Uge-rapporten #35 Om blandt andet blogger-poseringer, dårlig rosé, Ermezzzz & sensommersol

Så løber man kraftedeme! Surt opstød. Så er I advaret.

Nu er der noget jeg har observeret så tilpas længe, at det må ud af mit system. Og så er det jo godt man har en blog, så man kan kaste op og råbe til lidt flere end bare ens nærmeste omgangskreds. 🙂

Sagen er den, at jeg hver morgen følger min søn i skole, og hver morgen (HVER MORGEN!) er der elever der kommer for sent. Det er sådan set slet ikke det, jeg er oppe i det røde felt over, for det kan jo ske, at man får slukket for væggeuret, eller der er en eller anden grund til, at man kommer for sent. Jeg synes selvfølgelig man skal komme til tiden, og gøre alt hvad man overhovedet kan, for at ens børn sidder på deres plads når klokken ringer. Det kan vi forhåbentlig godt blive enige om ikke?

Det der pisser mig så SYGT meget af, er når forældre med deres børn kommer slentrende afsted over skolegården når klokken er 1 sek. i ringetid eller klokken lige har ringet. Hvorfor løber de ikke? Hvorfor ser det i det mindste ikke ud som om, de har travlt? For det har de. De når slet ikke at komme til tiden i den fart.

Jeg fatter det ikke. Jeg får lyst til at give dem et kæmpe los i røven og råbe noget virkelig upædagogisk. Jeg synes det er så pisse respektløst at komme traskende med en I don’t give a shit-attitude, når man reelt har mulighed for at komme til tiden. Du har muligheden for at komme til tiden, men du gider bare ikke. WTF!

angry-gif

 

Inden længe er min søn gammel nok til selv at gå i skole, og har derfor ikke mig til at losse ham i røven når vi er for sent på den, og tempoet bliver lidt for sløvt, men jeg håber virkelig, at jeg til den tid har fået lært ham vigtigheden af at komme til tiden, og være klar når undervisningen starter. Det er sgu da min pligt at lære ham det. Blandt mange andre ting.

Kan I mærke jeg er sur? Eller måske nærmere forbløffet. Hahahahaha… Hvis jeg var lærer, og kunne se at forældre med deres børn, kom slentrende afsted når jeg vidste at min undervisning gik i gang om 3-2-1 sekund, ville jeg blive så provokeret.  Nok meget godt at jeg ikke er lærer.

Ahhhh… Det var rart, nu fik jeg lige kastet lidt op. Undskyld. Men for helvede altså, agggrrrrr… SÅ LØB DOG!

Hvad oplever I på jeres skoler? Og hvis der er nogle lærere på linjen, så kommentér gerne med hvad I oplever, og hvad I gør ved det. Og del gerne. Del altid gerne, hvis I tænker det kan gøre en forskel. Kæmpe tak 🙂

loeoeoeoeoeoeb-gif

 

 

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

16 Mega lækre kommentarer

 • Sandra

  Er SÅ enig! Det provokerer mig i den grad at der ikke bliver gjort en indsats for at nå det. Det er respektløst. Og så undrer det mig hvor mange der er sent på den. Ved godt det kan ske for os alle men alligevel…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Sandra. Ja, det har du ret i. Det burde jo ikke være så svært at stå lidt tidligere op om morgenen, men af en eller anden grund er det bare verdens sværeste opgave. Jeg har selv mega svært ved det. Ligesom jeg også har svært ved at komme i seng inden midnat hver aften. Dumt. Tak for din kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg selv er nok typen, der altid lige et to sekunder for sent på den. Men jeg kan love for, at jeg i hvertfald har benene på nakken! Der er i sgu ingen slentren her! Og jeg er så enig i din udmelding. Jeg bliver selv så forarget. Har intet problem med, at folk er sent på den, men det der med slet ikke at skynde sig det meste, der gør mig sgu lidt harm 🙂

  nouw.com/lillelyng

  nouw.com/lillelyng

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Lillelyngs blog. Hahahaha… det er da altid noget at du har benene på nakken. 🙂 Jeg er også altid sent på den, men jeg kommer næsten altid til tiden når det er vigtigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk. C

  En lærer på linjen!
  Jeg kan kun være enig i ovenstående, det er dårlig stil. Heldigvis er jeg i udskolingen og har ingen forældre at opdrage på, men kun unge mennesker, der desværre ikke har lært vigtigheden i at ikke lade andre mennesker vente på dem.
  Jeg har to krav, når en elev kommer for sent: du undskylder (ud i hele klassen) og du sætter dig ned stille uden at gøre væsen af dig indtil muligheden for at tage ting frem byder sig.
  Det kan ske for den bedste at komme for sent, men er det hverdagskost, så er det for slapt! Når voksne er sådan har jeg meget lidt tilovers for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Frk. C. 1000 tak for din kommentar. Det lyder som to gode krav. Det må være en kæmpe udfordring at være lærer, og jeg tror, jeg ville have en million nedsmeltninger dagligt. Jeg har så meget repekt for jer lærere. <3 Virkelig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. C

   Det er en kæmpe udfordring. Og forældresamarbejdet er klart det sværeste/mest udfordrende. Meget lidt anerkendelse – rigtig meget utilfredshed. Så tak for skulderklap og fokus på skolelivet fra forældresiden generelt. Det er så skønt at læse indlæg som det her og det Cana skrev forleden. Det er helt afgørerende for folkeskolens trivsel at skole og hjem samarbejde om det fælles tredje – børnene.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Frk. C. Hvor er det ærgerligt, at det skal være sådan. Jeg er glad for, at jeg kan hjælpe med at sætte fokus på skolelivet fra forældresiden. Jeg håber at mit indlæg bliver delt, så rigtig mange kan få glæde af det, og måske lidt at tænke over. Tak for dit input, dejligt at jeg har en lærer med på linjen. 🙂 (og beklager stave og kommafejl Frk. lærer. :-))

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg har undret mig og været rødglødende over nøjagtig det samme siden min ældste startede i skole for 8 år siden! Det er så respektløst overfor lærere og kammerater. Værst er det med forældre som bliver ved at ynke deres børn selvom klokken har ringet! Så skrup dog ud af det lokale!
  Pyha.. Nu er det ude af systemet.
  Vi skal lære vores børn at komme til tiden, at udvise respekt overfor dem der har tilrettelagt et program og de der venter. Det gælder både i skolen, til fodbold, gymnastik og mange andre steder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Rikke. NEMLIG! HØRT 🙂 I min søns klasse har vi en regel om at forældrene skal holde sig uden for klasselokalet. Det fungerer super godt. Tak for din kommentar. Godt brøl.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  Jeg oplever præcis det samme hver morgen. De samme forældrer der sammen med deres børn drysser over skolegården selvom klokken for længst har ringet. Er børnene alene – og kender jeg dem – skynder jeg på dem…får også lyst når forældrene er med; synes dog alligevel det er lidt upassende at råbe: så løb dog! Til andre voksne;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Bente. Jeg har det på præcis samme både. Det er lidt upassende at skynde på andre voksne, men for helvede hvor har jeg lyst til det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Enig enig enig. Vi forældre skal da være forbilleder for vores børn😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Enig enig enig enig!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Uge-rapporten #35 Om blandt andet blogger-poseringer, dårlig rosé, Ermezzzz & sensommersol