5 modne IG-profiler/blogs jeg elsker

Sådan mødte jeg min mand.

how-you-doin-gif

Så er det blevet tid til at svare på endnu et af jeres spørgsmål, som I blandt andet stillede i dette indlæg.

1. spørgsmål og svar kan I i øvrigt læse HER.

Spørgsmål 2:

Hvordan mødte du din mand? 🙂

Svar:

Jeg mødte min mand tilbage i 2001 (Ja, det er 16 1/2 år siden) på café Sebastopol på Nørrebro. Jeg var 21 og han var 22 år.

Han startede på cafeen en måneds tid efter mig, og på det tidspunkt havde jeg allerede gang i lige lovligt mange mænd. Sebastopol var på det tidspunkt et af de hotteste steder i Kbh., og der var virkelig gang i den. Vi var et stort hold unge mennesker, der levede og åndede for det sted, og når vi ikke stod bag baren, sad vi på den anden side, og drak drinks og spiste croque madames. Vi var sammen på kryds og tværs, og der foregik så mange vanvittige ting, som jeg slet ikke tør røbe her i frygt for, at min mor skulle finde på at læse med.

Nå, men da Lasse startede på cafeen, så jeg både en af mine kollegaer OG en fyr på 31 (31! Det var jo så gammelt) OG min ekskæreste. Det var faktisk noget rod.
Jeg lærte langsomt Lasse at kende, og vi havde vildt mange sjove vagter sammen. Jeg syntes han var skide sød og sjov og lækker i hans hvide skjorte. Tre dage efter d. 11 September (ja DEN 11. September 2001) aftalte vi, at han skulle komme ned og drikke en øl når min vagt var slut. Bare fordi det kunne være hyggeligt. Lasse skulle på den aften besøge den amerikanske ambassade med sin søster og hendes veninde Lisa, som jeg havde arbejdet med på cafeen inden Lasse startede. Da hun hørte at Lasse skulle ned og mødes med mig, følte hun sig forpligtet til at advare Lasse i mod mig. “Lasse, pas nu på! Hun er en fucking man-eater og hun æder dig levende og kaster dine sølle rester ud til rotterne.” Sagde hun. Der skulle heldigvis mere til at skræmme Lasse, og det endte med at vi kyssede den aften. Det er 16 1/2 år siden, og jeg har ikke været i nærheden af at være sammen med andre i de 16 1/2 år der siden er gået.

Hvis I vil læse mere om mig og Lasse, svarede jeg for et års tid siden på 21 spørgmål om kærlighed på Cecilies blog. Se hvad jeg svarede HER.

Hvordan mødte I jeres mænd, hvis I har sådan én? 

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

12 Mega lækre kommentarer

 • Beth

  Lad bare din mor læse med – jeg kendte hende da hun var ung – men jeg røber intet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Vi mødte hinanden i legestuen som 5-årige og gik i klasse sammen fra 0.-7. 30 år senere har vi været kærester i 13 år, været gift i 1,5 år og har to lækre børn på 3 og 5 år 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Nina. Ej, hvor vildt. Og sikke en sød historie <3 Tillykke med kærligheden <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg mødte min Lars på dating.dk efter en skilsmisse og al for megen uvidenhed om hvor jeg skulle møde en ny i det mørke Vendsyssel. Egentlig ledte jeg efter en ven at tale med i samme båd som mig (smidt ud af ægtefællen). Vi var glimrende venner og så begyndte den der mavekriller 😊 Så overnattede han, artigt puttede vi under hver vores dyne.. Dagen efter greb vores hænder hinanden på en gåtur på stranden og jeg var så solgt.
  Det er 6 år siden, vi har været gift i 3,5 og han er en fantastisk bonusfar for mine drenge på 12 og 15. Ydermere bragte han 2 semivoksne børn ind i mit liv så jeg nu har svigerbørn, 1 barnebarn og et på vej💖
  Vi er 43 og 46 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Rikke. Hvor er det en fin historie, og hvor var det godt at du mødte din Lars. Stort tillykke med kærligheden og med dine børnebørn. Tænkt at være beriget med så mange børn, bonusbørn og børnebørn i så ung en alder. Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, så vi siger tak til din exmand for at smide dig ud. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak😄
   Jeg har faktisk takket exen, set i bakspejlet var forholdet dødt. Men jeg er tryghedsnarkoman, så jeg så det ikke🙈
   PS; Lars er bare min soulmate og det er ment to be😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg mødte også Thomas på Nørrebro! Dog på King of kebab med en meget uhandy durumrulle med hummus i hænderne i de sene nattetimer 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Signe. WTF, Lasse og jeg kyssede også hinanden for første gang foran King of Kebab, hahahahaha… Det kan altså noget det sted. 🙂 🙂 Hvornår var det I mødte hinanden?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg skulle passe min venindes søn. Inden de tog afsted til fest, kom hendes kærestes bror forbi. Synes han var ret sød😊 da de kom hjem igen, fulgte han mig til toget, kyssede mig og sagde han ville ringe dagen efter – og det gjorde han❤️ Det der for mig, startede lidt som en sommerflirt, har nu stået på i 9 år. Vi har fået 2 skønne børn og har snart været gift i 3 år❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Rikke. Nåååååh, hvor er det fint. Tillykke med med kærligheden og halleluja for sommerflirts <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrissen

  Jeg mødte min mand i 2004, et par dage inde i 1.G. Han gik på den matematiske linje og jeg den sproglige, hvilket betød at vi på vores skole skulle have idræt sammen. I den allerførste idrætstime skulle vi spille ultimate og han var på det modsatte hold, men synes lige at han skulle komme forbi og sige ‘hej’. Så var der noget med introturen og guitarspil under en himmel fyldt med stjerneskud. Jeg var solgt! Bortset fra at jeg havde en kæreste. Han røg hurtigt ud af vagten efter introfesten og en uge senere blev vi kærester. Han var 17 og jeg fyldte det samme blot to dage efter. Det er nu 13 1/2 år siden ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Kahrissen. Wow, vildt nok. Hvor er det fint og efterhånden ret sjældent tænker jeg. Godt gået 🙂 Og hurra for kærligheden.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

5 modne IG-profiler/blogs jeg elsker