Uge-rapporten #24 Om blandt andet kødpølse, indre ro og en liderlig kanin

Skal vi snakke lidt om gnavne fitter? + En konkurrence :-)

itchy-gif

KONKURRENCE

Præmien er sponsoreret af VIVAG i samarbejde med Lahme kommunikation

Vinderne er fundet og blevet kontaktet på mail. Tak til alle jer der deltog 🙂

Kan vi kvinder blive enige om, at vores vagina til tider kan være en svær medspiller? At den kan gakke ud og opføre sig som den vildeste drama queen og straffe os på ondeste vis, hvis vi ikke behandler den ordenligt? At den er vores bedste veninde og værste fjende på samme tid?

Jeg har efterhånden lært min vagina at kende, og ved hvordan jeg skal behandle den på bedste vis. Tænk at jeg lige skrev det. 🙂  Nå, men jeg ved f.eks. at den flipper ud hvis jeg vasker den i alm. bodyshampoo, at jeg ikke skal spise for meget gær-brød eller gå i for stramme bukser. Det kan den ikke li’, og det respekterer jeg.

For et par uger siden blev jeg kontaktet af Lahme kommunikation (PR bureau i Kbh., red.). De ville høre om jeg ville være med til at sætte fokus på at bryde tabuet omkring personlig hygiejne, og det sagde jeg med det samme ja til. Jeg ved selv hvor meget det kan påvirke mit humør, hvis der ikke er balance i de nedre regioner, og jeg vil vædde med at jeg ikke er den eneste der har det sådan, vel?

dog-itchy

De sendte mig 8 gode råd til hvordan man kan undgå en gnaven fitte, og dem vil jeg videregive til jer her:

1. Undertøj i bomuld: Bomuldstrusser giver huden plads til at ånde – så kan du altid gemme blonderne til særlige lejligheder. Ja, faktisk er det ikke en helt dum idé at lufte ud en gang imellem ved at sove uden undertøj. Husk også at vaske alt dit lingeri på 60 grader.

2. Indlæg: Hvad er varmt, fugtigt og øger risikoen for svamp? Svaret er trusseindlæg. Ikke-åndbare indlæg øger pH-værdien på huden og ødelægger skedens beskyttende syrebalance. Det bedste, du kan gøre for dit underliv, er enten helt at undgå indlæg, eller vælge nogle med et særligt højt bomuldsindhold.

3. Menstruation: Prøv at starte dagen med en Vivag-vask af underlivet, der fjerner nattens menstruationspletter og giver dig en ren følelse i kroppen. Vælg bind med færrest mulige syntetiske fibre og undgå tamponer, hvis du har en infektion. Det er vigtigt, at du skifter tamponerne hver 3-6. time de første dage af menstruationen og herefter hver 4-8. time, så bakterierne kan holdes fra døren.

4. Kegel-øvelser: Kegel-øvelser er fantastiske: De kan forberede din krop på en fødsel, forebygge løs bækkenbund, forhindre inkontinens når du skal tisse, og øger den seksuelle tilfredsstillelse for dig og din partner. For at finde de rigtige muskler, kan du prøve at stoppe en urinstråle, når du tisser. Hold spændingen i 5 sekunder og giv slip. Gentag. Gør det 10 gange. Prøv om du kan arbejde dig op på 10-sekunders hold. Nu kan du lave 3 sæt med 10 gentagelser om dagen

5. Hårfjerning: Kønsbehåring er godt til at fange snavs og bakterier, så de ikke generer dit underliv, men vil du gerne trimmes, er det også fint. En del hårfjerningsprodukter kan skabe rødmen eller irritation i intimzonen, så sørg for at have barbergelé og mild Vivag intimsæbe klar, inden du griber til skraberen

6. Personlig hygiejne: Plej din naturlige balance ved at holde dig til én daglig vask med Vivag intimsæbe. For meget rengøring kan nemlig være lige så skidt som dårlig hygiejne, fordi det forstyrrer din krops naturlige forsvarsmekanismer. Undgå almindelig sæbe, farvestoffer, parabener, parfume, svampe og vaskehandsker i trekantområdet, og vask kun ydersiden af din vagina – det vil den være glad for.

