør-rollen igen.
   Mine forældre skrev mig op til en lejligheds-forening da jeg var lille, og det er denne forening vi lejer vores lejlighed af. Vi boede først 10 år i en mindre lejlighed, men var for 3 år siden MEGA heldige at få tilbudt den vi bor i nu. Vi flytter aldrig! Eller, det ved man jo ikke. Hvis der kommer et tilbud om et udlandsophold igen, takker vi sgu nok ja 🙂 Hvor bor du og hvad arbejder du med?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signr

  Hvordan kan du IKKE lide skolekridt og sød lakrids!!! To af mine absolutte favoritter. Det er alvorligt! Det må vi tale om ved lejlighed over en stor pose løsgodis.:-) kram kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Ja, Signe… Det er lidt weird, I know. Kan simpelthen ikke fordrage det 🙂 Har vi virkelig aldrig snakket om det? Det er jo sindssygt vigtigt at vi lige mødes og får drøftet den sag 🙂 Kram right back at ya

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ronja

  Jeg bander fandme også for meget.. Men jeg stopper ikke med det.. Det må være en del af charmen 😉
  Jeg kan godt lide onsdage på instagram pga dig! #dilleronsdag
  Og jeg er skide vild med du har lavet en blog!! 😘✌️
  Hilsen en trofast følger

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   For fanden i helvede, hvor bliver jeg sgu bare pisseglad over sådan en fucking dejlig kommentar Ronja. TAK fordi du følger med 🙂 Og ha’ en skide lækker dag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har et lille crush på dig, ligesom jeg har på marensblog.dk og superheltemorsbekendelser.dk.
  I virker bare så søde og siger pik, når der er brug for det.

  Jeg selv er 27, mor til to piger, kæreste på 8. år med deres far og fra Nykøbing Falster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   hahahahaha… Tak for din kommentar Julie 🙂 Jeg vil straks tjekke marensblog og superhelemorsbekendelser (fuck et langt navn) ud, så jeg ved hvad jeg er oppe i mod, fnis 🙂 Rigtig dejlig Julie <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zenna

