Uge-rapporten #13 Om blandt andet frieri, en ond aprilsnar og en tur i Hakkebakkeskoven.

Så skete det…

Indlægget indeholder reklame-links

Man kan vel næsten sige, at jeg, uden at vide det, har varmet op til det i over et år. Altså lige siden jeg købte domænet Voxtrup.dk og begyndte at blogge.

Der er jo ting, som man som blogger naturligvis bare MÅ eje før man kan kalde sig en RIGTIG blogger. Det var ikke noget, jeg var klar over, inden jeg begyndte at blogge, men nogle gange må man sgu bare rette ind, og gøre som de andre. Følge strømmen. Nogle gange er der bare ingen anden udvej. Og nogle gange skal man ikke forsøge at stritte i mod og prøve at være så satans unik.

Sidste uge tog jeg så springet. Springet der gør, at jeg nu for alvor kan kalde mig BLOGGER.

Jeg købte tæppet. ELLOS TÆPPET. I fucking did it! Og ved I hvad? Jeg er så overdrevet lykkelig for det, og jeg forstår nu pludselig, hvorfor så mange har købt det. Det er simpelthen så blødt og lækkert og smukt, og jeg kan godt ærgre mig lidt over, at jeg først har investeret i det nu.

ellos tæppe, voxtrup

Ryatæppet fra ELLOS kan købes HER

Og nu må I ikke udelukke mig som jeres yndlingsblogger, for det jeg nu siger, men sandheden er, at JEG ALDRIG FØR HAR KØBT NOGET PÅ ELLOS. Whaaaaaaat, tænker I nok. Kan det lade sig gøre, når man har blogget i over et år????? Ja, 5 spørgsmålstegn! Jep, det kan det. Og vil I høre noget pisse smart når man, ligesom jeg, ikke har handlet på ELLOS før? Så får man fandme 50% rabat på sit dyreste køb PLUS gratis fragt. Eftersom jeg (i denne omgang) ikke købte mere, fik jeg altså tæppet til halv pris. Hell yes motherfuckers. Vi taler altså 999,- kr for et stort tykt tæppe på 200 x 290 cm.

Jeg har svært ved at få armene ned. Det må jeg sgu bare sige.

Hvis I allerede er oprettet hos Ellos, kan jeg se at man til og med i i dag (d. 4/4-17) kan få 25% på hele sit køb, og ellers tænker jeg at man vel altid har en mand eller en onkel, der vil oprette sig og købe tæppet til halv pris for én. Muhahahaha…

Lad jer i øvrigt ikke skræmme over at striberne er mørkebrune, for det skal man altså tæt på for at se. Tæppet passer perfekt til vores mørkegrå sofa.

Nu vil jeg smide sokkerne og sætte mig ind på mit nye tæppe, mens jeg spiser en portion skyr, der umuligt kan være kold, da jeg har brugt en million år på at arrangere min sukkerfrie, glutenfrie, kaloriefattige topping.

Man er vel blogger 🙂 🙂

ellos tæppe voxtrup

Fik jeg skrevet at tæppet kan købes HER?

Ciao ❤️

I øvrigt… Hvis du vil vide, hvordan man nemt kan lave en fin billedvæg, har jeg lavet en lille guide HER.


OG HUSK NU…

At I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

 

2 Mega lækre kommentarer

 • Er vildt med dette indlæg og tak for forklaringen på hvordan man bliver en rigtig blogger. Må hellere ind og tjekke Ellos ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Gitte. Ja, det må du vist hellere 🙂 🙂 Tak for din kommentar og rigtig dejlig aften <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Uge-rapporten #13 Om blandt andet frieri, en ond aprilsnar og en tur i Hakkebakkeskoven.