7. Lægetjek: Undersøgelse af dit underliv er med til at holde styr på kønssygdomme og celleforandringer. Det er lægens job at hjælpe, så du kan roligt læne dig tilbage på briksen og vide, at du passer godt på dit underliv.

8. Sex: Det kan være en god idé at vaske dig før og efter sex. Det minimerer risikoen for infektioner for jer begge to. Har du tissetrang efter sex? Det er slet ikke så dumt! Det betyder bare, at din krop renser ud og genetablerer din balance.

 

Og nå ja, så skrev jeg jo KONKURRENCE øverst i indlægget, så lad mig lige fortælle jer hvad der er på højkant her. 🙂

 

vivag

TRE heldige vindere kan hver vinde en skøn pakke indeholdende:

1 x Vivag badehåndklæde til sommerens strandture

2 x Vivag Intimsæbe: Til daglig brug i brusebadet. Vivag intimsæbe har en lav pH-værdi (4), som er med til at beskytte mod irritation og udtørring af huden, og indeholder mælkesyre, som er med til at bevare den naturlige balance i underlivet. Produktet har en blød konsistens, som gør den nem at skylle af kroppen for en frisk og behagelig bruseoplevelse.

3 x Vivag Intimservietter: Perfekte til tasken, ferien eller festivalen. Vivag intimservietter har en lav pH-værdi (4,5) og indeholder mælkesyre. De er helt uden parfume, parabener og farvestoffer, og rengør den følsomme hud i underlivet hurtigt og enkelt. En smart åbne-lukke mekanisme sikrer, at vådservietterne holder sig friske og fugtige. Efter brug kan servietterne skylles ud i toilettet uden at påvirke miljøet negativt.

2 x Vivag Intimgel: Vivag intimgel er en effektiv løsning mod vaginal tørhed og fungerer også som glidecreme. Den tilfører huden fugtighed og er med til at sikre, at den igen bliver modstandsdygtig. Produktet har en lav pH-værdi på ca. 5. Tørhed i vagina kan fx opstå i forbindelse med træthed, hormonelle forandringer og/eller graviditet.

Huden i den intime zone er mere følsom sammenlignet med huden på resten af kroppen, og derfor er det vigtigt at bruge intimplejeprodukter, som er tilpasset den intime zone med lav pH-værdi. Vivags produkter har alle lav pH-værdi på cirka 4, indeholder mælkesyre og kan bruges dagligt.

 

For at deltage i konkurrencen skal du bare skrive VIVAG + hvilket et af de 8 råd du vil være mere opmærksom på i fremtiden.

Personligt vil jeg være mere opmærksom på råd nr. 4. Det er noget jeg ikke er god til at få gjort, selvom jeg ved hvor vigtigt det er. Kniiiiiiiib blev der sagt 🙂

Jeg finder de TRE heldige vindere allerede på fredag d. 23 juni 2017 kl. 12, og vinderne vil blive kontaktet direkte på mail.

Håber I har lyst til at deltage og være med til at bryde tabuet, så vi alle kan få glade og velafbalancerede fitter i sommervarmen.

Sæt i gang og rigtig dejlig tirsdag folkens 🙂 Og hey, apropos glidecreme, kan I så huske dengang jeg skulle købe glidecreme til min veninde? Når I har deltaget i konkurrencen, synes jeg lige I skal (gen) læse det. 🙂 Jeg griner stadig af det, hahahahaha…

Ciao ❤️


HUSK AT…

-jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling 🙂

-I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

48 Mega lækre kommentarer

 • Emilie

  Vivag + 3 🙂 er blevet bedre til mine Knibeøvelser, men kendte ikk til nr 3 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Det er klart råd nr 2 jeg vil tage til mig 🌸🌿🌺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Louise