  Ææællllssskkeerr din blog og snap!! Blev fanget da en anden blogger(ka ikke huske hvem) nævnte noget med penis og dig! Must see 😀
  Mig: 32 år, mødte mand i ’98, kærester, ikke kærester, kærester, gift.. Ufrivillige barnløs fordi sæd var for uintelligent! Men nu, efter mange år i hormonhelved og nålehelved har vi to lækre knægte (4 år og 9 mdr)..
  Elsker at prutte og bøvse
  Elsker at underholde
  Pædagok og ildsjæl for autisme!
  Elsker cola og næsten alt slik! Og hvid chokolademousse – ååårh!
  Griner meget, bander meget..
  Er sindsyg lækker!
  Hey! Er jeg ved at lave en dating profil?! 😀
  Er halvhemmelig haveNørd
  Bor på Falster! Elsker det!
  Min far er 83 og har verdens bedste humor and I love it!
  Tak for lækker blog!
  PS
  Hvad arbejder du med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Zenna. Tak for din søde kommentar 🙂 Du lyder fandme sjov 🙂 Fedt at I trods uintelligent sæd, har fået to lækre knægte. Jeg kan regne ud, at der er samme aldersforskel mellem dine og mine drenge. Det fungerer sgu godt! Før vi flyttede til ørkenen arbejdede jeg som designcoordinator i MarMar Cph., og nu arbejder jeg som deltids-webcoordinator i et mindre firma. Jeg prøver lige at finde ud af om jeg skal gå en anden retning. Det er ikke en nem beslutning at tage et stilskift, men måske meget sundt i virkeligheden 🙂 Rigtig dejlig dag og tak for datingprofil, fnis 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Har også fulgt med fra starten og er vild med din måde at skrive på😊
  Er 29 (snart 30😁), er lige flyttet fra fantastiske Østerbro til en mindre by i udkanten af byen. Elsker pladsen, roen og haven men savner at være tættere på mine veninder😊
  Har snart været gift med min mand 3 år og sammen har vi en søn på 1,5 og skal forhåbentlig snart igang med endnu en👶🏼
  1. Jeg blev nærmest skuffet da jeg fandt ud af Lukas Grahams kæreste var gravid?(mærkeligt når manden er meget ung og ikk noget for mig)
  2. Elsker det meste slik i store mængder. 😊 Og elsker at følge en masse blogs. Bruger nogle gange tid på at læse blogs fremfor at svare de SMS jeg har liggende😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Emilie. Uhhhlala, snart dirty. Det skal du glæde dig til. Kan godt forstå at det er med blandede følelse at du har forladt Østerbro, men dejligt at du trods alt stadig er i hovedstaden. Det må være dejligt med have, især her om foråret og sommeren. Og hvor fanden blev den sommer lige af? Fuck altså.
   Jeg vidste faktisk ikke at Lukas overhovet havde en kæreste før det blev meldt ud at hun var gravid 🙂 Jeg er også rigtig glad for Lukasdrengen, meeeeen, forestillingen og at skulle have sex med ham er faktisk ikke rar. 🙂 Sorry Lukas. Er han i øvrigt ikke på din alder? Han må da snart nærme sig de 30. (!?)
   Kender godt det der med at bruge alt for lang tid på blogs (og insta og fb og mailen) i stedet for lige at få svaret på en sms. Det er noget jeg har tænkt mig at arbejde lidt på 🙂 Tak for din dejlige kommentar og søde ord Emilie. Cyper-kram og god dag fra dit gamle hood 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Elsker at læse med og har været med soden før ørkenen. Er vild med din humor og du har reddet mange aftener med et godt grin!
  29(30 på tirsdag😝😱) gift med M, som jeg mødte allerede da jeg var 8.(vi måtte lige så “gruelig” meget igennem før vi fik hinanden) og har “junior” på 15 uger. Er tilflytter til “djævleøen”, stort familiemenneske som er svært at holde med familien i Jylland. Hader edderkopper og elsker chokolade, ALT ckoholade.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Karina. WOW, tænkt du har kendt din mand siden du var 8. Den historie vil jeg gerne høre 🙂 Tillykke med junior og tillykke med at du nu bor på den dejlige djævleø 🙂 Og KÆMPE tillykke med fødselsdagen på tirsdag, hurra hurra hurra. Det er fedt at være dirty, you know 30, thirty, dirty… get it?:-) Tak for dine kommentar og søde ord. Det varmer mit lumre hjerte <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrissen

  Jeg har været med et stykke tid efterhånden, på Instagram før du blev Hausfrau og tilbage igen.

  Kathrine, 28 år, Østerbronx FTW, gift med J. som jeg har været sammen med siden to dage før min 17 års fødselsdag. Vi har F. på 3 1/2 og C. på 11 uger, derudover to piger i himlen.

  Fun facts:

  1. Har vundet absurd mange konkurrencer på blogs/Instagram bl.a. en Ida Issing pusletaske og en Nomi højstol.

  2. Elsker serier. Grey’s Anatomy, Private Practice, Criminal Minds osv.

  3. Elsker kendisser! Og spotter dem tit. Er dog alligevel for genert til at opsøge dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Lene, 38, gift med hr. Mand fra folkeskoleklassen, hjemmegående expatfrau (desværre er det slut om 2 MDR), mor til 2 expatbørn (der så snart skal rehabiliteres I det danske samfund), elsker ironi og tør humor of generelt positiv af sind. Elsker din ligefremhed og skriverier om det at vende hjem igen, og de first world problems der opstår👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Lene. Nå, så havde du jo (desværre) ret i, at det snart var slut med expatlivet. Lorte oliepriser! Men ved du hvad? Du har meget at glæde dig til. Rigtig meget. Nu ved jeg ikke hvor længe I har været væk og hvor I har boet, men det vil med garanti blive en kæmpe omvæltning. Både for dig, dine børn og jer som familie. Så længe I holder sammen, skal alt nok gå. I kommer hjem til den danske sommer, nye kartofler og danske jordbær med dansk fløde. Og I kan få passet ungerne i en weekend og sove længe, som vi før har været inde på 🙂 Jeg var så ked af at skulle hjem, men nu er jeg bare RIGTIG glad for at være tilbage. Danmark kan noget helt specielt. Jeg hepper på jer 🙂 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

