Ubeskrivelig kærlighed og trang til alkohol

SIDECAR – MAOBAO siger jeg bare! En anbefalelsesværdig restaurant på Nørrebro

sidecar Nørrebro - anbefaling MAOBAO menu

Vi var simpelthen på restaurant i går. Det lyder næsten som om, vi aldrig kommer ud at spise sammen, men det passer heldigvis ikke. Vi er simpelthen så priviligerede, at vi har vores nærmeste familie tæt på os, hvilket gør, at vi rimelig ofte har mulighed for at gå ud sammen. Og når jeg siger ofte, er det måske i gennemsnit en gang om måneden (højt sat), men det er altså mit indtryk, at man som forældre til to unger, sagtens kan kalde det ofte. Ikke sandt?

Nå, men i går var vi på en restaurant på Nørrebro ved navn SIDECAR. Vi havde fået anbefalet deres brunch, men vi sov til kl. 10.30 og kom først ud af døren ved 14-tiden. Ren nydelse med sådan en langsom og stille morgen. Halle-fucking-luja 🙂

Da vi kom til restauranten var brunchen for længst ovre og køkkenet faktisk lukket, og vi bestilte derfor bord til kl. 17.30 og brugte ventetiden på at vandre rundt på skønne Nørrebro. Spiste lige en Samosa på en salatbar og drak kaffe og varm Cocio på Depanneurog så var det tid til at vende snuden mos SIDECAR igen.

Vi blev placeret ved et hyggeligt bord og bestilte hver en 7 retters MAOBAO menu til 295, hvilket jeg bestemt synes er en meget fair pris. Løbende kom retterne (inspireret af det asiatiske gadekøkken) ind og nøje forklaret, og ALT smagte lækkert. Virkelig! Jeg er ikke den kræsne type, men jeg synes meget mad er kedeligt og ligegyldigt. Maden på SIDECAR var lækkert anrettet og perfekt afstemt i både smag og konsistens.

Min favorit servering var Zucchini salaten og den bulgogi marinerede hanger steak med to forskellige asiatiske pestoer. Damt it, det var lækkert.

Vi endte med at komme af med 945,- for to menuer, vin, øl, kaffe og danskvand, hvilket bestemt er en virkelig fin pris for så mange retter, sød betjening og virkelig hyggelige omgivelser.

Kæmpe anbefaling her fra 🙂 Og nååååh ja, hvis man er på første date, så hold jer fra desserten Fried BAO ice cream, da den er helt umulig at spise. Den smagte lækkert, men var virkelig ikke nem af håndtere. Heldigvis har vi jo været sammen i 16 (16!!!) år, så der skal sgu mere end en Fried BAO dessert til at hyle os ud af den. 🙂

I kan læse mere om SIDECAR og booke bord LIGE HER

Næste gang må jeg prøve deres brunch, for den ser SÅ lækker ud. I hvert fald på de billeder jeg har set af den. 🙂 Har I prøvet den, og kan den anbefales?

Her lidt billeder af den mad vi fik i går:

img_5723 img_5724 img_5726 img_5727 img_5729img_5731

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

4 Mega lækre kommentarer

 • Lene

  Sidecars brunch er virkelig også god – men man skal bestille bord i god tid, hvis man vil derind i weekenden – der er stort set ingen ledige tidspunkter resten af oktober!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Lene. Tak for info 🙂 Wauw, så må jeg snart få bestilt et bord. VIL prøve deres brunch hvis den er så god som folk påstår 🙂 Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhm Zucchinisalaten var også min klare favorit. Især på grund af den store bunke parmesan, den serveres med <3

  Håber snart vi ses, søde Nana! Måske til en fredagsdrink en dag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Signe. Er også Kæmpe fan af kæmpe bunke parmesan 🙂 Vi skal snart ses! Jeg skriver 🙂 Møs

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ubeskrivelig kærlighed og trang til alkohol