Minder jeg aldrig glemmer #5 Da min far næsten døde.

Se min nye lille plantevæg med fine urtepotte ophæng.🌱

Det er et par uger siden, at jeg på snappen fortalte, at jeg havde gang i noget. Et lille nyt projekt i mit hjem. Jeg ved godt, at I slet ikke har kunnet sove om natten af bare spænding (😉), så nu må det være på tide, at jeg løfter sløret for mit lille projekt, som jeg er SÅ tilfreds med.

Jeg har længe overvejet at give mig i kast med en lille plantevæg, men har haft svært ved at finde de rigtige planter, som kunne holde sig i live uden for meget lys. Det har jeg nu endelig fundet med hjælp fra Altaneriet på Randersgade. Hvis I bor I København, er den butik virkelig et besøg værd. De har så mange fine planter og giver en fantastisk vejledning.

Nå, ikke mere snak.

Hvad synes I om min nye lille plantevæg?

nem plantevæg guide

Planter: Scindapsus Pictus (Måneskin), Skovsyre og storbladet Efeu. Urtepotte ophæng kan findes lige HER. Messing urtepotteskjuler kan findes HER. Lerkrukkerne kan købes billigt ved de fleste blomsterhandlere.

 

Plantevæg hængeplanter

Det lille print er fra Etsy.com og det fine citronprint er købt hos Theposterclub.com. Skamlen kan findes lige HER. Planterne i planteboxen er en Monstera og en Phlebodium blue star. Planteboxen er fra ferm LIVING og kan købes HER.

 

Jeg er virkelig tilfreds med resultatet, og det var skidenemt. Min mand synes også, det er blevet ret tjekket, og det gør mig endnu mere glad i låget. De her Urtepotte ophæng fra ferm LIVING er nemme at hænge op, og de billige lerpotter med en diameter på 15 cm passer perfekt til.

Hvad tænker I? Kunne I finde på at give jer i kast med et projekt plantevæg? Det kan jo skaleres op og ned som man ønsker, men jeg synes et par planter på væggen, skaber sådan en fin dynamik når de bliver mixet med et par prints. Måske det kan være et indendørs projekt i påske-snevejret. Hvad sker der i øvrigt lige for det?

Del endelig indlægget med jeres venner, hvis I tænker det kunne være noget for dem.

Tak ❤️

Opsummering af hvad jeg har brugt af planter, som ikke behøver så meget lys:

Planter i planteboxen: Monstera og Phlebodium blue star

Planterne i lerkrukkerne: Scindapsus Pictus (Måneskin) og en skovsyre

Planten i messing potten: Storbladet Efeu

-Indlægget indeholder affiliatelinks-

 

Hvis I har lyst til at give jer i kast med en lille billedvæg, har jeg lavet en lille guide HER, som I kan tjekke ud 🙂


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

2 Mega lækre kommentarer

  • Michelle

    Det er super fint! Jeg gad så godt ha en plantevæg men vi bor desværre i en bygning der er konstrueret af jeg ved ikke hvad, sammenligneligt med sand, så vi er heldige hvis bare et billede gider blive hængende på væggen. :/ Godt det er leje så jeg en eller anden dag kan få min plantevæg. 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Det er super pænt….hvis jeg ikke tage helt fejl så kan Skovsyren faktisk spises. God påske.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Minder jeg aldrig glemmer #5 Da min far næsten døde.