   Jeg er SÅ klar til at komme hjem, vi har været I Korea godt 3 år, den mindste var 14 mdr da vi rejste herud. Hun får et kultur chok! Hun er can’t til skole (og elsker det), og skal hjem og lære at gå I børnehave og lege udendørs i AL slags vejr. Den store på 6 er topklar, Han er nemlig kørt træt i skolen, og det performer ræs der er. Det bliver godt, det ved jeg – vi skal bare lige finde noget arbejde 😕 Vi har haft 3 skønne år og vist børnene mange kulturer og lande undervejs – nu skal vi hjem og opleve DK, se vores dejlige venner og have de små passet så vi kan sove længe😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Lene. Ja, det bliver en kæmpe kulturchok, men jeg er sikker på at I bliver så glade for at vende hjem. Overvejer I at sende jeres dreng på international skole, eller hvad er jeres tanker omkring det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

   Vi har overvejet det meget kraftigt, med begge born, men vi kommer hjem med usikkerheden omkring job (manden forventer end endelig fyreseddel, når vi lander), så synes vi knap KR 5000,- er meget hver mdr, selvom opsparingen er god. Desuden trænger begge born til at lære ordenligt dansk, den mindset var 14 mdr of den ældste knap 3, da vi forlod DK, så de er næsten bedre til engelsk trods vi taler dansk herhjemme😊. Derfor vælger vi folkeskolen til dem, og så vil jeg finde end engelsktalende ung pige eller lærer til at komme en gang eller to I ugen, og lege/lære dem mere engelsk😉
   Er jeres børn I international skole eller hvordan holder I det engelske ved lige?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Lene. Vi valgte en folkeskole til min søn på 7 af flere grunde. For det første savnede vi nærmiljøet i Abu Dhabi og nu kan vi altså pludselig gå i skole på 2 min. OPTUR. For det andet, var det også en økonomisk udfordring, at skulle smide 4-5000 kr. hver måned. Det kunne godt gå, men hvad så når vores yngste skulle starte om 2 år? Så var det pludselig omkring 8000 kr om måneden, gisp. Og ved du hvad? Vi er SÅ glade for at have valgt folkeskolen. Mht. det engelske, så snakker vi det en del herhjemme, men vi har også planer om at finde en engelsktalende ung lady, der kan komme og snakke med dem, så de ikke glemmer det. Der ud over fik Arthur privatundervisning af den mest fantastiske lærer i Abu Dhabi, og hun vil gerne skype med ham en gang om ugen. Hun kender hans niveau og han elsker hende 🙂 Hvor skal I bo, når I er retur?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

