Sådan bor jeg (ok… vi) lige nu :-)

Voxtrup boligreportage

Tidligere på ugen viste jeg jer, hvordan vi boede, inden vi flyttede til Abu Dhabi. Det kan du se LIGE HER, men nu har I simpelthen også mulighed for at se, hvordan vi bor lige nu. 😉 For et par uger siden havde jeg nemlig besøg af May, som er den dejlige kvinde bag Sydhavnsmor.dk

Hun tog billeder af vores hjem, og det er der nu kommet en fin boligreportage ud af. Den ligger netop nu, og sveder (som hun ville sige :-)) på hendes domæne, så hvis I er nysgerrige for at se hvordan vi bor lige pt., så klik LIGE HER ❤️

Det er i øvrigt virkelig fedt, at få taget nogle billeder af sit hjem fra tid til anden, så tak for initiativet søde May.

Og kan I så alle sammen ha’ en dejlig lørdag? 😍

Vi skal til fest, og det kommer muligvis til at stikke helt af. Min mand har øvet sig på ormen i morges (som I måske har set på min instastory), så I kan nok regne ud, at det bliver en af de mere lystige aftener, muhahahahaha…

Ciao ❤️


HUSK AT…

-jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling 🙂

-I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

7 Mega lækre kommentarer

 • Birgitte Andresen

  Hej voxtrup.
  Fedt hjem! Jeg kan se, at I har juniorstole ved jeres spiseborde. Er det AGAM fra IKEA? Og kan jeres ældste godt passe stolen stadig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Så utrolig fint Nana. Rigtig hyggeligt og skøn og varm stil. Knus Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Sarah. Tak <3 Jeres hjem er også så skønt og nordisk lækkert 🙂 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Shit du (i 😉) bor lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Sofie. Tak <3 Jeg (øhh.. vi) er også vildt glade for det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla F

  Lækker lækker stil! Jeg er vild med dit mix. Når jeg selv mixer ligner det bare at tingene ikke passer sammen😆. Vi har købt nyt hus og min store frygt er at vi ikkr får det indrettet hyggeligt nok… his de nuværende ejere ser stuen nærmest tom ud og jeg tænker at en farve vil være godt… men er så meget i tvivl om hvilken😳…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Camille. Kæmpe tak 🙂 Hvis I føler at der mangler hygge, kan jeg klart anbefale dig at male en væg eller hele stuen. Farven skal du selvfølgelig vælge udfra hvad du kan li’, men også hvor lys jeres hjem er. Måske vil en enkel malet væg gøre underværker. Det er jeg faktisk ret sikker på den vil. Og så er store grønne planter altid en god ide. Og spejle… altså hvis man vælger de rigtige 🙂 Du må endelig skrive, hvis du vil ha’ mit bud på hvad du kan gøre 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min absolutte yndlings SELF TAN er på udsalg lige nu, jaiiii... (i mangel på solskin, må man jo snyde sig til en lækker glød ikke?)