Not-so-fucking-luckyboysunday...

Ret vigtige facts om mig mig mig #2 og en lille løgn…

mig og dilleren

1000 tak for alle de skønne kommentarer om jer fra dette indlæg. Jeg har læst dem alle og grinet over hvor pisse sjove I er 🙂 Bliv endelig ved med at smide mig kommentarer. Jeg elsker virkelig at høre hvem der er med på linjen ❤️

Jeg har idag været blogger i præcis 3 mdr. og 10 dage 🙂 “Så gir’ hun nok en lille en, en lille en, en lille en…”

NÆÆÆ, I får sgu lige 10! Altså facts 🙂

MEN ét af dem er IKKE sande. Kan I gætte hvor jeg lyver? Hit me 🙂

Here goes:

1. Min far er professionel tegner, og jeg har desværre ikke arvet hans evner. Se bare mit forsøg på at tegne en fittelet-behåring 🙂

2. Jeg har været kæreste med en professionel håndboldspiller, og jeg kunne virkelig ikke være mere ligeglad med den sportsgren. Undskyld til alle de håndboldspillere der er med på linjen. De gange jeg var inde og se ham live, var jeg ved at kaste op af lugten i hallen. Sgu værre end at træde ind i abeburet i Zoo!

3. Jeg var med i den børnetime der hed “Nana”. Kan I huske den? “Nana, na na na Nana, har du hørt om Nana…” Jeg spillede IKKE Nana, men en af Nana’s klassekammerater. Kan I huske afsnittet hvor de er i Jylland på en bondegård? Det er mig i den røde jakke 🙂 I kan se klippet her 🙂 https://www.youtube.com/

4. Jeg har ALDRIG haft næseblod. Det er da lidt vildt ikke?

5. Jeg er uddannet syerske og har blandt andet syet læder tøj med en million nitter til Sanne Salomonsen. Hej vabler. Fuck.

6. Jeg fødte begge vores drenge på terminsdatoen. What are the odds?

7. Jeg HADER peberrod! Punktum.

8. Jeg har engang i en brandert bildt en fyr ind, at jeg var Kurt Ravns datter. En virkelig mærkelig ting at bilde nogen ind. Any how, jeg scorede fyren, hvilket faktisk ikke gør det mindre mærkeligt…

9. Min ene fod er et halvt nummer større end den anden. VIRKELIG irriterende når man i forvejen render rundt med de største ski. Hvis man nu brugte 37 1/2 på den ene og 38 på den anden, ville det jo være ligegyldigt. Men når man bruger str. 40 på den ene og 40 1/2 på den anden, ender man jo med altid at vælge str. 40. Pik! Og altid ha’ en lidt øm højre storetå.

10. Jeg drikker meget sjældent alkohol.

 

Så får I ikke mere for den femogtyveøre. Kan I gætte den løgn der har sneget sig ind?

Møs fra lystløgneren og tak fordi du læste med. TAK ❤️

Og hey, fik du i øvrigt læst de første ret vigtige facts om mig mig mig? Eller mit dilemma vedr. min dusk?  Nå ik. Jamen så er det jo heldigt, at jeg lige har linket til de to indlæg  🙂


I kan følge mig på facebook, bloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

18 Mega lækre kommentarer

 • Emilie

  Det er sgu da ikke dig der er hende i den røde jakke i Nana – er du ikke også for ung?! Mit gæt er nr. 3.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Emilie. For ung? Det tager jeg som et kompliment 🙂 Jeg er 36 🙂 Men du her helt ret. YAY, du har som den første gættet rigtigt. Det er nemlig ikke mig i den røde jakke, men det kunne det ha’ været. Tak for dit gæt og tillykke med sejren 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tarkoflen

  Fantastisk ide at smide en løgn ind! Jeg smider et bud ind på nr 5 ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Nix, nr. 5 er god nok 🙂 Jeg er uddannet syerske og har sat en million nitter i Sannes lædertøj. Jeg har også syet en del kreationer, der har været til bal hos dronningen. Men det er ved at være mange år siden nu… Tak for dit gæt Tarkoflen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lillefar var kæreste med “Nana” da han fik i børnehave!! Den rundetrunte!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hahahahaha, ej hvor morsomt 🙂 Hun var da også en godte. God stil selv i børnehaven. High five til lillefar for den scoring. Men hvem endte med pikslag og ring? Lillemoaaaaar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hmm … Så stemmer jeg på nr. 6 med terminsdatoen 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Mille. Nix. Begge mine sønner er født på terminsdatoen 🙂 Jeg er rimelig punktlig når det kommer til at presse unger ud af fitten 🙂 Har du flere skud i bøssen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Genial idé med en usandhed 🙂 Jeg kan så overhovedet ikke lure, hvilken en det er 🙂 Skyder fra hoften: 8.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Jelena 🙂 Nix, nr. 8 er god nok. Det var i 9. klasse. På det tidspunkt var Kurt Ravn virkelig THE SHIT hvis man var til musicals. Og det var jeg 🙂 Hil Atlantis, pris Atlantis… Husker du den? Og tak for i går 🙂 Så hyggeligt! Møs

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Er der noget galt når man ikke kan vælge fordi man synes så mange af dem potentielt kan være usande? Det lyder usandsynligt du aldrig ville ha haft næseblod, men der er satme flere der også lyder usande. 😛 Jeg venter i spænding.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Michelle. Ja, er det ikke sjovt. Prøv at skrive nogle funfacts ned om dig selv og se hvor mange der lyder usande. Det er ret sjovt. Og nix, det er ikke den med næseblod. Jeg har seriøst ALDRIG haft næseblod, vildt ikke? Men jeg har selvfølgelig heller aldrig dyrket en sport der involverer en bold 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine MK

  Det kan du kun være 10’eren 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hahahaha… nix 🙂 Jeg drikker meget sjældent alkohol. Vel et par genstande om måneden i gennemsnit. Har du flere skud i bøssen Trine? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Nr to kalder du både fodbold og håndbold.
  Så den stemmer jeg på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Stine. Hahahaha, fejlen er rettet. Jeg er heller ikke til fodbold, men det er helt sandt, at jeg har været kæreste med en professionel håndboldspiller 🙂 Vil du gætte igen? Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Alkohol🙈 Kan kun være den mee alkohol! 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hahahaha… nix 🙂 Jeg drikker meget sjældent. Måske et par genstande om måneden i gennemsnit. Har du flere skud i bøssen Camilla? 🙂 Fnis

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Not-so-fucking-luckyboysunday...