   Skønt og læse I er glade for folkeskolen, jeg er sikker på, det nok skal blive godt for vores den store også! Vi skal return til en forstad I Esbjerg, men det er Jo også oliekrise, vi må se hvad det sker, heldigvis kan vi klare os et stykke tid uden jobs👍
   Nu er flyttefirmaet bestilt, enkeltbilleterne er det kommet tilbud på, det blot skal godkendes – så skal afskedsfesten herude blot planlægges😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Lene. Åhh, jeg har jo lige været det samme igennem og det er en ret mærkelig proces, hvor man er igennem alle følelsesregistre på samme tid. Når først I er hjemme, skal det nok blive godt 🙂 Fedt at I kan klare jer lidt uden jobs. Det gør det hele lidt nemmere, at der er ro på den front. Jeg ønsker jer så meget helt og lykke <3 Tanker fra mig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  Camilla, 44 år, mor til 3 stk 13, 7 og 6 år. Sidste ligner mig rigtig meget. Som min mor siger man for altid et barn der ligner en. Dam jeg var bare mega fræk. Arbejder med tal og en masse Inder.
  Har fulgt dig på Instra, , her på det sidste blog og snap, altid dejligt skørt og skøn humor. Du skriver virkelig godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   1000 tak Camilla 🙂 Du arbejder med tal og en masse Inder? Den må du lige uddybe 🙂 Inder? (T)inder? Inder(e)? (K)inder? Nej, det er mærkeligt at arbejde med tal og kinder 🙂
   Min lille dreng ligner mig helt vildt. Men mest af udseende. Han er mega fræk. Jeg har fået fortalt, at jeg var lidt mere blid som barn, så det frække er nok mere kommet med alderen 🙂 Hvad skal det ikke ende med? Fnis 🙂 Tak for din søde kommentar Camilla og god dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Danskemyre

  Jeg hedder Kristine, og er 25 år.. Og må indrømme, at det faktisk er første gang i dag, at jeg læser din blog. Jeg følger dig på insta og snap, og har stor fornøjelse af det 😉 Jeg har aldrig rigtig forstået det er blog halløj 🙈 (Er det lidt dumt at skrive i en blogkommentar?)
  Men jeg synes alligevel det er fedt at følge lidt med. Måske jeg begynder at blive en regelmæssig læser?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Jamen halløj og velkommen på bloggen. Jeg fatter sgu heller ikke det der blog halløj. Det er lidt skørt når jeg selv blogger 🙂 Jeg ville da blive super glad, hvis du blev en regelmæssig læser, men der er ingen tvang 🙂 Men hey, fedt at du lige smed en kommentar. Den er jeg glad for 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg får ofte grine flip over dine indlæg. På en stille aften (jeg er MEGET på nettet inden sengetid tid -dum vane) får jeg lige sidste det eller de sidste indlæg du har skrevet. Vildt hyggeligt synes jeg.
  Jeg er 33 år og har kysset på manden min i 14 år. Vi har en søn på snart 5 og en hund og en kat. Jeg har faktisk også været springgymnast i 7 år (7-14år). Jeg fik dog en knæskade i/af en vejrmølle- helt ærligt noget så simpelt som en vejrmølle). Men det satte en stopper for det gymnastik. Jeg elsker salt lakrids men får vildt ondt i maven og prutter en del. Men jeg kan skyde skylden på vores franske bulldog for hun prutter vildt meget og snorker som en mand. Vi har lige renoveret køkken og stueetage. Vi betalte os fra det for vi er sq ikke handy mænd hjemme hos os. Vi kan klare søm og skruer samt maling ikke mere end det. Godnat herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   En vejrmølle, ej hvor skørt 🙂 Og lidt sjovt. Det er længe siden, så nu kan man godt grine af det ikke? Jeg elsker også saltlakrids, men vil til hver en tid foretrække chokolade. Jeg prutter også en del. Jeg har ikke nogen fransk bulldog. Pis. Til gengæld knager vores gulv, så det kan få skylden en gang imellem. Da vi boede i Abu Dhabi, havde vi fliser. De knirker ikke. Så måtte jeg give vores maid skylden 🙂 🙂
