Uge-rapporten #40 Om blandt andet John, dillerbanden & en god pærefilm

Sådan får jeg drukket mere vand

Det er jo så pokkers vigtigt at få drukket nok vand i løbet af dagen, men jeg har ligesom så mange andre svært ved at få hældt nok vand i mig i løbet af dagen. Mest fordi jeg ikke finder nogen speciel nydelse i at drikke et glas vand, hvis jeg ikke er tørstig.

Jeg har prøvet lidt af hvert, og det hjælper at lave vand med mynte, lime og bær, eller lave vandet til danskvand. MEN, hvis jeg ikke lige har noget “luksus-vand” i køleskabet, synes jeg det er røv kedeligt at drikke vand. Og nu er det ikke fordi alt her i livet behøver at være lækkert, men jeg har faktisk fundet ud af hvordan jeg får drukket helt almindeligt vand, så det går som en leg.

Og nu skal I ikke grine, for det er ret fjollet og totalt barnligt, men jeg er simpelthen begyndt at drikke vand med et sugerør. I’M NOT KIDDING.

På den meget simple måde, får jeg simpelthen drukket mine to liter vand om dagen uden at det bliver en sur pligt. Ved godt det lyder tosset, men det virker fandme for mig.

Prøv det 🙂

Drik mere vand - Voxtrup Drik mere vand - Voxtrup Drik mere vand - Voxtrup

 

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

6 Mega lækre kommentarer

 • Emma

  Jeg brugte (må lige igang igen) tricket med at sætte elastikker om min vandfalske. En elastik svarer til en 1/2 liter og så fjerner du en elastik når du har drukket en flaske. Det virkede for mig. Og et sugerør kan jo sagtens bukkes lidt ned i sådan en vand flaske- bare til når man er på farten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Emma. Det er også smart. Hvor mange elastikker sætter du på? 4? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da en hamrende god idé! Det tror jeg da, jeg vil begynde på fremover. Jeg har det nemlig præcis som dig. Jeg synes bare ikke det vand er så skide spændende – medmindre at jeg lige har løbet 10 km eller været til en times HIT træning 😀 Så tak for tippet – mega simpelt og genialt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Louise. Selv tak ✌🏻Glæder mig til at høre om sugerøret kan hjælpe dig 😉 God dag til dig. ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Det er da en god måde at få drukket dit vand på:-)
  Jeg drikker af en vandflaske og fylder den ofte, så går jeg og sutter lidt i det, næsten som en sutteflaske:-)
  Ønsker dig et godt efterår, og synes da din Header er ny?
  Den er i hvert fald flot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Tina. Jeg er ret dårlig til at drikke af en vandflaske. Med mindre der er et sugerør i, hahahahaha…
   Min header er ikke helt ny, men jeg er glad for den. Dejligt at du kan li’ den, tak 🙂 Dejligt efterår til dig også. Håber dog vi ses her på domænet inden vinteren kommer. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Uge-rapporten #40 Om blandt andet John, dillerbanden & en god pærefilm