  Vivag. Jeg vil tænke over dem alle, da det er virkelig gode råd. Men især rådet om at knibe vil jeg forsøge mig med. Det er måske lettere at huske at få gjort, hvis man gør det i forbindelse med toiletbesøg og rigtigt kan mærke om man gør det rigtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  VIVAG + Nummer 1, er det råd jeg vil tage allermest til mig, jeg burde være bedre til at forkæle fitten med bomuldstrusser. Og så skal der vist knibes knibes knibes hele weekenden.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  VIVAG + nr 4. Jeg har født et barn, behøver jeg sige mere? 😏 #sjatpissernårjegnyser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Klart nummer 4 – ved godt jeg skal, men glemmer det… Har lige lavet 10×5 sekunder 😜✌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Cecilia

  VIVAG + Nr.6 – jeg vasker min fiffi med almindelig body shampoo.😬 Det er den ikke altid lige tilfreds med 🙈 At vinde dette kit ville jo være perfekt!
  Og nej, jeg har aldrig lavet en kegel-øvelse, men idag begynder jeg! 💪🏼Tak for påmindelsen!
  Nu om sommeren eeeeeelsker jeg vivags vådservietter, ind imellem kan man jo lugte lidt når det har været ekstra varmt, eller efter træning ( eller er det kun mig?😳).
  Sheisse, det blev et langt indlæg… Sorry!
  Nu krydser jeg fingrene og beder en lille bøn at jeg vinder! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Cecilia

  VIVAG + Nr.6 – jeg vasker min fiffi med almindelig body shampoo.😬 Det er den ikke altid lige tilfreds med 🙈 At vinde dette kit ville jo være perfekt!
  Og nej, jeg har aldrig lavet en kegel-øvelse, men idag begynder jeg! 💪🏼Tak for påmindelsen!
  Nu om sommeren eeeeeelsker jeg vivags vådservietter, ind imellem kan man jo lugte lidt når det har været ekstra varmt, eller efter træning ( eller er det kun mig?😳).
  Sheisse, det blev et langt indlæg… Sorry!
  Nu krydser jeg fingrene og beder en lille bøn at jeg vinder! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  VIVAG + råd nr 2. 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Vivag – jeg må holde mig mest til 1. Råd, glemmer ofte at hoppe i bomuld, selvom jeg ved hvor meget det ville hjælpe.. altså altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke FM

  Jeg burde nok være bedre til at hoppe i de kogevaskede bomuldstrusser engang imellem😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Vivag – jeg vil være bedre til at huske på råd nr. 6, er nok “slem” til bare at give den en tur med shampoo eller almindelig sæbe når man nu alligevel har gang i det 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Vivag.. og knibe knibe knibe. Jeg glemmer det så ofte, også når jeg kommer i tanke om det, kniber jeg så hektisk til jeg ser mærkelig ud ☘️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  VIVAG – det var en masse gode råd. Men klart nr. 4! Burde jo knibe hver dag – flere gange om dagen! Efter 3 fødsler må det være noget jeg skal blive bedre til at huske !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanette

  Helt klart nr 4 – er sååå enormt dårlig til at huske de pokkers øvelser..!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  VIVAG
  Råd nr. 2 bliver mit mantra. Jeg må kigge beskrivelsen efter i sømmene så jeg kan finde det trusseindlæg med mest bomuld. Sover bortset fra det allerede med numsen bar – det er det skønneste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  VIVAG + nr 4. Husk det nu, Tanja 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  VIVAG. Helt klart råd nr. 2, jeg skal blive bedre til at kigge på indholdet i trusseindlæggene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Thomsen

  VIVAG – råd nr 1, bruger næsten aldrig bomuldsteusser, men skal jeg da helt klart blive bedre til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  VIVAG. Synes generelt jeg passer ret godt på tisse-Lis. Men bør måske tænke mere over nr 2 da jeg næsten altid bruger trusseindlæg…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  VIVAG – Råd nummer 4. Jeg ved det jo godt, jeg glemmer det bare 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette-Marie

  VIVAG – Helt klart nr. 5 – jeg er alt for ufølsom med den skraber dernede… og jeg angrer altid bagefter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette-Marie