   Fedt med nyt køkken og stueetage. Min mand er vildt handy, men projekterne går tit i stå, da han ikke har tiden. Men han kan lave rigtig meget, og det er faktisk ret dejligt.
   1000 tak for din kommentar og søde ord 🙂 Og god nat 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Nu kan jeg godt gå i seng. Den slags random facts er SÅ tilfredsstillende… I hvert fald bliver jeg bekræftet i at der findes andre tosser end mig derude. Er der noget bedre end at opdage den slags?
  Anette her. 35 år, gift med T… Stjal ham fra en i mødregruppen for over 10 år siden og ja den historie tager kegler til fester 😄 Mor til en 13 årig (hjælp) og en 9 årig og bonusmor til endnu en (snart) 13 årig… Crazy at det kun er børnene der ældes. Har kun venner og veninder der er ældre end mig… Føler mig altid som den lille(156 cm) og unge i enhver forsamling, men er begyndt at vende det til noget positivt. Jeg eeeeelsker chokolade og har alt for svært ved at tabe de sidste 10 kg inden sommer pga min madglæde og sukkertrang og hadet til sved og hård motion. Arbejder i tøjbutik og er en røvgod sælger… Men er uddannet pædagog ved en fejl. Kan kun lide stegt torskerogn men laver en killer tunmousse. Er B-menneske og snakker helt vildt når jeg bliver overtræt (og skriver for lange smører på andres blogs). Nogle bruger jeg om mennesker, nogen om ting… Det er sikkert også forkert, men ingen er endnu døde (skrev hende der hader stavefejl og når folk ikke har styr på ligger og lagde) ej for meget kaffe i dag, undskyld og godnat 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hahahahahahaha, fantastisk Anette! Dig vil jeg gerne møde en dag. Jeg bliver jo nødt til at få den historie. wow, det lyder saftigt. Jeg er også 35 og ekstremt madglad. Jeg er der i mod et tårnhøjt helvede. Det er ikke altid skide fedt. Jeg tror ikke helt din nogen/nogle regel holder vand, men WTF. Lægger, ligger og lagde er sgu også træls. Fuck. God nat. Og hey, 1000 tak for din jeg-er-lidt-hyber-på-de-sene-timer-pga-lidt-for-meget-kaffe-kommentar. Hurra for dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Christina, 32 år, mor til C, kæreste med M på 8 år. Læser med pga den uformelle, uperfekte, lumre og nede på jorden tone. Er især vild med onsdagsdiller og christopher 😍 Det er rart at vide, at jeg ikke er den eneste over 30 år, som er total klar på ham 😉😂
  Du får da lige tre random facts om mig:
  1. Jeg dagdrømmer… Meget… Mest om at vinde 315 mil. og hvad/hvem jeg ville bruge dem på.. Jeg glemmer bare at spille lotto 😣
  2. Jeg er pisse bange for at blive gammel!
  3. Jeg elsker at sove sammen med min søn (og selvfølgelig min kæreste) Sønnen er 6 år og jeg syntes bare det er så trygt og hyggeligt. 😊

  Over and out – skal lihe tjekke mail… Og facebook… Igen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   :-):-) 🙂 Jaaaaa, elsker dine facts. 1000 tak fordi du ville dele dem med mig 🙂 Og jeg er HELT med dig, når det kommer til punkt 1 og 3. Jeg er også den vildeste dagdrømmer og drømmer tit om millionerne og Christopher. Helst begge dele på samme tid 🙂 Og jeg elsker også at sove sammen med mine drenge. Vi har indtil for nylig sovet sammen allesammen i en kæmpe seng på 270 cm. i bredden. Hurra. Er til gengæld ikke bange for at blive gammel. Eller vent. Er jeg? Ja, det er jeg sgu faktisk nok.
   Tak for dine søde ord Christina. Lumre hilsner fra mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  “Nogen” svarer til det engelske “any” (n i begge ord), og “nogle” svarer til “some” (slutter begge på e)… Det er sådan jeg husker det 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   YAY, Kæmpe tak Anna 🙂 Det er en god huskeregel. Nogle gange sner det i april. Sometimes it snows in April. Nogen der ved hvor jeg lagde babyen… Does anyone know where I put the baby… Jeg er med. Hurra. Men er der mon ikke en masse undtagelser? Tak igen og sweet dreams.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MØGSÆK