  Helt klart nr. 5 – jeg er alt for ufølsom med den skraber dernede… og jeg angrer altid bagefter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  VIVAG – råd nummer 1 må jeg lige gøre noget ved. Ejer fame’ kun “sexy” trusser haha!
  Kan jo godt gemmes til særlige lejligheder 😉
  Hey og hent lige appen PFEI – bækkenbunds app. Jeg gør det 3 gange om dagen efter at have hentet den! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  VIVAG-er helt enig I at det må være råd nr. 4. Efter 3 børn så bør jeg virkelig få fokus på den slags træning igen 😵

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Virkeligt godt indlæg:-)
  Du skriver det så sobert og fint.
  Jeg vil være mere opmærksom på nr.2, da jeg bruger ble fordi jeg efter at være blevet overfaldet af en psykisk syg på mit arbejde blev invalideret med rygmarvsskade og dermed delvis lammelse fra nakken og ned og dermed går med ble. Øv. Men må tjekke om der er bomuld i.
  Rigtig god sommer til dig:-)
  Og jeg deler selvfølgelig dit vigtige budskab:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Vivag – råd nr 4.. og ja også nr 7.. godt lige at blive mindet om 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  VIVAG + råd nr 2. Jeg vidste ikke der er forskel på de forskellige trusseindlægs bomuldsindhold. Det vil jeg da helt klart kigge på næste gang jeg skal ud og købe. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  VIVAG + Nr. 1

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  VIVAG og råd nr 4 🙈 Altid behov for en reminder – kniiiiib … mon jeg er den eneste, der på sekundet kniber hver gang jeg læser eller på anden vis bliver mindet om det råd…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine A

  VIVAG + nr. 3. Jeg bruger ALTID tampon og vil i fremtiden forsøge mig mere med at bruge bind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  VIVAG + Råd nr. 4!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  VIVAG + nr. 1! Og selvfølgelig nr. 4, men altså, hvem kunne ikke lige blive bedre til det? Hilsen Fysioterapeuten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vivag og nr 4. Hilsen hende der ikke kan sjippe ej heller hoppe på trampolin uden at tisse i bukserne🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Vivag – helt klart råd nummer 4. Efter snart 2 fødsler er det også tiltrængt😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Vivag! Må stemme i koret og synge nr 4 (evigt dårlig samvittighed….)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  VIVAG- Råd nr 4… husk husk husk🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vivag – helt klart nr 4! Så snart jeg læste den begyndte jeg straks på dagens øvelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  VIVAG – jeg er også med på nr 4… 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  VIVAG – helt klart 4! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne W.

  VIVAG + råd nr. 4
  KH Anne W.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • VIVAG + 4 de der duuumme nogen der er så vigtige at man altid liiige tænker på dem når de nævnes, og man lige får smidt 4-5 ind når nævnes og så ellers ikke. Det må vi alle sammen blive bedre til.. #stramtunderlivyeah

  I øvrigt er det her mine go-to produkter til de nedre regioner, så jeg ved de er gode! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • VIVAG + råd nr 4… Som mor til to er det et absolut must 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  VIVAG + råd nr. 1. Der er min forfængelighed det største problem. Jeg må blive bedre til at gå i bomuldstrusser. Dog sover jeg altid nøgen, så lidt god er jeg da ved min bedste veninde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  VIVAG + nr. 4 – alle snakker om dem, men ingen gør noget, så nu må jeg hellere komme igang med de skide knibe-banditter:-) Tak for en fed blok med mange og til tider forskellige emner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrissen

  VIVAG + nr. 4, som jeg også må hoppe med på. Efter 3 fødsler er knibeøvelser altid tiltrængt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Anderledes men super god og relevant konkurrence!
  VIVAG + Jeg vil stemme i med nr. 4 – man ved det jo godt, og det kræver i virkeligheden ikke det store.. men man kan altid blive bedre. Og så nr. 7 – er simpelthen for dum og springe de der tjek over ifht. Celleforandringer! Dumt, dumt, dumt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Uge-rapporten #24 Om blandt andet kødpølse, indre ro og en liderlig kanin